ממד"א נמסר, כי בשעה 17:57 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על פעוט עם תגובה אלרגית חריפה (אנאפילקסיס) בגן שעשועים ברחוב ראובן ובת שבע בראשון לציון.
חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר-אסף הרופא, פעוט בן שנתיים במצב יציב, עם תגובה אלרגית.
חובש מתנדב ביחידת האופנועים של מד"א ציקו חדד סיפר: "בדרך חזרה מהעבודה קיבלתי קריאה על פעוט שאכל במבה בגינה ציבורית ומיד לאחר מכן פיתח תגובה אלרגית חריפה. נסעתי מיד עם האופנוע של יחידת האופנועים של מד"א לאירוע והגעתי תוך 2 דקות למקום. ראיתי את הפעוט כשהוא עם סימני אלרגיה קשה ומיד הזרקתי לו מזרק אפיפן שלאחריו מצבו השתפר מאוד והוא פונה לבי"ח כשמצבו יציב".
◼️ לקבוצת חדשות ראשון לציון בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








