מבזקים
ראש עיריית לוד במתקפה חריפה נגד חוסמי הכבישים בגני איילון: "מציע לקיצוניים לא להתעסק איתי שוב" תמונות נוספות מזירת הנפילה במבנה חד קומתי בדימונה דימונה: העירייה פתחה מרכז סיוע למשפחות שביתן נפגע נפגעים וזירות הרס בדימונה: ילד ואישה במצב בינוני מרסיסים החלטה דרמטית בפורום ה-16: קייטנות הפסח בערים הגדולות לא יופעלו צפו בתיעוד: קריסת מבנה בדימונה בעקבות פגיעת פריט אמל"ח; דיווח על זירות נוספות בעיר עיריית מודיעין מכבים רעות בהודעה חשובה לציבור ההורים נפילה בגן ילדים בראשון לציון; אין נפגעים קריית אונו מתעוררת אחרי לילה מתוח: שתי זירות נפילה בעיר גם מצחיק וגם שימושי: הקמפיין של ראש העין לקראת פסח תופס ברשת מחשבים לתלמידים או מאבק פוליטי: הסערה החדשה בכפר סבא כשהמבוגרים בחזית, הנוער של גבעת שמואל מחזיק את העורף גם בחשכה ובחירום: גדרה מתקינה תאורה סולארית במיגוניות רחובות מתאוששת מהפגיעות: כלל זירות הרסיסים בעיר טופלו שיחת טלפון שהופכת לרשת ביטחון: כך באר שבע שומרת על הוותיקים קריית מלאכי מקלה על ההורים: לא ייגבה תשלום על ימי גן שלא פעלו בימים קשים בצפון: בנימין הגיעה עם חיבוק, עוגות ומילים מהלב ירושלים פותחת את הלב: תושבי מטולה הגיעו להתאווררות בבירה תקיפת אנשי תקשורת במרחב המוגן בתל אביב: החשוד עוכב ושוחרר בתנאים מגבילים פגיעה ישירה בירושלים, מטרים ספורים מהכותל המערבי

שיפור דרמטי בביטחון האישי בלוד 

חיזוק הביטחון האישי ואכיפת החוק והסדר בלוד

בכתבת ענק שהתפרסמה השבוע באתר YNET עם נתוני הפשיעה הפלילית ברחבי ישראל ברבעון הראשון של שנת 2023 – העיר לוד אינה נמצאת באף קטגוריה – נתון המצביע על שיפור דרמטי בביטחון האישי בלוד. 

חיזוק הביטחון האישי ואכיפת החוק והסדר בלוד הם מהיעדים המרכזיים של ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, אשר מזה זמן רב שהוא מוביל את המאבק בפשיעה ובאלימות, המסכנים את תנופת הפיתוח והתהליכים המהפכניים שעוברת לוד בשנים האחרונות, במקביל לקידום תיקוני חקיקה שהוא מוביל מול כנסת ישראל, לטיוב פעולות האכיפה, חיזוק המשילות וההתרעה. עפ"י הנתונים, נכון לחודש יוני 2023, לוד אינה נמצאת באף קטגוריה כפי שהיה בעבר וזאת הודות למדיניות המשילות שהעירייה בראשות עו"ד יאיר רביבו מובילה יחד עם תחנת המשטרה בפיקודו של סנ"צ ששי שלמה והשיטור העירוני בהובלת איתן דפנה. נתוני המשטרה, שפוענחו על ידי מחלקת המחקר של חברת מדלן הארצית – מראים, כי בחלק מהשכונות בערים גדולות ברחבי המדינה, ובהן שכונות ותיקות ומבוססות, חל זינוק מדאיג בעבירות שונות, מה שמצביע גם כן על הפיחות בביטחון האישי – אך לוד ב"ה אינה ברשימה.

ראש העיר – עו"ד יאיר רביבו התייחס לממצאים שנחשפו באתר YNET ואמר, כי "ככל ונצליח לטפל בבעיות הירי בתוך החברה הערבית אזי לוד תצא ממעגל הכותרות של עיר אלימה. אנו עמלים קשה ורבות יחד עם משטרת ישראל בכדי למגר את הפשיעה הפלילית בלוד וב"ה רואים תוצאות על עבודתנו. יחד עם חקיקה בכנסת בשיתוף ח"כ אליהו רביבו, העברנו מספר חוקים שמסייעים להילחם בפשיעה ובפושעים ובע"ה נצליח להחזיר את הביטחון האישי של והשקט עבור התושבים". 

צילום: דוברות עיריית לוד

דילוג לתוכן