חטיבת התביעות המשטרתית, הגישה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים, נגד נאשם, תושב פזורת אבו רקייק, בשנות ה- 30 לחייו, בגין מעורבותו באירוע של גניבת רכב מתחנת דלק בעיר לוד תוך כדי סיכון חייו של בעל הרכב שניסה למנוע את גניבתו.
מכתב האישום עולה כי בתאריך 27.3.23, בסמוך לשעה 22:00, הגיע הנאשם לתחנת דלק בעיר לוד ובעוד בעל הרכב מתדלק את רכבו, שהיה מונע, נכנס הנאשם לתוכו והחל בנסיעה כשהוא מסכן את חייו של בעל הרכב שניסה למנוע את גניבתו.
בהמשך, המשיך הנאשם בנסיעה בכביש מספר 25, כשהוא נוהג בשכרות, ובסמוך לצומת ערוער איבד שליטה על הרכב והתנגש בעמוד תאורה, שם נעצר על ידי שוטרי תחנת ערוער שהגיעו למקום.
הנאשם הובא לחקירה בתחנת ערוער ועם סיום חקירת המשטרה, הגישה יחידת התביעות המשטרתית במרחב נגב, כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
צפו בתיעוד >>
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








