במסגרת המיזם המרגש, אשר הוצא לפועל ע"י מועצת התלמידים בשיתוף עמותת פ.ל.א (פאה לכל אישה), תרמו את שערן, תלמידות, מורות ובנות משפחה.
יום תרומת השיער שהתקיים בספרייה, היווה את שיאו של המיזם, שכלל פעילות עניפה של חברות וחברי מועצת התלמידים, שעברו בכיתות ועודדו תלמידים ותלמידות להירתם למיזם. תודה מיוחדת מגיעה לתלמידה ליה צור, אשר יזמה את המיזם, לתלמיד עומר יוסף, אשר שיתף בסיפורו האישי, לספרית רינה כברה וגב' ברכה דרייר המתנדבות בעמותה, וכמובן לכל אלו שנרתמו ותרמו את שערן.
כידוע, הטיפולים הכימותרפיים הקשים הניתנים לחולי סרטן מלווים, בין היתר, בתופעת לוואי של נשירת שיער. תרומת שיער לפאה, מקילה על החולים ומאפשרת להם לשמור, לפחות באופן חלקי, על תחושה של שגרה.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.














