מבזקים
25 מטר מתחת לאדמה, סמוך לכפר סבא: מנהרה ונשק נחשפו ימים אחרי הטבח: גנב חמישה רכבים מבארי – המחוזי החמיר את עונשו ל – 7.5 שנות מאסר בסוכות בראשון לציון: כלבים וגורים יחכו לבית חדש מודיעין מחפשת משפחות שיפתחו את הבית לבני נוער בשעת משבר סוכות מול חומות ירושלים: יהורם גאון, שולי רנד והפרויקט של רביבו בגן דוידסון רחוב יהלום במודיעין ייחסם בשלבים: אין חניה וגישה לחניונים תוגבל לשומרי השבת בראש העין: מקדמים הרחבת העירוב גם לגן הלאומי מגדל צדק חשד לעוקץ כספומטים בבת ים ובחולון: יותר מ – 40 קורבנות ונזק של מעל 120 אלף שקל בחורשת הנופלים, שלוש שנים אחרי: אשקלון זוכרת את בני העיר שנפלו ונרצחו נמרוד כהן יקרא יזכור, איילת תספר על רון: רחובות מציינת שלוש שנים ל – 7 באוקטובר בן 50 התמוטט ברחוב בבת ים: פונה לוולפסון במצב קשה תוך כדי החייאה השבילים שנעלמו בשיטפון חוזרים: עין גדי נפתחת מחדש לקראת סוכות סוכות 2026: קו מיוחד מירושלים למערת המכפלה – אלה השעות והשינויים בתחבורה ריח חריף, מים מעופשים וכלבים פצועים: 25 כלבים חולצו ממושב ליד נתיבות כמה חייבים לאכול בסוכה ומה עושים אם יורד גשם? הנחיות הרב הראשי לסוכות נוסעים לירושלים בסוכות? הכחול לבן יהיה בחינם במשך שישה ימים רוי בוי, יניב המגניב ומתנפחים: פסטיפארק סוכות חוזר לאשדוד בחינם 22.6 מיליון שקל ו – 21 ק״מ של תשתית: חמישה מלונות בים המלח יחוברו לגז טבעי זורנה, ריקודים ואוכל כורדי: חגיגת הסהרנה חוזרת ללב ירושלים בסוכות רובה דמוי M-16 ותחמושת ברכב ברהט: כתב אישום נגד בן 17 וצעיר בן 20

עכשיו זה סופי: גם זהר בלום מתמודד לראשות עיריית רחובות

זהר בלום: "הגיע הזמן שלי להיות ראש עיר, אני בשל לתפקיד ולאתגר הבא"

ארבעה מתמודדים ישנם, נכון לערב זה, לראשות העיר רחובות: ראש העיר המכהן רחמים מלול אמנם עדיין לא הצהיר בריש גלי שירוץ שוב בבחירות המוניציפליות אולם נכון לרגעים אלה, גם לא הצהיר אחרת ולכן הוא המתמודד הראשון בבחירות אלה.

אליו מצטרפים יו"ר האופוזיציה – עו"ד מתן דיל, סגן ראש העיר – עו"ד יניב מרקוביץ' שהצהיר על התמודדתו לראשונה בישיבת מועצת העיר שנערכה השבוע וממלא מקום ראש העיר זהר בלום.

הכוונה של בלום (בלום בן ה-56, נשוי לחני ואב לשתיים) לרשת את הכסא של מלול, לא צצה לאחרונה. כבר לפני 200 ימים, הופצה הודעה ממפלגת יש עתיד לפיה זהר בלום, מ"מ וסגן ראש העיר רחובות הודיע לראש הממשלה יאיר לפיד שבכוונתו להתמקד בעשייה ובמירוץ להובלת העיר רחובות ולכן מבקש שלא להיכלל במקום הריאלי שהוצע לו ברשימת יש עתיד לכנסת ה-25. זהר בלום אמר אז: "אני מודה לראש הממשלה יאיר לפיד על החברות, התמיכה והאמון לכל אורך הדרך. ההצעה להתמודד לכנסת ישראל מאוד מכבדת ומחמיאה אך אני חדור מטרה להמשיףך את העשייה שלי בעיר ולהוביל אותה בעתיד להישגים מרשימים".

הערב, עשה זאת סוף סוף. זה קרה ב"דה לה פה", שבבעלות יד ימינו אבי קינד, כשלצידו הצוות הקבוע – בנוסף לקינד: אוה גור, עו"ד שמואל בר דנזאן ואורית שרגאי.

בנאום שנשא אמר: "הגיע הזמן שלי להיות ראש עיר, אני בשל לתפקיד ולאתגר הבא. אני עוסק בעשייה עירונית-ציבורית יותר מ- 20 שנה. שנים ארוכות של עבודה קשה, כל יום ראשון בשטח, משעה חמש וחצי בבוקר ועד שעות הלילה המאוחרות, הכול עבור כלל תושבי העיר רחובות, עבור כלל התושבים, גם עבור אלה שלא בחרו בי".

בלום הוסיף: "אני מכיר כל פינה ואתגר בעיר רחובות, גיבשתי צוות מומחים שבעזרתו אציג בקרוב לתושבי העיר את תוכנית רחובות 2035, תוכנית מקיפה שכוללת היערכות והתמודדות עם כל האתגרים של העיר. אין בכוונתי להשמיץ את העיר רחובות כדי להגדיל את סיכויי להיבחר, נולדתי ברחובות, גדלתי ברחובות, אני אוהב את רחובות וביחד עם התושבים והצוות המצוין שלצדי, נהפוך אותה מעיר טובה לעיר מצוינת. עיר שתושביה אוהבים אותה, גאים בה ומעורבים בתכנון ובעשייה העירונית שלה. כפי שהובלתי בעשור האחרון מהפכה בתחום החינוך, כפי שהייתי גורם מוביל בפיתוח העיר וגיוס משאבים, כך אני מתכוון להוביל את העיר רחובות לעידן חדש של מצוינות בכל התחומים. העירייה בהובלתי תתפקד כסיירת מובחרת שתפעל עבור התושבים, בשיתוף פעולה מלא עם התושבים".

"אני יוצא לדרך הזו עם שותפים מצוינים ונחושים לדרך, אני איש של חזון ועבודה קשה, פחות הבטחות גדולות ויותר תוצאות", אמר האיש שהביא חמישה מנדטים בבחירות הקודמות כשאף אחד לא נתן לו את הסיכויים לעבור את רף ה-3. בלום היה הפתעת הבחירות והתעקש על עמדת ממלא המקום. התעקש וקיבל. "אשתף פעולה עם כלל נציגי הסיעות השונות והתושבים הנהדרים של העיר שלנו כדי להפוך את רחובות מעיר טובה לעיר מצוינת. אני קורא לתושבי העיר, הצטרפו אלי למסע המיוחד והחשוב הזה, אתם הגורם הכי משמעותי בו".

ועכשיו >> הסקר (ניתן להצביע רק פעם אחת)

[TS_Poll id="4"]

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: גיא כושי ויריב פיין

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן