מחוות רבות נוצרות בתקופת המלחמה, על ידי בתי הספר בעיר, אשר תורמות ללא ספק לחוסן החברתי ולתחושת המשמעות עבור התלמידים וצוותי החינוך.
אחת מהן, היא של תלמידות ותלמידי בית הספר העל יסודי "יחד" בשיתוף עם תלמידי ותלמידות בית הספר לחינוך מיוחד "גוונים", אשר נשאו תפילה משותפת לכבוד ראש חודש כסלו להרבות באור, שמחה, ריפוי ותקווה. התלמידים יצרו את הסלוגן "ביחד ננצח" בשרשרת אנושית שצולמה במבט מלמעלה. היוזמה למחווה נעשתה בהובלת מנהל בית הספר שגיב אלבז ובהפקת מיכל שרף, הרכזת החברתית.
עוד יוזמה מרגשת התרחשה הבוקר, ראשון 19.11, כאשר תלמידי ותלמידות בית הספר היסודי "רמון" קיבלו את פניהם של המתגייסים הטריים, בלשכת הגיוס הזמנית אשר מתארחת בעיר בחודשים הקרובים. התלמידים העניקו למתגייסים את תפילות הדרך עם ציורים שציירו ולבבות שוקולד קטנים, להמשך הצלחה בדרכם החדשה למען מדינת ישראל, במיוחד בתקופה זו.
◼️ לקבוצת חדשות מודיעין-מכבים-רעות בווטסאפ לחצו כאן
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.











