מבזקים
רחובות: חסימות וחניה מוגבלת לקראת הפועל ר״ג–מכבי ת״א רמת גן: מיליוני שקלים יושקעו בשדרוג תיאטרון ר״ג והמרכז הקהילתי הסמוך אופקים: פועל בן 45 נפצע בינוני בתאונת עבודה באזור התעשייה קריית האומנים: כיכר יהודה בארקן תיחסם בלילות בשל עבודות להקמת תחנת הרכבת ראש עיריית אופקים דורש מקושמרו התנצלות בשידור חי תנובה נכנסת לשוק תוספי התזונה: משיקה את HOLIS עם 11 מוצרים ב־9 קטגוריות וילנסקי פינת שמר: שלומית אהרון וקובי אפללו במופע מחווה חגיגי במודיעין חולון: ויכוח על רעש הסתיים בדקירה – כתב אישום נגד תושב העיר עוד עמדות טעינה בדימונה: כמה יהיו בעיר אחרי ההרחבה? חשש כבד לחייו של בן 30 מאשקלון הופעות, סיורים וחופשות מוזלות: ירושלים פותחת את חודש התיירות פרויקט המגורים הרביעי של פרשקובסקי ברחובות יוצא לדרך בהשקעה של 5 מיליון שקל: רשת סיטי מרקט מגיעה לנתיבות בילוי עם הנכדים בלי לשלם על הכניסה: ההטבה החדשה לאזרחים ותיקים אופנה בהשראת ג׳ירפות ופרפרים: הבילוי המשפחתי שמחכה בחנוכה ברמת גן בין התמונות לסיפורים האישיים: התערוכה המרגשת שהתקיימה בעיריית בת ים מכוניות אספנות נדירות יגיעו לירוחם: שיירה מיוחדת תעבור ברחובות העיר במקום להישאר בכיתה: המורים מגני תקווה פוגשים את בני הנוער גם בפארקים בלילות אירוע חריג במהלך קבלת שבת בלוד: שני חשודים נעצרו לאחר עימות עם תלמידי מכינה המשטרה פשטה על אזור הדיונות באשדוד – וזה מה שמצאו בסלון של אחד החשודים

העירייה מציעה הכנה למרוץ לוד 2023 בקבוצת ריצה אונליין

מאפס לשני ק"מ בהדרכת גלעד פולק, מאמן קבוצת "רצי דני לוד" | אחלה שיטה להכנה לריצה

ב-27 באוקטובר 2023, עיירית לוד תזניק את המרוץ השמיני בסדרת מרוצי לוד – פרויקט הדגל של אגף הספורט והפעילות המרכזית בתחום הספורט, הבריאות והכושר בעיר. ועתה, יש לכל רץ מתחיל הזדמנות להכין את עצמו למרוץ באופן מקצועי, באמצעות "הופה לוד" – קבוצת ריצה אונליין חינמית!

אלפים מתושבי העיר והסביבה מתאגדים באירוע ספורטיבי מרשים, מעורר, ומעניק גאווה לכל תושב. המרוץ הוא לא רק אירוע ספורטיבי, אלא גם הזדמנות נהדרת לחוות את הייחוד שבעיר לוד, והוותיקים מצפים לו בכיליון עיניים.

דבר ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו: "המרוץ הפך לאירוע ספורטיבי מסורתי שמחבר את תושבי העיר לעבר הפעילות הגופנית והבריאה. הוא מעביר את המסר החשוב של תרבות ספורט וחיים בריאים גם לשכונות החדשות בעיר. אנחנו גאים לארח את כלל התושבים בעיר, ותיקים וחדשים, להצטרף למשפחת הספורט, ומזמין אותם להשתתף במרוץ וליהנות מההתחדשות שהעיר מציעה לנו".

לקראת המרוץ, מציעה העירייה לתושבי העיר, באמצעות אגף הספורט, את "הופה לוד" – קבוצת ריצה אונליין חינמית, שתביא את המתאמנים המתחילים מאפס ל-2 ק"מ. התושבים שרוצים להתנסות בריצה, יכולים להצטרף לתכנית המרשימה הזו, המעניקה להם 7 שבועות של אימוני אונליין והכנה מקצועית למרוץ. התכנית כוללת שלושה אימונים בשבוע, המשלבים הליכה וריצה, ונערכים באמצעות אפליקציה בהובלת גלעד פולק, מאמן ריצות ארוכות, מרתוניסט, תושב העיר לוד ומנהל ומאמן קבוצות הריצה "רצי דני לוד", שיוביל אותם במסע מהכורסה אל קו הגמר ביום המרוץ, שיתקיים בתאריך 27/10/2023.

ניתן להירשם לקבוצה באמצעות סריקת הברקוד המצורף. אז הצטרפו גם אתם עוד היום, נעלו נעליים וצאו לרוץ. הכינו את עצמכם למסע ספורטיבי ותרבותי מיוחד בלב העיר לוד. בהצלחה!

◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית לוד

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של לוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן