מבזקים
שלושה ימים אחרי הדקירה הקטלנית בבית שמש: בן ה – 4 שוחרר מבית החולים מהאוויר למעצר ברהט: הרחפן עקב אחרי החשוד – ואז נמצא האקדח מריחואנה ועד קריסטל: כ – 2 ק"ג של סמים מסוגים שונים נתפסו בדירה באשקלון לא רק בגרות: בית הספר באשקלון שמוציא תלמידים גם עם מקצוע לחיים זכה בפרס הארצי בן ה־8 החל להיחנק בחצר במודיעין – בת דודתו בת ה – 17 הצילה את חייו אחרי גיל 21 הם נשארים בלי מסגרת: אופקים מקדמת יחידה חדשה לבוגרים עם מוגבלויות חדירה ליישובים, נפגעים במספר זירות וחיל האוויר: כך נערכים ביהודה ושומרון לתרחיש קיצון ירושלים: נהג משאית איבד את ההכרה ברחוב – חזר לדופק אחרי 3 שוקים חשמליים מבלאק סבאת' וגאנז אנד רוזס לירושלים: הסרט על שורדי 7 באוקטובר הוקרן בבכורה בישראל הרצליה: ציפור התנגשה במטוס באוויר ושברה את השמשה – הטייס נפצע עוטף עזה יקבל יתרון של 15% במכרזי קק"ל: העדפה לעסקים מהנגב המערבי סוניק מגיע לעזריאלי רמלה: מופע קצבי ומלא אקשן לילדים מפתח תקווה לצפון תל אביב עם 90 שקיות סם ועוגיות חשודות: הנהג נעצר אחרי 44 שנה: יהודה כ״ץ יובא למנוחות – מסע הלוויה ייצא מכרם ביבנה לירושלים פסטיבל הבירה של אור יהודה עובר דירה – ויגיע עם אברהם טל, מוש בן ארי ודיקלה 30 דירות נהרסות – 82 חדשות ייבנו במקומן באוסישקין רמת השרון המשפחות שנשארות מאחור: רמלה הצדיעה למשפחות המילואים והקבע בעיר הבניין בתל אביב נפגע מטיל והתושבים פונו – החשוד חזר לשם כדי לבזוז חברת מועצת רמת גן מאיה פלומבוים מצטרפת לליברמן – ונשארת בסיעתו של ראש העיר באר שבע: נהג חדש בן 19 נתפס על 201 קמ״ש – ניסה להימלט וכיבה את האורות

אור גדול מאיר הכל – אירועי חנוכה ברמלה

למרות המלחמה וכחלק מהמדיניות העירונית, להחזיר את העיר לשגרה ככל הניתן, גם בחנוכה נהנו תושבי רמלה משפע אירועי חנוכה לכל המשפחה.

אלפים חגגו באירועי חנוכה שיזמה עיריית רמלה בשכונות העיר. מנכ"ל העירייה, רונן עזריה: מודים על הניסים והנפלאות שנעשו לאבותינו בימים ההם ומתפללים לניסים ונפלאות גם בזמן הזה – לשלומם של חיילינו ולשובם של כל חטופינו.

הצלחה לאירועי חנוכה שיזמה עיריית רמלה עם מגוון של אירועים במהלך ימי החג.

למרות המלחמה וכחלק מהמדיניות העירונית, להחזיר את העיר לשגרה ככל הניתן, גם בחנוכה נהנו תושבי רמלה משפע אירועי חנוכה לכל המשפחה. עיריית רמלה, באמצעות אגף ספורט ואירועים, רשת המתנ"סים המחלקה לתרבות תורנית, דאגה לאירועים קהילתיים רבים בשכונות, להצגות ילדים, פעילויות לכל המשפחה וגם לאירועים למבוגרים.

בין האירועים הרבים בהם: הפנינג ענק לילדים ונוער עם צרכים מיוחדים שכלל דוכנים ומופע אש, הצגת הילדים המוצלחת "ספר הג'ונגל", מופע של כוכבת הילדים "הילה הכל יכולה", סיורי תיירות וטעימות, ההצגה "הרב מהמערב הפרוע", אירועי שירה בציבור לצבור הוותיקים, מופע הילדים SURPRISE, סדנאות יצירה, הרצאות, צעדת דגלים ועוד. השנה בחרו בעירייה להקדיש מידי ערב את הדלקת הנרות לגופים השונים שפועלים בימים אלו לחיזוקה של החברה הישראלית.

מנכ"ל העירייה, רונן עזריה: "לשמחתנו הרבה המצב מאפשר לנו לקיים את אירועי חנוכה ברמלה, ולתושבים מגיע קצת לחייך ולשמוח עם כל מה שקורה במדינה. דאגנו לקיים בכל רחבי העיר שפע פעילויות לכל הגילים, ואני שמח לראות שלמרות הכל תושבי העיר הצליחו לחגוג ולהרגיש את החג כמו שצריך. מודים על הניסים והנפלאות שנעשו לאבותינו בימים ההם ומתפללים לניסים ונפלאות גם בזמן הזה – לשלומם של חיילינו ולשובם של כל חטופינו".

◼️ לקבוצת חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות העירייה

דילוג לתוכן