מבזקים
סטטוס כבישים בדרום: אזור ים המלח ומצפה רמון עדיין חסומים בשל שיטפונות וסכנת חיים לילה סוער באשדוד: 20 מ״מ של גשם בפיק אחד – אך ללא אירועים חריגים פנים לקהילה: עדנה ישראל-נעים – האמא מאשקלון שהחליטה להפסיק לעמוד מהצד ולהתחיל להציל חיים פנים לקהילה: חמי טרכטנברג – השוטר מירושלים שרץ במעלה עקרבים כדי להציל חיים טראמפ: "היה צריך לחתוך את הסרטן האיראני"; סנטקום: "השמדנו מעל 10,000 מטרות" סרטון מטלטל: כך נראית פגיעה ישירה בלב תל אביב – מי ניצל? תאונת דרכים בצומת בילו: שלושה פצועים טופלו בזירה הלילה: פצועה בדרך לממ"ד ותאונה בזמן האזעקה בפתח תקווה; צפו בסרטונים מהשיגור לעבר השרון והמרכז הלילה מבצע "שאגת הארי": לוחם מילואים נפצע קשה מירי רקטי בלבנון זהירות: חשש לליסטריה במוצרי סלמון; ריקול נרחב של חברת "פ.ל. דגים" המלצה: יועץ המשכנתאות איתן כהן [מאשדוד] הופך גזירה כלכלית להצלחה פיננסית מאפשרת פנים לקהילה: שני פיטוסי גיל – אמא ל-6, חובשת במד"א והמתנדבת שמוכיחה ש"זמן זה עניין של רצון" פנים לקהילה: שמשון בן דוד [74] מראשון לציון מתנדב בידידים, יוצר אומנות ומחלק חיוכים נס באשדוד: תינוקת כבת ארבעה חודשים ננעלה ברכב וחולצה בשלום פנים לקהילה: יניב אביוב – השכן מאזור שהציל את הילדה מהבניין ליד פנים לקהילה: מיה בוחניק – הקוסמטיקאית שהגשימה חלום מגיל 18 פנים לקהילה: מזל מצליח – המחנכת והחובשת הגדודית שמצילה חיים בשליחות כפולה בחבל שורק ואזור גדרה פנים לקהילה: הכירו את שלמה מושקוביץ – השף מאשדוד שמציל חיים בין שניצל לשניצל פנים לקהילה: דניס צ'רקוב – מכוכב רשת עם מיליון עוקבים לחובש בבת ים פנים לקהילה: לידור בניטה – המהנדס מגן יבנה שמצא את הייעוד בין המילואים להתנדבות

קואליציית הילידים פותחת שגרירות בירושלים

שגרירות הילידים בירושלים היא פרויקט בינלאומי שמטרתו להביע את תמיכתם העמוקה והחזקה של מנהיגים ילידים מכל רחבי העולם: סינגפור, טייוואן, סמואה, סמואה האמריקאית, הוואי, טהיטי, קלדוניה החדשה, איי שלמה, אוסטרליה, פפואה ניו גיני (גינאה החדשה), איי קוק, טונגה, פיג'י, צ'יפים אינדיאנים וצ'יפים עליונים מדרום אפריקה.

קואליציית הילידים למען ישראל שמחה להכריז על פתיחת שגרירות ילידים בירושלים. שגרירות הילידים תתארח ב-מוזיאון ידידי ישראל שבמרכז ירושלים.

שגרירות הילידים בירושלים היא פרויקט בינלאומי שמטרתו להביע את תמיכתם העמוקה והחזקה של מנהיגים ילידים מכל רחבי העולם: סינגפור, טייוואן, סמואה, סמואה האמריקאית, הוואי, טהיטי, קלדוניה החדשה, איי שלמה, אוסטרליה, פפואה ניו גיני (גינאה החדשה), איי קוק, טונגה, פיג'י, צ'יפים אינדיאנים וצ'יפים עליונים מדרום אפריקה.

ד"ר מייק אוונס – ממנהיגי האוונגליסטים הגדולים בעולם, מייסד מרכז מורשת ידידי ישראל, סופר שאחראי לרבי מכר ברשימת הניו יורק טיימס, מחברם של 118 ספרים שנקראו על ידי 38 מיליון איש ומועמד לפרס נובל לשלום על תרומתו במאבק באנטישמיות, מציין: "המרכז מורשת ידידי ישראל הוא פלטפורמה ציונית המוקדשת למאבק באנטישמיות וב-BDS, שמטרתו העיקרית היא תמיכה בעם היהודי ומדינת ישראל. החיבור לקואליציית הילידים הוא טבעי ומובן מאליו, ואני מאושר מהעובדה שהמקום בו תפעל השגרירות הוא מרכז ידידי ישראל במרכז ירושלים. אני מברך את ראשי קואליציית הילידים על ההחלטה לפתוח שגרירות בירושלים ומודה להם על תמיכתם בישראל, במיוחד בזמנים אלו".

סגנית ראש עיריית ירושלים, גב' פלר חסן-נחום, שהובילה את היוזמה יחד עם ראשי קואליציית הילידים מציינת: "אנו אסירי תודה להנהגת קואליציית הילידים על תמיכתה העקבית ועל הסולידריות שהיא מבטאת עם ישראל, במיוחד בתקופת מלחמה. העם היהודי הוא העם הילידי של ישראל ולכן אנו נרגשים מהתמיכה של קהילת העמים הראשונים העולמית".

לדברי ד"ר שרי טרוטר, מייסדת-שותפה בקואליציית הילדים ואחת מיוזמות הפרויקט של הקמת השגרירות: "האנטישמיות עלתה מדרגה באופן חסר תקדים בשבועות מאז ה-7 באוקטובר. העמים הילידים מכירים בעם היהודי כילידים בארץ ישראל. יתרה מכך, רבים רואים בישראל ביטוי מעורר השראה ואמיתי של הגדרה עצמית במולדת האבות. אנו מאמינים שזה הזמן הנכון להשיק את השגרירות על מנת להעביר מסר חזק של סולידריות מצד העמים הילידים ברחבי העולם, שאנו מכירים ביהודים כילידי ישראל ועומדים איתם במאבקם נגד הכוחות המבקשים את חיסולם".

שגרירות קואליציית הילידים IEJ תהפוך למרכז של העמים הילידים המבקרים בישראל וביטוי מוחשי לתמיכתם. שגרירות קואליציית הילידים תתמוך באמצעות פרסום מאמרים אקדמאיים על מנת להגיב לנרטיבים כוזבים. שגרירות קואליציית הילידים לא תתיימר לשמש כנציגתה הרשמית של אף מדינה, שתארח את העמים הילידים. היא תעסוק ביוזמות חינוכיות ותרבותיות ובפרויקטים בעלי השפעה הדדית. שגרירות קואליציית הילידים תטפח יחסים עם ישראל, תקדם הבנה ותילחם באנטישמיות.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן