מבזקים
תועד מהאוויר: נהג מרהט חצה קו הפרדה רצוף ונעצר בכביש 31 נתב״ג: חניוני כרם ופרדס מלאים, עומסים צפויים גם בסוף השבוע תלמידי “אופק” ברמלה הפכו שיעור מתמטיקה לעפיפוני זיכרון תל אביב: רוכבי סורון נעצרו אחרי רכיבה פראית בין מתרחצים בחוף גורדון באר שבע: כתב אישום נגד תושב עזה שהחזיק את גופת אורון שאול ז״ל עבור חמאס רמלה נפרדת מראש העיר לשעבר: היום ייערכו טקס הפרידה והלוויה של משה פרץ ראשון לציון ומודיעין: רכבת ישראל מוסיפה רכבות בשעות השיא הכבשים שנגנבו ממכון המחקר אותרו בנגב: שלושה נאשמים בפרשה שמטלטלת את המכון הוולקני פיצוץ קטלני בנתיבי איילון: אישה נהרגה ברכב סמוך למחלף חולון – התפתחות באר שבע: צו איסור פרסום הוטל על חקירת פיצוץ הרכב יבנה מצדיעה למילואימניקים: שלטי חוצות וערב הוקרה למשפחות שנושאות בנטל אשקלון צעדה עם ידידי ישראל: מצעד העמים התקיים בעיר אשקלון מגבירה אכיפה: טרקטורונים וכלים חשמליים על הכוונת בת ים לפני שנת ה – 100: תלמידי כיתות ט׳ הציגו פתרונות לעיר של המחר אופקים פותחת דלת להייטק: מחזור נוסף בקורס QA יצא לדרך אשקלון: שיקום חוף בר כוכבא נכנס לשלב חדש גבעתיים חוגגת גאווה: עשרות אירועים, כנס הורות גאה ופעילויות למשפחות ישיבה תיכונית חדשה תיפתח בכפר תפוח מפכ״ל המשטרה באילת: “מרחב ייחודי שאין דומה לו בישראל” מחדל המים בערבה: פעילות תחזוקה לקידוחים בירדן בוטלה ברגע האחרון

פסטיבל הבירה באילת חוגג עשור

4 ימים מהנים עם כ-40 בירות שונות ממבשלות מהארץ ומעולם דוכני מזון מגניבים ומפתיעים לצד הופעות חיות של אליאב זוהר, פלד שיארח את שאנן סטריט ונסטיה רוד, התקווה 6, עטרה וסבלימינל והצל מופע מיוחד | הכניסה חופשית

פסטיבל הבירה באילת חוזר, זו השנה העשירית, אל טיילת חוף ניין ביץ', עם כ-40 סוגי בירה שונים ממותגים מוכרים לצד מבשלות בוטיק מקומיות, הופעות חיות של מיטב האמנים בארץ והרכבים אילתיים מקומיים וכמובן עם דוכנים של הדברים הטובים שאוכלים ליד הבירה. הפסטיבל, בתמיכת עיריית אילת ותאגיד התיירות, הוא בהפקת קבוצת יזמים אילתים מתחום ההפקות והאירועים, ששמה לה למטרה לקדם את העסקים בעיר ולמשוך אליה דווקא בעונת השיא מבקרים צעירים בחופשת חג הסוכות.בגזרה הישראלית יחכו המותגים הגדולים: גולדסטאר, כולל מהדורת אנפילטרד ומכבי, כולל מהדרות 7.9% וגם מבשלות הבוטיק שיקבלו מקום של כבוד וביניהן ניתן יהיה ללגום גם מהבירות של אלכסנדר, הרצל, שפירא, שקמה ומלכה.  מי שמחפש ניחוח יותר בינלאומי, יוכל למצוא בפסטיבל גם את בירת סול המקסיקנית, אסטריה דאם הישר מברצלונה, בלו מון – בירת הקראפט הנמכרת בארה"ב ועוד. גם כמה בירות קצת פחות סטנדרטיות ימתינו למבקרים כמו סומרסבי  – סיידר תפוחים אלכוהולי מדנמרק, או צ'רי שוף בירת דובדבנים בלגית (גם אחותה, לה שוף, תחכה בפסטיבל) לצד מבשלות גדולות ומוכרות מרחבי העולם – הייניקן ההולנדית, ווינשטפן ופאולנר הגרמניות, גינס האירית, טובורג הדנית ועוד. 

לצד כל הבירה, יוקמו גם דוכני מזון עם מנות טעימות שישלימו את חווית הפסטיבל והולכות נהדר לצד הבירה – סנדוויץ' בריסקט במעשנה, אסדו בבאן ובצלחת, פיש & צ'יפס, שניצל בחלה, נקניקיות הפסטיבל, שניצלונים, נאצ'וס ועוד. באמנות – הופעות חיות מעולות של מיטב האמנים וההרכבים בארץ – אליאב זוהר, פלד שיארח את שאנן סטריט ונסטיה רוד, התקווה 6, עטרה עם הלהיט "ילד מטריה", וסבלימינל והצל ולרגל עשור לפסטיבל – מופע מיוחד של הג'ירפות שיארחו את אביהו פנחסוב.

אלי לנקרי, ראש עיריית אילת: פסטיבל הבירה, המתקיים מידי שנה על הטיילת היפהפייה שלנו, הפך למסורת רבת שנים בה תושבים ואורחים, חובבי תרבות ובירה נפגשים ונהנים מארבעה ימים של מוזיקה משובחת, בירה איכותית ואווירה קסומה שרק עיר נופש כמו אילת יודעת להציע. אני מודה למפיקי הפסטיבל ולתאגיד התיירות אילת, שמביאים לנו מידי שנה פסטיבל משובח בניחוח בינלאומי ומזמין את כל התושבים שלנו להגיע לטיילת ולהינות מבירה ובריזה ומוזיקה טובה. 

הכניסה חופשית לפרטים נוספים: לחצו כאן 

◼️ לקבוצת החדשות באילת והערבה לחצו כאן

קטגוריות
קבוצת ערים

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: אלי לרנר

דילוג לתוכן