מבזקים
נולדו לתוך המלחמה: אור יהודה יצאה לחבק את היולדות הטריות עדכון מהזירות בתל אביב: פצועה מרסיס, 5 נפגעים פונו אור יהודה משדרת מסר לממשלה: “להמשיך עד הכרעה מלאה” שברי יירוט במחוז דן: נזק למבנה בתל אביב ורכבים שעלו באש בגני תקווה תל אביב וחולון תחת אש: רסיסים נפלו, פצוע בינוני בזירה שני קטינים מאשדוד חשודים ברצף אירועי אלימות נעצרו בעיר כפר סבא נערכת לפסח: ייפוי כוח למכירת חמץ נחתם בעירייה תל אביב, דימונה, ערד, בית שמש, באר שבע, רמלה וגבעתיים: 675 אלף ש"ח בדרך אליכם אוגדה 91 בדרום לבנון: מאות מחבלים חוסלו ותשתיות טרור הושמדו פנים לקהילה: מאיר תורג'מן – מהתאונה הקשה בגיל 11 ועד להצלת תינוקות בחדר המדרגות ירושלים: אב נעצר בחשד להתעללות בילדיו והכרחתם לקבץ נדבות אתר בנייה בחולון הפך לזירת אכיפה: 11 שב״חים נעצרו במקום סיר על הגז הצית דירה בבת ים: דייר חולץ במצב קל תאונה קשה סמוך לאשקלון: לוחמי האש חילצו נהג שנלכד במשאית חיפה על הכוונת כביש 4: נהג משאית חולץ במצב בינוני לאחר תאונה בצומת ניצנים הותר לפרסום שמו של חלל צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחתו: סמ״ר אורי גרינברג רחובות: פגיעת רסיס במטח קודם – יחידת הרחפנים של איחוד הצלה נקראה לסייע בזיהוי רסיס על גג בניין מודיעין תחת אש: שלוש אזעקות הבוקר; נפילת מספר שברי יירוט במוקדים שונים בתוך העיר מלחמה בפשיעה ברהט: נחשף ארסנל נשק בלב העיר; 4 חשודים נעצרו

פסטיבל הבירה – החזיר לאילתים את הצבע ללחיים; וגם: רמי קליינשטיין התרגש מהמחווה

להפתעה הזאת רמי קליינשטיין לא ציפה בפסטיבל הבירה באילת: אתמול (חמישי), הסתיים פסטיבל הבירה באילת בקול תרועה רמה, עם הופעה משובחת של קליינשטיין – אלא שלא רק הקהל זכה לערב בלתי נשכח, אלא גם רמי עצמו, שהופתע בסיום ההופעה, כאשר לפתע הגיחו אל הבמה מנכ"ל לתאגיד התיירות יוסי חן ומ״מ ראש העיר ויו״ר תאגיד התיירות מתן בארי, יחד עם עוגה ענקית לכבוד יום הולדתו של רמי, קליינשטיין, שמציין בימים אלו את יום הלדתו ה-60! קליינשטיין כמובן התרגש מהמחווה.

בתוך כך, פסטיבל הבירה שחזר לאחר 3 שנות הפסקה – משך אליו מבקרים רבים, מקומיים לצד מבקרים מכל רחבי הארץ, שנהנו מהופעות חיות בכניסה חופשית, מ-40 סוגים שונים של בירות ועוד הפתעות. בכל אחד מימי הפסטיבל ביקרו במתחם למעלה מ-20,000 מבקרים – הישג ענק לראש העיר, אלי לנקרי, לתאגיד התיירות אילת ולכל העומדים בראשה, בהם המנכ"ל יוסי חן.

אלי לנקרי, ראש עיריית אילת: "פסטיבל הבירה חזר לטיילת היפיפייה שלנו, בענק! אלפי תושבים ואורחים נהנו מהופעות חיות, דוכני אוכל ועשרות סוגי בירה שנמזגה לכוסות רב פעמיות! למען השמירה על הים והסביבה שלנו. תודה גדולה למנכ"ל תאגיד התיירות – יוסי חן ולעומד בראשו, סגני – מתן בארי; תודה ליחידה הסביבתית ולשמוליק שלם, למפיקי הפסטיבל ולכל העוסקים במלאכה הברוכה, שהרימו בזמן קצר יחסית אירוע ענק בניחוח בינלאומי!".

יוסי חן, מנכ"ל תאגיד התיירות: "מרגש אחרי 3 שנים לחזור לטיילת לאירועים המוניים כמו שחווינו בארבעת הימים האלה, מעל 20 אלף איש עברו בכל ערב בטיילת ונהנו מכל מה שיש לעיר הזאת להציע – חוויה של טיילת מגניבה בסמוך למפרץ – מהיפים בעולם, עם מוסיקה של הרכבים מקומיים לצד מיינסטרים כמו רמי קליינשטיין כנסיית השכל, היהודים, מה שהוסיף לאווירה הם 40 סוגים של בירה מהארץ ומהעולם. זה הזמן להודות לעיריית אילת והעומד בראשה – אלי לנקרי, למתן בארי – יו״ר התאגיד, לעובדות התאגיד הנפלאות שעבדו יומם וליל בשיווק האירוע אל כל רחבי הארץ בכל המדיות השונות, לקבוצות הפסטיבילים שהפיקו אירוע ברמה גבוהה מאוד – אחד האירועים היותר מוצלחים שאני ראיתי באחרונה במדינה – שהחזיר לאילת את הפאן, היופי, השירות, החווייה – מה שמוכיח שוב שאילתים אוהבים לארח, זה מי שאנחנו – וראו את זה בפסטיבל. אני מסופק מאוד ממה שהיה, הפסטיבל החזיר לנו צבע ללחיים אחרי תקופה יבשה שעברנו בעולם וכעת אני יכול לספר שאילת לקראת חורף מגניב, עם אירועי ג'אז, מרתון, תיאטרון רחוב, פסטיבל צבעים ושלל אירועים. אנחנו הולכים לחורף מטורף באמת".

יו"ר התאגיד, מתן בארי, "איזה כיף של שבוע היה לנו!! פסטיבל הבירה תם ונשלם ואין ספק שהוא באמת היה מושלם. 74 אלף אורחים ותושבים, מעל ל600 חביות בירה, 40 אלף כוסות, 1500 ק״ג מזון, מאות עובדים, עשרות נגנים, ב4 ימים רצופים מלאים במוסיקה טובה, אנשים יפים ובעיקר בעיקר, אינסוף אווירה! כל מאמץ, מלחמה ובירוקרטיה בחודשים האחרונים היו שווים את זה בענק. אני רוצה בהזדמנות זו להודות להנהלת העיריה וראש העיר על האמון בהובלת האירוע, למנכ״ל וצוות תאגיד התיירות שעבד איתי קשה מסביב לשעון כדי שהכל יקרה, לשמוליק שלם חברי לסיעה ואיכות הסביבה על אירוע נקי מפלסטיק, לגופי הביטחון והניקיון וכלל הגורמים, ולדובדבן שבקצפת, האנשים הטובים שהסכימו לקחת על עצמם את כל הסיכון המטורף הזה: יוסי במות והובלות, שי משה, שגי אדרעי, אליאב לוי ושוקי זילברמן. 5 אנשים שמשוגעים על תרבות שלא הסכימו לוותר על המסורת בשום מחיר, והלכו איתנו עד הסוף! הקיץ הזה כבר מתקרב לקיצו, אבל אנחנו נמשיך לעבוד ולייצר תוכן כדי לשמור על הכלכלה והפרנסה והאווירה, שיגרום לכולם להרגיש שהשמש עדיין כאן, קורנת ומשמחת".

דילוג לתוכן