מבזקים
דיווח ראשוני: תקלה נרחבת ברשתות החברתיות פייסבוק ואינסטגרם כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער

חוזרים לגנים באשדוד: "ערכנו את כל הבדיקות הנחוצות להבטחת בטחון הילדים"

הבוקר, חזרו ילדי הגנים באשדוד למסגרות מלווים ב-100 עובדי ועובדות עיריית אשדוד והחברה העירונית לתרבות ופנאי. במהלך היום ייערכו תרגולי כניסה לממ"ד יחד עם הצוותים וחיילי פיקוד העורף.

100 עובדי ועובדות עיריית אשדוד והחברה העירונית לתרבות ופנאי ליוו הבוקר (יום ראשון) את ילדי הגנים בעיר בחזרה למסגרות העובדים גם ילוו את תרגולי הכניסה לממ"ד יחד עם הצוותים וחיילי פיקוד העורף. קדם לכך סיור ביטחון שכלל סריקה של הגנים והדרכים המובילות אליהם לטובת הבטחת הגעה בטוחה של כולם אל מוסדות החינוך, לראשונה זה שבועות מאז החלה "חרבות ברזל". הילדים התקבלו בחום ואהבה מצד הסייעות והגננות, שהיו איתם בקשר גם בעת ההפוגה בלימודים.

הליווי הצמוד נמשך גם לאחר מכן כאשר העובדים והעובדות חיכו לילדים בכניסה לגן, וליוו אותם פנימה לטובת שיפור תחושת הביטחון האישי. הם שמעו את שמחת הילדים על החזרה לגן ועל הרצון לפגוש את החברים.

ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי: "ערכנו את כל הבדיקות הנחוצות כדי להבטיח את ביטחונם של הילדים ואת השקט הנפשי של ההורים","צוותי החינוך תודרכו היטב, וגם המסלול המהיר ביותר למרחבים המוגנים תורגל ונלמד. אנו רואים חשיבות עליונה באינטראקציה בין הילדים ובין הילדים לצוות החינוכי, כחלק מהבניית החוסן שלהם, הצמדנו עובדי עירייה שיסייעו לצוות החינוכי בתרגול הילדים בכניסה לממד במהירות ובבטחה. אנו נרגשים יחד איתם על החזרה ומאחלים להם שגרה רגועה"

יש לציין, כי בשבועיים האחרונים חזרו ללימודים בהדרגה ובאופן מבוקר כיתות ה'-יב' והיום נוספו אליהם יתר שכבות בתי הספר היסודיים וילדי הגנים.

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: חוזרים לגנים באשדוד: "ערכנו את כל הבדיקות הנחוצות להבטחת בטחון הילדים"

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן