מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

סחף התמיכה ממשיך: אלכס פרידמן תומך בחיים מסינג

אלכס פרידמן, בן 34, תושב העיר יבנה מזה עשר שנים, יוזם ומנהיג המאבק להעלאת קצבאות הנכות בישראל, מייסד ויו"ר ארגון "נכה לא חצי בן אדם", מרצה למנהיגות, העצמה אישית וחברתית. בזכות פועלו והישגיו לקידום זכויות אנשים עם מוגבלות בישראל, פרידמן הפך לדמות משפיעה בחברה הישראלית ובממשלה, הוא מייעץ למשרדים השונים ואף מכהן כחבר בוועדה הציבורית לבחינת כללי הזכאות לדיור הציבורי. כמו כן זכה בפרסים רבים, רק לאחרונה זכה בפרס פורץ דרך בתחום החברתי בטקס פרסי ורייטי 2022 בערוץ רשת 13. בעבר אף קיבל אות הוקרה מראש העיר, צביקה גוב ארי ז"ל.

אלכס פרידמן החליט לתמוך במועמד לראשות העיר חיים מסינג ולחבור אליו לעשייה משותפת לטובת ציבור האנשים עם המוגבלות בעיר יבנה.

מ״מ ראש העיר חיים מסינג: ״אני מודה וגאה על התמיכה של מר אלכס פרידמן, יוזם ומנהיג המאבק להעלאת הקצבאות לנכים בישראל ומייסד ארגון ״נכה, לא חצי בן אדם״. אישיותו והתנהלותו במסגרת פועלו לקידום זכויות הנשים עם מוגבלות בישראל הציבו אותו כדמות משפיעה בחברה הישראלית כולה. פרידמן הביא גאווה רבה לעיר כאשר זכה בפרס פורץ דרך בתחום החברתי בטרס פרסי ורייטי האחרון ואין מאושר ממני שאדם רב פעלים שכזה התורם לחברה תומך בי ובדרכי. אני חוזר ואומר כפי שהתחייבתי, באם אבחר בעזרת ה׳ אקים מרכז לאנשים עם מוגבלויות שיימצאו בו כל התנאים האמורים לסייע להם. המרכז יותאם לכל תחום ולכל מטרה לבעלי מוגבלויות ובו יהיו חוגים, ניתן יהיה לקיים פגישות וכל דבר אשר ירצו לעשות באופן מותאם לצרכיהם וכמובן אפעל לקידום הנגישות וזכויות אנשים עם מוגבלות בעיר כי זה הדבר המוסרי לעשות״.

אלכס פרידמן, יו״ר ומייסד ארגון נכה לא חצי בן אדם : ״החלטתי לתמוך בחיים מסינג לראשות העיר יבנה. כמו תמיד החלטתי נבעה בעיקר בגלל נכונותו של חיים לפעול לטובת אנשים עם מוגבלות ואוכלוסיות מוחלשות, ולהציב את הדבר בחזית סדר העדיפויות. חיים הוא איש בעל ידע וניסיון רב, ולא פחות חשוב מכך הוא ממשיך דרכו של צביקה גוב ארי, שהיה אדם יקר, ראש עיר למופת, והפך את יבנה למה שהיא היום. הבחירות שנכפו עלינו לשנה אחת בלבד מחייבות אותנו לנהוג באחריות. יבנה זקוקה ליציבות והמשכיות, לצד ניסיון עשיר וחיזוק במקומות שאותם יש צורך לחזק. חיים הוא האיש הנכון בזמן הנכון״.

צילום: עיריית יבנה

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן