מבזקים
הותר לפרסום: סמל עידן פוקס נפל בקרב בדרום לבנון סוף למסיבה: החרמת ציוד ועיכוב דיג'יי בוילה עסקית באילת תאונת עבודה באור יהודה: מתקין מזגנים נפל מגובה יחד עם המדחס היערכות לשיטפונות בדרום: צפי לחסימות כבישים מהנגב ועד הערבה מודיעין: תכנית חדשה לקידום מנהיגות שוויונית במרחב הציבורי ובמוקדי קבלת החלטות רכב עלה באש בשדרות רוקח בתל אביב – הנהג יצא ללא פגע בת 10 נפגעה מרכב בגני תקווה מועצת מקרקעי ישראל אישרה את תוכנית "ממילואים למפתח" אזהרת מזג אוויר: חשש לשיטפונות בנחלים בדרום ובמזרח הארץ ביום שני הוארך מעצרם של 7 קטינים החשודים במעורבות באירוע אלימות בתל אביב אלימות בפארק בבת ים: כתב אישום נגד שלושה קטינים שתקפו וביקשו לשדוד טלפונים מנערים אות הפעיל המצטיין המחוזי הוענק לשי הלוי מרחובות מחזקים את ילדי הפנימיות: ערכות הפגה חולקו לילדי פנימיית נווה חנה שבקרית גת עבודות לייצוב המדרכה והכביש בחוף סירונית בנתניה בחירת רב העיר תל אביב יוצאת לדרך צה״ל תקף בדרום לבנון: מבנים צבאיים ומשגר חיזבאללה הושמדו התפתחות בחקירת רצח ימנו זלקה בפ"ת – חשוד נוסף נעצר, 8 עצורים בפרשה התקשר למוקד 100 ואיים לצאת לדקור אנשים “אני אשחט אותך ואת המשפחה שלך”: כתב אישום מהוואטסאפ חקירת הרצח בבאר שבע מתרחבת: עוד קטין נעצר

למה אזרח תובע את חברת התעופה האמריקאית יונייטד איירליינס?

עלה לטיסה לישראל ומזוודה כבדה נפלה על ראשו

כשעונת הטיסות בעיצומה, זה מה שקרה לתושב אזור חיפה, שעלה על טיסה מארה"ב לישראל ולא חשב שבתוך דקות יגיע לבית חולים בניו יורק, לאחר שמזוודה כבדה נפלה מתא המטען שמעל המושבים במטוס, הישר על ראשו וצווארו.

 צוות המטוס פינה מיד את הנוסע לטיפול רפואי בבית חולים מקומי  ולאחר שמצבו התייצב העלו אותו על טיסה שהחזירה אותו לארץ. 

באמצעות עו"ד סאמי אבו ורדה מחיפה, מומחה לתביעות נזקי גוף, הגיש הנוסע, בשנות ה-30 לחייו, תביעת פיצויים לבית משפט השלום בחיפה, נגד חברת התעופה האמריקאית יונייטד איירליינס, שממנה רכש את כרטיס הטיסה.

בתביעה נטען כי גם בהגיעו לישראל, כאבי הראש והסחרחורות שבהם חש לאחר הפגיעה, לא פסקו למרות שנטל משככי כאבים. הנוסע פנה לביה"ח רמב"ם התלונן על חולשה והגבלות תנועה בגב והצוואר וטשטוש ראיה. למרות שקיבל תרופות מצבו לא השתפר והוא נשלח לבדיקת MRI שהעלתה כי הוא סובל מבקע דיסק בשתי חוליות בגבו. טיפולי פיזיותרפיה שעבר לא שיפרו את מצבו. 

לתביעה צורפה חוות דעת של מומחה לנוירוכירורגיה שקבע לו נכות של 20%. לטענתו הפגיעה אירעה עקב רשלנותם של עובדי החברת התעופה שלא דאגו לוודא שהמזוודות תהינה מונחות בצורה בטוחה שלא תגרום לתאונה.

עו"ד סאמי אבו ורדה מציין כי התביעה מסתמכת על חוק התובלה האווירית שבו נקבע שגם תאונה המתרחשת במקום המראת המטוס, בהתאם לאמנה בינלאומית, ניתן לתבוע אותה  במדינה אחרת החתומה על האמנה, במקרה זה בישראל. התביעה משאירה בידי בית המשפט לקבוע את גובה הפיצויים.

◼️ לקבוצת ווטסאפ חדשות 08-חדשות מהארץ >> לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן