מבזקים
הותר לפרסום: רס״ר (מיל׳) נדב קלי ורס״ר (מיל׳) אופק מועלם נפלו בקרב ברצועת עזה ההקלה הייתה קצרה: מחיר הדלק צפוי לזנק ביותר מ – 40 אגורות ולחזור מעל 8 שקלים רמת השרון: שב"ח נתפס על קורקינט החשוד כגנוב – 28 דוחות נרשמו במבצע אכיפה נס ציונה: ילדי כיתה א׳ הכינו שרשרת ענקית שתיתלה בסוכת החיילים רוב תושבי נתניה מרוצים מהעירייה – אז למה הנתון דווקא ירד לעומת לפני עשור? נראו כמו ביצים מפוקחות – אבל החותמות חשודות כמזויפות: 76,800 ביצים נתפסו בדרך לירושלים נתניה: כבר הסתבך עם רשות המסים – ואז עשה זאת שוב; סוכן ביטוח נשלח לשנה בכלא נוסעים לכותל בסוכות? מיום ראשון ייחסמו הצירים לעיר העתיקה – אלה הרחובות באר שבע, אשדוד, אילת, אופקים ונתיבות: סיוע בסבסוד מעונות – בלי לקבוע תור הטאבו דחה, אז הגיע "בעל הנכס" המאופר: העוקץ בכפר סבא שנחשף בשיחת טלפון אחת 5 חשודים, 15 נשים ו – 67 ילדים: פשיטה משטרתית בחשד לפוליגמיה בנגב קריית מלאכי רוצה את אזור התעשייה של באר טוביה – במועצה משיבים: "ספין זול" הסוכה שמגיעה עד הבית: היוזמה שתשמח מאות קשישים וניצולי שואה קריית גת: גבר כבן 30 נפצע בינוני באירוע דקירות בשדרות האגוז הרצליה: רכב חשמלי עלה באש בחניון תת־קרקעי בבניין מגורים "והילד הזה הוא אני": הסופר והמשורר יהודה אטלס הלך לעולמו בגיל 89 להב 433 עצרה שני חשודים – מראשון לציון ומרמאללה: יותר מ־4 מיליון שקל נתפסו בעסקת המרה לא חוקית חולון: בת 30 מפתח תקווה עוכבה בחשד לתקיפת איש צוות רפואי במרפאה סופית: שר הביטחון ישראל כ״ץ חתם – הרישום הפלילי של אלאור אזריה נמחק מצטיין ראש השנה: רס״ן עמית זינו מקריית גת קיבל אות הצטיינות ממפקד אוגדת איו״ש
צהרונים

לבקשת ההורים: הצהרונים מגני "אהבה" ו"הפרחים" הופרדו. עו"ד מרקוביץ': " הקשבנו לצרכים של ההורים והבנו שיש פער בין הגנים"

צהרונים

 

רשת חוויות נענתה לבקשת ההורים והפרידה בין הצהרונים של ילדי "אהבה" ו"הפרחים". כנרת מדר-בוני, אחת האימהות: "בחוויות ראו את טובת ילדינו בראש מעיינם וביצעו את הפרדת הצהרון המיוחלת על פי חתך הגילאים המתאים – ועל כך מגיעה להם תודה".

הפרשה שהסתיימה בימים האחרונים עם ההחלטה להפריד בין ילדי "אהבה" לילדי "הפרחים" החלה ב-6 באוקטובר לאחר שהועלה פוסט ברשת החברתית על ידי כנרת מדר-בוני, אם מודאגת, בטענה לכך שהצהרון בה מתחנך ילדה עמוס ואינו עומד בנטל – ולפיכך קיימת פגיעה בילדים. "הצהרון מלא ילדים עם צוות שלא עומד בעומס, 35 ילדים מגיל 2.9 ועד 5.5 שנים, 2 אנשי צוות קבועים ורק לאחר שההורים התלוננו הוסיפו עוד אשת צוות" כתבה אז והוסיפה כי "הצוות כל היום מתעסק בקטנים בהחלפת קקי ופיפי, ישנם ילדים לא גמולים – והגדולים שלא מקבלים יחס ומענה הולכים מכות, הצוות קורס ואנחנו ההורים מעוניינים בהפרדת הצהרון לשני צהרונים, חלוקה על פי גיל, ילדי הטרום טרום שיהיו בנפרד מהילדים שעולים לכיתה א'".

עוד טענה האם: "יש מקום כשיר לפתיחת שני צהרונים, יש ילדים ברשימת המתנה שמעוניינים להצטרף לצהרון, כל הילדים סובלים ולא מקבלים את המעטפת והיחס הראוי להם, הן מבחינה קוגנטיבית והן מבחינה רגשית ונפשית. הקטנים מבוהלים ועם חרדות, מיותר לציין שלגדולים בכלל לא מתייחסים, הם לא מקבלים תוכן ראוי ולא הכנה לכיתה א'". כאמור לעיל, הסאגה הסתיימה כאשר רשת חוויות נענתה לפניות ההורים והפרידה בין שני הצהרונים, לרווחת הילדים וההורים ורק לאחר מציאת צוות מקצועי שיוכל לאייש את העמדות. השבוע דיברה כנרת מדר-בוני אחרת. "ברצוני להודות לרשת חוויות בשמי ובשם הורי צהרון גן הפרחים, על כי ראו את טובת ילדינו בראש מעיינם וביצעו את הפרדת הצהרון המיוחלת על פי חתך הגילאים המתאים", אמרה. "ישר כח! ההבדלים מורגשים וניכרים לעין הן אצל הילדים והן אצל הצוות. הילדים שמחים ורגועים וכך גם אנחנו ההורים".

יו"ר דירקטוריון חוויות, עו"ד יניב מרקוביץ' מסר בתגובה: "פיצלנו את הצהרון, הקשבנו לצרכים של ההורים, הבנו שיש בעיה, שיש פער שהוא לא נכון מהבחינה של האווירה הכללית בגן והבטחנו שנעשה זאת כשיהיה צוות מיומן וטוב. לאחר שגיבשנו את הצוות הזה – פעלנו מיידית והתוצאות לא איחרו להגיע. כמובן שכנבחר ציבור אחד הרגעים המרגשים ביותר הוא לשמוע את המילה תודה. לצערי, בעשייה היומיומית לא תמיד מצליחים לרצות את כולם אך בסופו של דבר למאמץ ולניסיון יש משקל לא פחות חשוב. אני שמח שבמקרה הנדון הצלחנו להעמיד לרשות הילדים וההורים את הפתרון הטוב ביותר עבורם ונמשיך לעשות כל מאמץ כדי להיות טובים יותר. המסר המרכזי הוא שחשוב להציף את הבעיות, לבוא לשיח פתוח וכך נולדים הפתרונות הטובים ביותר".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן