מבזקים
ילד בן 4 נמשה מהמים סמוך לחוף דלילה באשקלון ופונה במצב אנוש אירוע אלימות קשה ברחוב הרצל ברמלה: צעיר בן 22 נדקר ופונה במצב קשה גבר נדקר בבאר שבע במהלך הלילה ופונה לסורוקה במצב בינוני המטען כבר הוצמד לרכב: כך נמנעה פגיעה פלילית חמורה באשדוד נתב"ג בדרך לשדרוג משמעותי: מלון חדש יוקם בצמוד לטרמינל 3 חבריו דאגו אחרי שלא ענה: גבר כבן 60 אותר ללא רוח חיים בדירה בבת ים בין הביטחון לפיתוח העירוני: ראש עיריית רמלה נפגש עם ראש הממשלה בן 15 מרמלה נמלט מהשוטרים כשברשותו אקדח – ונעצר בתום מרדף בג'וואריש בגיל 17 הוא נלחם בנאצים, בגיל 98 רחובות עדיין זוכרת אותו אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב

זכייה נוספת לרחובות

אגף מערכות מידע בהובלת גדי שעובי זכה בתחרות ה- IT AWARDS

צמרת תעשיית ה-IT בישראל הגיעה אל אולם כנסים בתל אביב לטקס הכרזה על הזוכים בתחרות ה- IT AWARDS של "אנשים ומחשבים", התחרות המובילה בתחום הטכנולוגיה והחדשנות בישראל – המיועדת לארגונים במגזר העסקי והציבורי המובילים חדשנות דיגיטלית ומשפרים את השירות לקהל לקוחותיהם.

השנה אגף מערכות מידע של עיריית רחובות זכה בתחרות בקטגוריית טרנספורמציות דיגיטליות וחדשנות עם הפרויקט מערכת ה-CRM החדשה "מתחברים לתושבים". עובדי האגף באמצעות חברת אפליקיישן קר פעלו בשנה האחרונה כדי לבנות את המערכת בהתאם לצרכי התושבים והאגפים השונים בעירייה ובימים אלה מקדמים את הטמעתה בכל האגפים והמחלקות המספקים שירות לתושבי העיר.

מערכת ה-CRM (Client Relationship Management) "מתחברים לתושבים" מבוססת על מערכת מייקרוסופט דיינמיקס המאפשרת שפת שירות אחידה של כל אגפי ומחלקות העירייה ומקדמת את רמת השירות באופן משמעותי. המערכת מקדמת את חזון ראש העיר, רחמים מלול, בהנגשת כלל אגפי העירייה לתושבים והנגשת שירותים דיגיטליים עירוניים על מנת שהתושב יקבל את כל השירותים הנדרשים ללא צורך לצאת מהבית. מדובר בפרויקט חדשני וראשוני, שאינו קיים בהיקף כזה ברשויות מקומיות אחרות.

בנוסף לזכייה בפרויקט ה-CRM, מנהל האגף גדי שעובי זכה בתואר המנמ"ר המצטיין לשנת 2022 על הובלת פעילות חדשנית, טכנולוגית ופורצת דרך. שעובי ועובדי אגף מערכות מידע מובילים בעשור האחרון פרויקטים ויוזמות רבות, בין היתר: הקמת רשת תקשורת עירונית מבוססת גלים מלימטריים, רשת LORA המשלבת חיישנית בתחומי הבטיחון והחירום, מערכת וידאו אנליטיקס הכוללת כ-1,500 מצלמות ומערכת אבטחת מידע עירונית רב שכבתית. בנוסף, האגף בראשותו הוביל בשנה האחרונה את הקמת האתר החדש המשפר באופן משמעותי את השירות המקוון לתושבי העיר ואת מערכת התיאום פגישות ותורים באגפי העירייה השונים.

בתחרות ה-IT AWARDS מתחרים מדי שנה ארגונים המובילים את כל ענפי המשק, בין היתר: בנקים, שירותי בריאות, אקדמיה ומחקר, ביטוח, תקשורת, תעשיות מזון, ביטחון, סטרטאפים, משרדים ממשלתיים וכן רשויות מקומיות.

לדברי רחמים מלול ראש העיר: "אנחנו גאים להוביל חדשנות, ולהשקיע בטכנולוגיה ובשירות דיגיטלי לתושבים שלנו. בשנים האחרונות העירייה קידמה ושיפרה את נושא השירות באמצעים הדיגיטליים ואנו נמשיך במגמה. אני מברך את העובדים היקרים שלנו על העבודה המסורה, המוטיבציה והרצון לפרוץ גבולות ולחדש בכל פעם מחדש".

מאיר דהן, מנכ"ל העירייה: "שיפור השירות באמצעות טכנולוגיה הוא ערך משמעותי בעבורנו. עובדי אגף התקשוב מקדמים את מגוון השירותים המקוונים כדי שתושבי העיר ייהנו משירות איכותי, מהיר ויעיל. אני גאה בעובדים היקרים שהצליחו להגיע להישגים מרשימים בקנה מידה ארצי".

אליצור זרחי, מנהל אגף הביטחון, בטיחות, תקשוב ומוקד עירוני: "הזכייה בתחרות היום היא פרי עבודה של השנים האחרונות בתחום השירות הדיגיטלי. ראש העיר מעמיד אתגרים רבים בפני עובדי האגף לצד השקעה כספית גבוהה. השילוב בין השניים מוביל את עובדי האגף והמנמ"ר העומד בראשם להצלחות רבות והחשובה מבניהם היא שיפור השירות לתושבים".

גדי שעובי, מנהל אגף מערכות מידע והזוכה בתואר המנמ"ר המצטיין: "הטמעת מערכת crm ארגונית בכל אגפי העירייה הינה מהלך פורץ דרך אשר משווה את רמת השירות המתקבלת לתושבי העיר אל רמת השירות של גופים פרטיים וציבוריים המובילים בישראל. פרויקט ה-CRM הצריך עבודה רבה של כל עובדי מערכות מידע ויש לנו שותפות עסקית מעולה עם חברת אפליקיישן קר ועם כל אגפי העירייה בתהליך הקמת והטמעת המערכת. אני מודה על התמיכה המלאה שאנו מקבלים מראש העיר ומנכ"ל העירייה לקידום תהליכים אלו ושמח על ההערכה לה זכינו ברמה הארצית".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רחובות

דילוג לתוכן