מבזקים
סכסוך משפחתי בערערה בנגב: ארבע נשים נעצרו בחשד ליידוי אבנים נחשף: ראש עיריית כפר סבא רפי סער ורעייתו נעצרו בחשד לשוחד ולהטיית מכרזים גבעתיים, רמת גן וחולון בצמרת נפגעי הדו גלגלי; באר שבע וקריית גת עם השיעורים הנמוכים ביותר רחובות: סדרת “ראשון על הבוקר” חוזרת ב – 18 באוקטובר עם 32 הרצאות שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: ילדי העוטף עדיין בקבוצת סיכון מוגבר למצוקה נפשית 17 עובדים מתאילנד אותרו ללא היתר במשק בעוטף עזה – בעל המשק ייחקר לקראת הבחירות: אפשר להצביע גם עם תעודת זהות שפג תוקפה אליסף ורמן נבחר למנהל מחוז דרום במשרד השיכון – ויוביל את פרויקטי הדיור והתשתיות באזור מודיעין נערכת לתרחיש קריסת מבנים: לקחי החילוץ בקולומביה הועברו ל – 70 מתנדבים סגירת מעגל באילת: יהונתן סודאי חזר לבית הספר שבו למד וסיפר על החברים שאיבד ב – 7 באוקטובר יישובי העוטף לממשלה הבאה: חיץ ביטחוני קבוע מול עזה ותוכנית חומש ליום שאחרי תקומה ממערות מסתור ועד פארק ענבה: סיורי המורשת חוזרים למודיעין – החל מ – 40 שקל לתושב מהג׳ונגל ועד החלל: שלוש מעבדות דמיון חדשות נפתחו בבתי הספר בנגב היום בכיכר ספרא: “חומות שקופות” יציג את ההתמודדות היומיומית של משפחות על הרצף האוטיסטי מודיעין מחפשת את המתנדבים המצטיינים של 2026: אפשר להגיש מועמדות עד 24 באוקטובר האיגוד הישראלי למדעי המחשב הושק בבאר שבע – וינוהל מאוניברסיטת בן גוריון בשנתיים הקרובות פיצוץ לפנות בוקר בחולון: חשד שרימון הלם הושלך ברחוב פנחס אלון מחדל במעון בפתח תקווה: שישה פעוטות יצאו לבד, שלושה הגיעו עד כביש סואן מוכנים לטפל באסון – אבל פחות מוכנים נפשית: מה מצא מחקר באסותא באר שבע וראשון לציון? פרשת שחיתות בעיר גדולה בשרון: ראש העיר, רעייתו ומנכ"ל החברה הכלכלית נעצרו

ד"ר ירושלמית מאושר הודיעה: תומכת באלון רוזן לראשות עיריית יבנה

ד"ר מאושר היא דמות מוכרת ביבנה ומתגוררת בה 40 שנה. היא כיהנה במספר תפקידים במערכת החינוך ובהם ניהול, הכשרת מורים, כתיבת תכניות לימוד, הנחיית סטודנטים ועוד. כיום היא משמשת כיועצת מקצועית לשר החינוך.

חברת מועצת העיר יבנה, ד"ר ירושלמית מאושר, הודיעה על תמיכתה באלון רוזן במירוץ לראשות העיר, ועל הצטרפותה לרשימתו. 

ד"ר מאושר היא דמות מוכרת ביבנה ומתגוררת בה 40 שנה. היא כיהנה במספר תפקידים במערכת החינוך ובהם ניהול, הכשרת מורים, כתיבת תכניות לימוד, הנחיית סטודנטים ועוד. כיום היא משמשת כיועצת מקצועית לשר החינוך.

לצד תפקידיה הרשמיים עסקה ד"ר מאושר בפעילות התנדבותית בעיר ובין היתר קידמה לימוד אנגלית לתלמידים הזקוקים לעזרה פרטנית, הובילה וארגנה ערבי תרבות לנשים, הרצאות, סרטים ומופעים. בנוסף ניהלה ד"ר מאושר את קבוצות הלימוד של בית המדרש של האוניברסיטה העברית, בתוך הספרייה העירונית, כאשר העיסוק המרכזי היה בסוגיות שונות בחברה הישראלית תוך חשיפה למקורות מהתרבות היהודית לאורך כל הדורות וההיסטוריה היהודית.

ד"ר מאושר הצטרפה למועצת העיר לאחר פטירתו של ראש העיר יבנה, צבי גוב-ארי ז"ל, בהיותה חברה ברשימת 'יבנה שלנו' אותה הקים. לדבריה, "רוזן הוא האדם הנכון, במקום הנכון ובזמן הנכון, וסוג המנהיגות שהוא מביא יוכל לקחת את יבנה לגבהים חדשים".

רוזן בירך על הצטרפותה של מאושר לרשימתו ואמר: "ד"ר מאושר היא דמות מובילה בעיר ופעילותה רבת השנים למען יבנה ותושביה מעוררת השראה. לכן אני שמח במיוחד על הצטרפותה ובטוח שלאחר שאבחר לראשות העיר היא תהיה שם כדי להיות חלק מרכזי בהפיכת יבנה לאחת הערים המובילות בישראל, וביחד איתה יהיו עוד רבים וטובים ורבות וטובות שכבר הצטרפו למהפך ושמו את יבנה לפני הכל".

◼️ לקבוצת החדשות ביבנה והסביבה לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן