מבזקים
מיניונים, מפלצות ועפרונות ענק: מה קורה לארונות החשמל ברחובות? דגימות דם ממטופלים ללא הסכמה? שלושה נחקרו בפרשה שמסעירה את קפלן ברחובות זמני כניסת ויציאת שבת – פרשת חיי שרה | 6-7.11.2026 נהגים באשדוד ובגן יבנה, שימו לב: חסימות ליליות בכבישים בשבוע הבא שישה ניצחונות רצופים בישראל, אפס באירופה: מה קורה להפועל באר שבע? המשטרה מבקשת את עזרת הציבור: עמית אוחנה בן ה – 29 נעדר מהרצליה טרגדיה לילית ברמלה: בן 70 נספה בשריפה, גבר נוסף נפצע לקרוא הודעות בלי וי כחול: השדרוג החדש שוואטסאפ מכינה למשתמשי אנדרואיד חשבון המים צפוי להתייקר בינואר: כמה תשלם משפחה בישראל? מצלמות להפחדת שכנים, מחסן תפוס ושלל כלי רכב: מה חשפה המשטרה באשדוד? שריפה פרצה במסעדה באשדוד: כוחות החירום הוזעקו למקום עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו
עובדי אפלייד מטיריאלס_צילום רון אוריאל

תרומה יוצאת דופן ברחובות: 720,000 שקלים מחברת אפלייד מטיריאלס – מחציתם נתרמו על ידי העובדים

עובדי אפלייד מטיריאלס_צילום רון אוריאל

עובדי אפלייד מטיריאלס ישראל תרמו למעלה מ-360,000 שקלים מכספי הבונוסים השנתיים – החברה השוותה את סכום התרומה ובסה"כ נתרמו כ-720,000 שקלים לעמותות שונות על פי בחירת העובדים באמצעות ארגון "מתן- משקיעים בקהילה"

חברת הטכנולוגיה אפלייד מטיריאלס פותחת את השנה עם קמפיין התרמה מיוחד במסגרת שיתוף פעולה עם ארגון מתן משקיעים בקהילה. עובדי החברה תרמו מתוך כספי הבונוסים האישיים השנתיים ואפלייד מטיריאלס השוותה את סכומי התרומה של העובדים.

בסה"כ עומד סכום התרומה שתעביר אפלייד מטיריאלס לעמותות שונות על 000,720 שקלים. בקמפיין ההתרמה שנעשה בשיתוף ארגון "מתן משקיעים בקהילה", יכול כל עובד לבחור את ייעוד התרומה בהתאם להעדפתו האישית או נושא שקרוב לליבו. באמצעות המאצ'ינג שתורמת החברה עצמה, נהנית העמותה שנבחרה על ידי העובד לתרומה כפולה. שיתוף הפעולה עם מתן התחיל כבר לפני 17 שנה וכבר הפך למסורת בקרב העובדים.

אפלייד מטיריאלס ישראל, המעסיקה כ-1,350 עובדים עוסקת בפיתוח וייצור של ציוד מתקדם לבקרת תהליך ייצור שבבים, פעילות המהווה חלק בלתי נפרד מהתשתית הקריטית של כל מוצר טכנולוגי. המרכז בארץ, הממוקם בפארק המדע ברחובות, נחשב למרכז המו"פ והייצור הגדול ביותר של החברה מחוץ לארה"ב ובמהלך העשור האחרון הושקעו בו מעל ל-1.5 מיליארד דולר. השנה חגגה החברה 20 שנה לפעילותה בישראל ו-50 שנה לפעילות החברה העולמית – מאז הקמת הסניף הישראלי, תרמה החברה מעל 10 מיליון דולר לפרויקטים קהילתיים מקומיים.

(צילום: רון אריאל)

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן