מבזקים
ראש העין מתכוננת לפסח – סגן מנהל אגף התברואה, רונן ג'ובאני: "חשבתם שנעלמתי? אני פה! רוצים לספור אצבעות?" נפילה במתחם בתי הזיקוק בחיפה; פגיעה ישירה בקריית שמונה ראש העין: אלה זמני פינוי אשפה לפני חג הפסח ובחג הפסח יבנה: חלקי מיירט אותרו בפארק ציבורי ובחצר גן ילדים פצועים בצומת ביל"ו רגע של שפיות וטעם איטלקי: מסעדת פלומינו בירושלים פתוחה במרחב מוגן חום, נחמה וטעם של בית: חודש החצ'פורי הבינלאומי במסעדת פטרה באשדוד בעיצומו – גם במלחמה המסעדה פתוחה כרגיל! נזק, חסימות ועימותים: הפרת סדר אלימה פרצה בירושלים מענה בזק בגבעת שמואל: מיגונית חדשה הוצבה בשכונת השחר תוך פחות מ-24 שעות טלטלה פוליטית ברמלה: עו"ד מלכה מששה מנגיסטו חוברת לקואליציית ראש העיר, מיכאל וידל "מחצלות בלילות": היוזמה של רחובות למען בני הנוער בימי המלחמה "זו בהחלט שליחות לסיע לתושבים בימים כל כך מאתגרים" – ראיון מיוחד עם הילה קרופסקי, דוברת נס ציונה מהפכה של צבע: אזור התעשייה הישן באילת משנה את פניו לזכרו של עמית מגנזי ז"ל: עגלת קפה קהילתית תיפתח בגן החשמל בנס ציונה מודל ייחודי בגבעת שמואל: פעילויות הפגה חברתיות בבתי הספר מעבר למדים: הפנים האנושיות של שוטרי מרחב אילת בשל העסקת שב"ח: צו סגירה מנהלי לעסק לממכר מוצרי עישון בתל אביב בזמן שמשטרת אילת נערכת לאיומים מבחוץ – נהגים ממשיכים לסכן חיים מבפנים תאונה קשה סמוך לחופים הדרומיים באילת ישראל שוב בטופ 10: מקום 8 במדד האושר העולמי
יניב אלטיט

יניב אלטיט: "נגמר העושק של הקפיטריות, הכיס של הסטודנטים חשוב מכל"

יניב אלטיט

 

יו"ר אגודת הסטודנטים של המרכז האקדמי פרס, העמיד לרשות הסטודנטיות והסטודנטים של המוסד האקדמי מוצרי חשמל לרבות מיקרוגלים, מקררים ועמדות הטענה לסמאטרפונים בניסיון לצמצם את ההוצאות הכספיות של הלומדים בפרס

פניות רבות מצד סטודנטיות וסטודנטים הלומדים במרכז האקדמי פרס אל יו"ר אגודת הסטודנטים, יניב אלטיט, הולידו את המיזם החשוב ובמרכזו צמצום ההוצאות הכספיות של הסטודנטיות והסטודנטיות במרחב האקדמאי. לראשונה בישראל, נרכשו עמדות הטענה ייחודיות לסמארטפונים במרכז אקדמאי – יוזמה של היו"ר אלטיט  – אשר פוזרו במספר מתחמים ברחבי הקמפוס.

בנוסף, הוחלט על ידי אגודת הסטודנטיות והסטודנטים של פרס להילחם במחירי הקפיטריה הגובים 8 שקלים לכוס קפה והחליטו לרכוש מכונות קפה בכדי לצמצם את ההוצאות הכספיות של הסטודנטיות והסטודנטים. לרשות תלמידי פרס יועמדו מכונות הקפה במועדון הסטודנטים בבניין A בקומה השלישית, כאשר הם ייפרדו מסכום של שניים או שלושה שקלים, לבחירתם. לרשותם חלב טרי מידי יום, במקררים שהוצבו לאחרונה במועדון האגודה לצד מיקרוגלים – לחימום מזון חלבי או בשרי, לשומרי הכשרות – וכן שלושה סוגי משקאות: קפה משובח (קפה ג'ו): קפה שחור, תה וקפה מגורען, כוסות חד פעמיות וסוכר.

כמו כן, לשם הנוחות הגיעה אגודת הסטודנטיות והסטודנטים של פרס להסכמה עם בעלי הקפיטריה בבניין B כי משקאות הקפה והתה יימכרו בסך של 3 שקלים למשקה, כחלק מהרצון לייצר תמחור אחיד ונוח עבור הציבור האקדמאי.

יו"ר אגודת הסטודנטיות והסטודנטים של המרכז האקדמי פרס, מסר כי "לא ייתכן שסטודנט יגיע ללימודי התואר שלו וייאלץ להיפרד מעשרות שקלים ביום מפני שהוא רוצה ללגום כוס קפה או תה. שמונה שקלים לקפה הוא מחיר גבוה מאוד למשקה חם, בוודאי כשמדובר במוסד אקדמאי. נגמר העושק של הקפיטריות, הכיס של הסטודנטים חשוב מכל ולכן פעלנו במשך התקופה האחרונה לרכישת ציוד זמין, חופשי ונוח שלא מרוקן את הכיס לסטודנטיות ולסטודנטים שלנו".

 

דילוג לתוכן