מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

שדרות : כתב אישום נגד שלושה בגירים וקטין שתקפו אדם עמו היו מסוכסכים

לפני כשבועיים בשעות הערב המאוחרת בסמוך לבר בעיר שדרות, המתלונן, בעודו מחזיק בידו תער של ספרים, פנה לאלדר וביקש ממנו לבוא עמו לצד. אלדר לא נעתר לבקשתו ונסע מהמקום ביחד עם הקטין שהיה עמו. בסמוך לאירוע, התקשר אלדר לעומרי וביקש ממנו כי הוא ואדיק יגיעו לבי"ס באזור, שם החליטו הנאשמים לפגוע במתלונן.

מכתב האישום שהגישה עו"ד הילה דרימר עולה כי לפני כשבועיים בשעות הערב המאוחרת בסמוך לבר בעיר שדרות, המתלונן, בעודו מחזיק בידו תער של ספרים, פנה לאלדר וביקש ממנו לבוא עמו לצד. אלדר לא נעתר לבקשתו ונסע מהמקום ביחד עם הקטין שהיה עמו. בסמוך לאירוע, התקשר אלדר לעומרי וביקש ממנו כי הוא ואדיק יגיעו לבי"ס באזור, שם החליטו הנאשמים לפגוע במתלונן. הנאשמים אף יצרו קשר עם שני אנשים נוספים המסוכסכים עם המתלונן ואלה החליטו להצטרף אליהם.

לאור האמור נפגשה החבורה ברחוב הסמוך לביתו של המתלונן כשהם רעולי פנים ומצוידים אלדר במטף גז פלפל, עמרי במסור ופטיש בינוני, אדיק בגרזן ופטיש גדול, הקטין בפטיש והשניים הנוספים בגרזן ואלה. המתלונן שהבחין בשישה מגיעים לכיוונו כשבידם כלי התקיפה, החל לרוץ, עד אשר במהלך הריצה נפל ארצה על המדרכה. בעודו שרוע על המדרכה, ריסס אלדר לעברו של המתלונן את גז הפלפל ועומרי ואדיק ושני האחרים הכו אותו בחוזקה ודקרו אותו. בשלב מסוים הבחין אלדר בעובר אורח שהבחין בנעשה והגיע לקרבתם והשישה ברחו מהמקום. ניידת טיפול נמרץ של מד"א הבהילה את המתלונן לבית החולים, כשהוא סובל מפצעי דקירה ושברים, לאחר מספר ימי אשפוז הוא שוחרר מבית החולים.

בבקשת המעצר שהוגשה בעניינם ציינה עו"ד דרימר כי: " המשיבים יחד עם נוספים היכו בצוותא חדא את הקורבן שהוא שכוב על הרצפה וצועק מכאב לעזרה מאמו. התנהגות זו מלמדת על מסוכנות רבה ואימפולסיביות ומעמידה בסכנה את הציבור."

לנאשמים יוחסו עבירות של חבלה בכוונה מחמירה ושיבוש מהלכי משפט לאחר ששטפו והחביאו חלק מכלי התקיפה ואלדר והקטין אף ברחו מהעיר.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן