מבזקים
אזהרה באילת וברמת השרון: יתושות נגועות בקדחת מערב הנילוס אותרו בשטח הולך רגל כבן 30 נפצע קשה מפגיעת אוטובוס ברמלה כביש 4 נחסם בשני הכיוונים בעקבות הפגנת חרדים אילת: שלושה משיטים עוכבו בחשד להשטה תחת השפעת אלכוהול חולון יוצאת למאבק: העירייה פועלת נגד נכס שפוצל ליחידות דיור 9,623 דירות במקום השכונה הוותיקה: תוכנית הענק שאושרה בבאר יעקב | כל הפרטים חיפושים נרחבים אחר נעדרת כבת 60 מאשקלון השינוי החדש בטיילת רפאל איתן באשקלון מכדורגל בנות ועד פאדל: כך השתנה הספורט ברמלה בשנה אחת בת ים: שני מתאגרפים צעירים מבת ים זכו במדליות זהב באליפות ישראל חשש לחייה של בת 16 מקריית מלאכי מהתימנים ועד הפרסים: יותר מ-10,000 איש חגגו בפסטיבל "עדות" בחולון 100 צעירות וצעירים, שנה של שליחות: בנות ובני השירות הלאומי נפרדו מהמרכז הרפואי שמיר אסף הרופא המתחזה לגברים מפ"ת: המשטרה מחפשת נשים נוספות כביש 557 ייסגר הלילה לסירוגין: תרגיל ביטחוני יתקיים במעבר תאנים "הבן שלך על הקו": כך נעקצו קשישים באשדוד במאות אלפי שקלים התחבא בבקבוק להסרת ריסים: עורך דין נעצר בחשד להברחת סמים לישראל ב – 50 שקלים בחודש: חדר הכושר החדש לבני הנוער באופקים יצא לדרך לא רק כיכר חדשה: קהילת גמלאי צה"ל תוקם באופקים אחד מכל שניים עבר: הנתון החריג של תלמידי אופקים במבחני המחוננים

בחירות באשדוד: ד"ר אלי לחמני מודיע על פרישתו של עו"ד אלירן זיגלר

ד"ר אלי לחמני – המועמד המוביל לראשות העיר אשדוד ויו"ר סיעת "אשדוד תנצח" מודיע היום (שישי) על פרישתו של מועמד הסיעה עו"ד אלירן זיגלר מהרשימה, בעקבות ההסכם הצה"לי לפיו מועמדים יעזבו את שירות המילואים ויתמקדו בבחירות המוניציפליות.

ד"ר אלי לחמני – המועמד המוביל לראשות העיר אשדוד ויו"ר סיעת "אשדוד תנצח" מודיע היום (שישי) על פרישתו של מועמד הסיעה עו"ד אלירן זיגלר מהרשימה, בעקבות ההסכם הצה"לי לפיו מועמדים יעזבו את שירות המילואים ויתמקדו בבחירות המוניציפליות.

לדברי ד"ר לחמני, "מאז השבעה באוקטובר נמצא עו"ד אלירן זיגלר בשירות מילואים ומגן על המולדת. השבוע אלירן שנמצא בשמ״פ, צלצל אליי מתוך הלחימה, וביקש שנפעל להוציא אותו מהרשימה משום שהוא רוצה להמשיך את תרומתו במאמץ המלחמתי.

הוא אמר לי: 'אלי, אני מוכרח להמשיך להגן על המדינה' והבנתי. האיש הזה הוא החומר הכי טוב שיכול להיות. אדם איכותי משכמו ומעלה, עזב את האשה, את הבית, את העבודה המכובדת, כדי להילחם בארגון הטרור חמאס ובמחבלים הארורים שפגעו בבשר מבשרנו ומייחלים למוטט אותנו. אז מי אני שאעצור את שליחותו?

אני כל כך מאמין בבחור הזה, ואין לי ספק שיגיע לגדולות – גם בהיבט הציבורי. נכון, הסיעה מפסידה והעיר מפסידה דמות איכותית שאין כדוגמתה, אך המדינה מרוויחה. ברור לי כי לאחר הלחימה הוא ייתן יד כדי לעשות טוב לקהילה כאן, עד ההזדמנות הפוליטית הבאה.

אני גאה בעו"ד זיגלר על מי שהוא, גאה שהוא חלק מתומכי הסיעה ובעיקר מצדיע לך, אלירן, אם אתה קורא את זה. מצדיע לך אחי, אתה מלח הארץ ואני גאה בך כאב שגאה בבנו".

◼️ לקבוצת חדשות אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מייק יודין | אלי לחמני-צילום אבי רוקח

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן