מבזקים
הבשורה של עיריית רחובות: 42 אגורות פחות לשעת חניה, התייקרות לנהגים מחוץ לעיר תושב יבנה נעצר: יותר מ־8 ק״ג חומרים החשודים כסמים נתפסו בביתו שלושה נפגעו בתאונה בצומת מלאכי-קסטינה הותר לפרסום: אלעזר יאיר וילנסקי נהרג באסון בטיול השנתי ״גם שתיקה יכולה לפצוע״: אם מיבנה טוענת לחרם ממושך על בתה "אנשים לא יכלו לצאת מהבתים, אני מתנצל באופן אישי" – יוסי ברודני הגביל את עבודות נת״ע בכיכר בין השעות 9:00-21:00 אילת מצדיעה למתנדבים בטקס על שם אסנת מילר ז״ל; אות מפעל חיים הוענק לחיים זהבי לזכר הנופלים: ביבס ומשפחות שכולות ממודיעין השתתפו בכתיבת אותיות בספר תורה נס ציונה: תרגיל חורף עירוני יתקיים היום האסון ברכס רמים: "הפצועים היו פזורים לאורך הציר, זו הייתה זירה קשה ומורכבת מאוד" ראש העיר רמלה ורעייתו ביקרו בביתו של הצעיר שהותקף בנאות שמיר: “לא נשאיר את המשפחה להתמודד לבד” בלי דרכון ובלי לצאת מבת ים: הטיסה המיוחדת שריגשה את המשתתפים מאור כהן, אפרת גוש וגבע אלון: החורף בגבעתיים הולך להישמע אחרת הילדים ירדו לפרקט, הכדורים עפו ליציעים: חגיגת הכדורסל של אליצור יבנה 10.5 מיליון שקל, בריכת אווירה ו – 400 מקומות ישיבה: הגג החדש שמושך תשומת לב באילת טריפונס, הטיש הגדול וגם בינה מלאכותית: זה מה שמחכה לוותיקי נס ציונה בעל הדירה הבחין בריח חריג, ואז נחשפה הטרגדיה מאחורי הדלת בירושלים משרד הבריאות מזהיר: ההכשרות של חברת "מציל חיים" אינן מאושרות כבר שלוש שנים הכרעת דין בפתח תקווה: מטפלת הורשעה לאחר שחוסה נחנקה למוות מבורקס אקדח, מחסנית ותחמושת הוסלקו בקיר בית מגורים באילת; תושב העיר נעצר

שני מקרי שוד באשדוד הסתיימו בכתבי אישום

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום כנגד איסק קופרמן (41) מאשדוד לאחר ששדד אישה כבת שבעים בדרכה הביתה.

פרקליטות מחוז דרום (פלילי) הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע כתב אישום כנגד איסק קופרמן (41) מאשדוד לאחר ששדד אישה כבת שבעים בדרכה הביתה.

מכתב האישום שהגישה עו"ד רותם חזן – גרימברג עולה כי לפני כשבועיים בשעות הערב, צעדה המתלוננת (1953) ברחובות אשדוד בדרכה לביתה. קופרמן, שבאותה העת הלך מאחוריה התווכח עם בת זוגו, שהביעה מורת רוח מהעובדה כי הוא לא עובד.

במענה לך ציין קופרמן כי הוא יעשה הכל על מנת שיהיה לה כסף ואמר שיביא לא את התיק של המתלוננת. לאור האמור, התקרב קופרמן אל המתלוננת מאחורה, הפיל אותה ארצה באמצעות מכה חזקה לראש, קרע את השרשרת שהייתה על צווארה משך את התיק מכתפה וברח מהמקום. המתלוננת קמה מהרצפה והחלה לרדוף אחר קופרמן אך ללא הועיל. חלק מהשלל שהסתיר קופרמן באזור ביתו הוחזרו למתלוננת על ידי בת זוגו.

בנוסף, הגישה עו"ד חן עסיס לביא מפרקליטות מחוז דרום (פלילי) כתב אישום, לבית המשפט המחוזי לנוער בבאר שבע, כנגד שלושה קטינים לאחר ששדו אישה בשנות הארבעים עת ישבה על ספסל בפארק באשדוד.

מכתב האישום עולה לפני כשבוע בשעות הצהריים נסעו הקטינים לאשדוד והגיעו לאחד מהפארקים בעיר. אותה השעה ישבה המתלוננת בפארק ושוחחה עם חברה בטלפון הנייד שלה. כאשר הבחינו הקטינים במתלוננת החליטו לשדוד את תיקה והטלפון הנייד שברשותה, לשם כך החל אחד הקטינים לחנוק את המתלוננת, עד שאיבדה את הכרתה, בעוד השניים הנוספים חטפו מידה את הטלפון והתיק ברשותה.

לכלל הנאשמים יוחסה עבירת שוד והוגשה כנגדם בקשת מעצר עד תום ההליכים.

◼️ חדש! לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן