חוקרי תחנת ראש העין פתחו אתמול בחקירה עם קבלת דיווח על שוד שליח שהוזמן לאזור התעשיה בשוהם ושם נשדד על ידי מספר חשודים שהגיעו ברכב ונמלטו מהמקום.
בתום פעולות חקירה מהירות ודחופות שבוצעו בשטח לרבות תשאול החשוד ושימוש באמצעים טכנולוגיים הצליחו חוקרי התחנה להתחקות אחר רכב השודדים.
כעבור זמן קצר זוהה הרכב בלוד כשיושביו מבצעים עפ החשד עסקת סמים ובחיפוש ברכב נמצאו חומרים החשודים כסמים מסוגים שונים.
שוטרים שהגיעו למקום עצרו את 5 יושבי הרכב – תושבי לוד ביניהם 2 קטינים ולאחר חקירה קצרה הם הועברו לחקירה בתחנת ראש העין.
במקביל ועם התקדמות החקירה התחזק החשד כי קורבן השוד באזור התעשיה בשוהם – תושב תא כבן 19 חשוד אף הוא בסחר בסמים והשוטרים עצרו אותו לחקירה ובסיומה נכלא.
הבוקר יובאו 6 החשודים לדיון בבימש פת בבקשה להאריך את מעצרו.
◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










