מבזקים
תחזית ארצית | ראשון רגוע, אחר כך שינוי: גשם מקומי וירידה בטמפרטורות בהמשך השבוע בשתי תקיפות בעזה: צה״ל חיסל מפקד מחלקת נוח׳בה ומחבל נוסף בחמאס מרמלה לכיתה: שריהאן עשתה הסבה להוראה ומצאה שליחות חדשה יהודה לוי הופך לפרזנטור הראשי של אביסרור שריפה גדולה ביער חרובית: שישה מטוסי כיבוי באוויר – נערכים לפינוי מטיילים סוף טראגי לחיפושים באשקלון: בן 17 אותר ללא רוח חיים בחוף דלילה שוטרים פשטו על מרוץ גמלים בשטח אש בנגב – שני קטינים ניסו להסתתר בשיחים חג סוכות שמח עם ישראל! מתכון מושלם: עוגת אורז פריכה עם שבעת המינים, ערמונים ועשבי תיבול מחאה מול בלפור: הקפות ושופרות סמוך למעון ראש הממשלה מזג האוויר בסוכות: טפטופים בחוף לצד עומסי חום בדרום ובבקעה שדרות: בת 50 פונתה במצב קשה לאחר שנחנקה בזמן האכילה נתיבות: בן 30 נפצע קשה באירוע אלימות אשדוד: בן 60 נפגע מרכב ברחוב הפלמ״ח כביש 40: שניים נפצעו בתאונה סמוך לצומת שרונים פצועים רבים בתאונה בבת ים משרד החינוך ואינטל חתמו על הסכם לקידום AI ו־STEM – שרה נתניהו הייתה מעורבת בקידום המהלך בישראל חיפושים נרחבים אחר יבגני מיכאילוב; נראה לאחרונה בטיילת באילת הותר לפרסום: רס״ר (מיל׳) נדב קלי ורס״ר (מיל׳) אופק מועלם נפלו בקרב ברצועת עזה ההקלה הייתה קצרה: מחיר הדלק צפוי לזנק ביותר מ – 40 אגורות ולחזור מעל 8 שקלים

הותר לפרסום | אלה החשודים (אב ובנו) בהעלמת הכנסות של 20 מיליונים!!!

הותר לפרסום: אב ובנו חשודים בהעלמת הכנסות של 20 מיליון ₪ מחברות שמירה

בית המשפט העליון התיר לפרסום את שמם של רוני ואביעד מזרחי, החשודים בהשמטת הכנסות של לפחות 20 מיליון ₪ מפעילותן של חברות השמירה והאבטחה "א. ל. אבטחה" ו"מ. א. ל. מ. אחזקות", אשר בבעלות אביעד מזרחי. על פי החשד, על אף שהחברות רשומות על שם אביעד מזרחי, האב ובנו מנהלים אותן במשותף.

במסגרת פעילות משותפת של פקיד שומה חקירות ירושלים והדרום ופקיד שומה ירושלים 2, עלה החשד כי קיימים הבדלים משמעותיים בין הכנסות החברות הללו לדיווחיהן למס הכנסה. בעקבות החשדות נפתחה חקירה גלויה, נערכו חיפושים ונתפסו, באמצעות צווי בית משפט, מסמכים בביתם של המשיבים ואצל מייצגם בפני רשויות המס.

ממצאי החקירה עד כה מעלים חשד כי האב ובנו נקטו במגוון פעולות לא לגיטימיות כדי להפחית את חבות המס שלהם. בין היתר, עולה החשד כי האב ובנו עשו שימוש בשתי מערכות שונות להנהלת חשבונות. במערכת אחת הוציאו חשבוניות על הסכום ששולם באמת והנפיקו אותן ללקוחות, ובמערכת שנייה הוציאו חשבוניות על סכומים מופחתים ועליהן דיווחו לרשויות המס. כמו כן, קיים חשד כי חלק מהחשבוניות שהונפקו ללקוחות לא דווחו לרשויות המס כלל.

לפני כשלושה שבועות הובאו השניים בפני בית משפט השלום בירושלים, אשר שחרר אותם בתנאים מגבילים ודחה את בקשתם להטיל צו איסור פרסום על שמם ועל פרטיהם המזהים עד להגשת כתב אישום. החשודים ערערו לבית המשפט המחוזי כנגד החלטת בית משפט השלום אך ערעורם נדחה בטענה כי המבקשים לא הוכיחו שצפוי להיגרם נזק לשמם הטוב ובקרב קהל לקוחותיהם החורג מהנזק הרגיל הנלווה לפרסום שמו של חשוד בפלילים. למעלה מכך, נקבע כי הנזק הנטען אינו גובר על העניין הציבורי בפרסום, בשים לב לעניין של לקוחות המבקשים בפרסום החשדות נגדם. כעת דחה בית המשפט העליון את בקשתם לערער על החלטת המחוזי, מנימוק שאין מדובר בסוגיה משפטית עקרונית או באי צדק או עיוות דין, המהווים עילה לערעור "בגלגול שלישי".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: שאטרסטוק

דילוג לתוכן