מבזקים
תושב באר שבע נאשם בביצוע עבירות מין בקרובת משפחתו בת ה – 10 אופקים מתחדשת: שלושה מנהלים חדשים יובילו בתי ספר בעיר בשנת הלימודים הקרובה רהט, נתניה, תל אביב ופתח תקווה: משרד העבודה חשף חשד להפרות זכויות עובדים במבצעי אכיפה רחובות יוצאת למהלך לעידוד העסקים במרכז העיר: מופעי רחוב והנחה של 50% באגרת השילוט אשקלון משדרגת את בתי הספר לקראת פתיחת השנה: אולם הספורט ברמת כרמים עובר שיפוץ מקיף לפי דיווחים: התפתחות דרמטית בפרשת אלדר דיין – שני חבריו חשודים כי רצחו אותו והסתירו את גופתו נער בן 17 נפצע קשה באירוע אלימות במרכז ירושלים אי ההרפתקאות ממשיך למשוך משפחות: מאות השתתפו באירוע הקיץ בבת ים מאבטח נעצר אחרי הקטטה במושבה בפתח תקווה: חשוד שהכה אוהדים במוט, מעצרו הוארך דימונה, רחובות, ערד ותל אביב: הממשלה הכריזה על מתחמי השיקום הראשונים לאחר פגיעות הטילים אדם נפטר מקדחת מערב הנילוס: יתושות נגועות אותרו גם במרכז הארץ כמעט 10,000 דירות חדשות: תוכנית הענק שתשנה את מרכז באר יעקב בדרך להפקדה באשדוד מקימים מתקן בידוק חדש למכס: יכולת הסריקה תשלש, זמני הטיפול במטענים יתקצרו בקריית אונו בונים קהילה להורים עצמאיים: מסיורי לילה ועד רשת תמיכה לאורך כל השנה עבודות לילה ברחובות: רחוב המדע ייחסם לארבעה לילות במסגרת פיתוח צומת האצטדיון אזהרה לציבור: משרד הכלכלה קורא להפסיק מיד את השימוש בתאורת החירום הזו תושבי אשקלון נאשמים בריגול עבור איראן: צילמו את נמל אילת והר הרצל תמורת אלפי שקלים במטבעות דיגיטליים קטין בן 15 נעצר לאחר שהשליך צואה מחוץ לבית קפה בירושלים; הרקע: מחאה על פתיחתו בשבת בית המשפט הכריע: הסופרלנד והלונה פארק לא יוכלו עוד לגבות תשלום ממלווים של בעלי תעודת פטור חצי קילו "דוקטור", אקסטזי וקנאביס נתפסו בבית בקריית גת – שני חשודים נעצרו

ברגשות מעורבים: לוד נפרדת מסנ"צ ששי שלמה, שקודם

סנ"צ ששי שלמה קודם לדרגת ניצב משנה ויפקד על יחידת יואב המקצועית. לוד נפרדת מאחד ממפקדי תחנת משטרת לוד הטובים ביותר שידעה העיר, מפקד שהיה מחובר ללוד ולתושביה בכל מאודו, במסירות ובנחישות, ועם המון רגישות ואנושיות.

לוד נפרדת מאחד ממפקדי תחנת משטרת לוד הטובים ביותר שידעה העיר, מפקד שהיה מחובר ללוד ולתושביה בכל מאודו, במסירות ובנחישות, ועם המון רגישות ואנושיות, סגן-ניצב ששי שלמה.

בימים אלה התבשר מפקד משטרת לוד כי הוא קודם בדרגתו לניצב-משנה וייכנס לאחד התפקידים החשובים במשטרת ישראל – מפקד יחידת יואב, המונה 200 לוחמים מהמקצועניים של המשטרה. היחידה הוקמה כדי להגביר את המשילות בנגב בכל הקשור להפרות סדר, אירועים ביטחוניים ושמירת מקרקעין ולוחמיה היו כוח המגן הראשון באירועים הקשים של שמחת תורה.

ששי הוביל את משטרת לוד להיות עם הפנים לקהילה, כמשטרה ערכית שפעלה כל העת לחיזוק איתנות שלטון החוק והמשילות בעיר.

ראש העיר לוד, עו"ד יאיר רביבו, שיבח את ידידו האישי, אשר פעל יחד עמו מסביב לשעון, לילות כימים כאשר התמודדו יחד עם אתגרים מורכבים תוך שהמפקד פועל בצניעות ובשקט שכה אפיינו אותו, אך בנחישות, במשימתיות, בהקרבה ובמקצועיות רבה. "אני שמח ונרגש, ועם תחושות מעורבות על הפרידה מקצין וג'נטלמן נדיר, על קידומו של ששי לדרגת נצ"מ. אין ספק שששי זכה בתפקיד מבין קרוב ל-100 מועמדים הודות להצטיינותו בתפקיד בלוד, בו הוכיח מקצועיות, נחישות והקרבה יוצאי דופן לצד היותו אדם נפלא המחובר לקהילה, לקבוצות התושבים בוואטסאפ, ולמענה זמין ושירותי. ששי הוא קצין מסור ומוערך שימשיך לעשות חיל בתפקידו החדש ובעתיד המזהיר שצפוי לו בפיקוד הבכיר של משטרת ישראל. אני מצדיע ושולח לששי איחולי הצלחה ותודה ענקית מעומק הלב, בשמי ובשם נבחרי העיר, מנהלי העירייה ועובדיה, על שנים של עבודה ועשייה משותפת במשימת חיזוק הביטחון האישי של תושבי לוד לאכיפת החוק והסדר בעיר".

רביבו עדכן את תושבי לוד, כי הוא שוחח עם מפקד המחוז – ניצב אבי ביטון והבטיח, כי יחד עמו ידאג לבחור ללוד מפקד תחנת משטרה בשיעור קומה של ששי, תוך מאמצים אל מול השר לביטחון לאומי, במאמץ שהדרגה בעיר תהיה גבוהה יותר – של ניצב משנה.

◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן