מבזקים
מכה אנושה לתעשיית הטילים האיראנית: צה"ל תקף את המתחם הפטרוכימי במאהשהר אשדוד: ילד בן 7 נפצע בגן משחקים ופונה לבית החולים נס ביריחו: שלוש ישראליות ופעוטה חולצו לאחר שנכנסו לעיר "כדי לנפוש" עד יום שני: מדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף נותרה ללא שינוי הותר לפרסום: רס"ל גיא לודר נפל בקרב בדרום לבנון הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים בפעם השלישית בפחות מיממה: שוב נפילות בגבעתיים, רמת גן, ראש העין ופתח תקווה יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי

קרית גת בכותרות: נערה הותקפה בברוטאליות ע"י נערים ונערות

קרית גת עולה לכותרות בנסיבות חמורות. משטרת ישראל פתחה הבוקר (חמישי) בחקירת חשד לאירוע אלימות שאירע בקריית גת על ידי חבורת נערים ונערות, זאת בעקבות תיעוד שהגיע למשטרה לאחר שעלה ברשת החברתית.

יו״ר הנהגת ההורים הארצית מירום שייף ויו״ר הנהגת ההורים בקרית גת דוד אוחיון  בהודעה משותפת: "הנהגת ההורים הארצית והנהגת ההורים העירונית קרית גת מגנות בחומרה יתרה את אירוע האלימות הקשה שהתרחש בקריית גת, שבו הותקפה נערה באלימות על ידי בני נוער בסמוך לבית הספר ויוצאות בקריאה לגורמי החקירה למצות את הדין עם כל מי שיימצא אשם בתקיפה. בנוסף, פונות הנהגת ההורים הארצית והנהגת ההורים העירונית בקריית גת לרשויות העיריה ולגורמי החינוך והרווחה בעיר לטפל בנחישות בפרשה, לשוחח עם התלמידים ולתמוך בנערה ומשפחתה".

ראש האופוזיציה וחבר מועצת העיר, כפיר סויסה (הליכוד): "צפיתי בזעזוע בסרטונים ממקרה התקיפה. מדובר באירוע חמור מאוד, המשטרה מעורבת וטוב שכך. אפנה למנהלת אגף החינוך המסורה, הגב׳ זהבה גור, ואבקש שתפעל באמצעות צוות בית הספר לא רק בענישה אלא גם בהסברה, כדי לוודא שהתלמידים מבינים את חומרת המעשה והוא לא יישנה בעתיד. אציין כי האירוע אינו קרה בתוך כותלי בית הספר וכי רוב המעורבים באלימות אינם תושבי העיר. יחד עם זאת, עצוב לראות את קרית גת בכותרות בנסיבות הללו, אבל כבוגר רוגוזין וכמי שמכיר היטב את מנהלת ביה״ס הגב׳ ציפי בן-טולילה, וספג את ערכי המקום, אני סמוך ובטוח שהאירוע הזה יטופל עד תום. יש לנו עיר נהדרת ואנשי חינוך מסורים וביחד עלינו לומר בקול ברור: לא ניתן לאלימות להרים ראש בעירנו".

דילוג לתוכן