מבזקים
רהט: חשד לחשבוניות פיקטיביות ב – 22 מיליון ש"ח הפסילה לא עצרה את הנהג מכפר סבא בפעם השישית מלכודת מתוכננת: פרשת החטיפות שמסעירה את רהט, ערד והנגב ויכוח במגרש כדורגל בראש העין נגמר בדקירות כפר סבא בפסגה: הציון המקסימלי במדד הארצי תל אביב מקבלת הנהגה רוחנית חדשה “אלימות היא הרס”: נס ציונה מגיבה לרציחות מהפארק דה פראנס לקריית מלאכי הרצוג בניחום אבלים בפתח תקווה: “כתם מוסרי עמוק” ירושלים: 25 פעוטות בדירה אחת – בלי רישיון “זה יכול להיגמר באסון”: המסר החד של צה״ל להתיישבות המספרים הוחלפו, הזהות זויפה: כך נכנס פלסטיני לתקוע ירי בלילה בגבעת זאב: “חציית קו אדום שלא נקבל” הריח חשף את מה שקרה בדירה במצפה רמון הגשם חוזר: סופות רעמים וברד ברחבי הארץ הנחיות חדשות של פיקוד העורף: הגבלת התקהלות ביישובי קו העימות וסביבת מירון הותר לפרסום: סמל עידן פוקס נפל בקרב בדרום לבנון סוף למסיבה: החרמת ציוד ועיכוב דיג'יי בוילה עסקית באילת תאונת עבודה באור יהודה: מתקין מזגנים נפל מגובה יחד עם המדחס היערכות לשיטפונות בדרום: צפי לחסימות כבישים מהנגב ועד הערבה

הרמטכ"ל בהערכת מצב באיו"ש: "גובים מחיר הולך ועולה מחיזבאללה. אם נגיע למלחמה נלחם בהצטיינות"

"חיזבאללה החליט להיכנס לתוך המלחמה הזו, אנחנו גובים ממנו מחירים הולכים וגוברים כל הזמן", "נעשה אותה, נעשה אותה בהצטיינות, למרות שאנחנו אחרי לחימה ארוכה כבר"

"שנת 2024 תהיה מאתגרת", אמר הרמטכ"ל, "אנחנו נהיה במלחמה בעזה, לא יודע אם כל השנה, נהיה בלחימה בעזה כל השנה, זה בוודאות, והדבר הזה יחזיק גם את הזירות האחרות בוודאי ביהודה ושומרון במידה מסוימת של ערנות, של רצון להוציא טרור, וזה יהיה מאוד בידיים שלנו כמה נצליח למנוע, כמה נצליח לסכל. מה התפקיד שלנו? מקסימום נחישות בלחימה, בסיכול, בלחימה בטרור, בלהיכנס לבית, בלהרוג את המחבל, מקסימום נחישות וערכים".

 

"בצפון", הוא המשיך, "חיזבאללה החליט להיכנס לתוך המלחמה הזו, אנחנו גובים ממנו מחירים הולכים וגוברים כל הזמן, הוא שילם אתמול בשבעה הרוגים, הוא שילם אתמול בשתי מטרות מאוד מאוד חשובות, ואנחנו הולכים ומעלים את המחיר שהוא משלם, זה ייגמר בזה שאנחנו יש לנו אחריות, חובה, להחזיר את תושבי הצפון בביטחון, לא מתוך כורח, בביטחון לבתים, זה יגיע או על ידי זה שהלחץ שאנחנו מפעילים עכשיו הולך ועולה ויעשה את העבודה ונייצר מציאות אחרת לגמרי, או שנגיע לעוד מלחמה".

"נעשה אותה, נעשה אותה בהצטיינות, למרות שאנחנו אחרי לחימה ארוכה כבר, ואתגרים בהרבה זירות, אנחנו נדע לעשות את זה מצוין", הוא סיכם, "כדי להגיע למטרות המלחמה יש לנו עוד דרך ארוכה ולכן הדבר הזה ייקח זמן".

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דובר צה"ל

דילוג לתוכן