מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

הרשת הכי זולה בישראל פתחה סניף באור יהודה

מה שלא זול לא נמצא פה | הרשת הכי זולה בישראל פתחה את הסניף ה-14 שלה – ברחובות, את ה-15 שלה באור יהודה ואת ה-16 שלה תפתח בנתניה!

אלי ואמיר להב ממשיכים לפזר טוב ברחבי ישראל והשיקו את הסניף ה-15 של רשת הסטוק "בום" באור יהודה – בטקס חגיגי וצנוע בהשתתפות צוות העובדים וקהל הלקוחות.

את המזוזה בפתח החנות החדשה קבעו אלי להב ובנו אמיר להב הבעלים של הרשת, יוסקה זוזוט מנכ״ל הרשת, איגור גורביץ׳ סמנכל הסחר ומנהל הסניף החדש אסי איוב.

הסניף החדש נמצא ברחוב החרושת והוא משתרע על פני כאלף מ״ר. הסניף החדש מציע לקונים חוויית קניה עשירה בלא פחות מ-22,777 מוצרים במחירים של פעם. מדובר במיגון עצום של מוצרים שהמכנה המשותף לכולם הוא שהם במחירים חסרי תקדים.

כאמור זהו הסניף ה-15 של רשת הסטוק המובילה ״בום״ שמתפתחת בקצב מהיר. בקרוב מאוד ייפתח הסניף ה-16 בנתניה.

עד כה נפתחו סניפי הרשת בבאר שבע (שני סניפים), אשדוד, רמלה, חדרה, פתח תקווה, עפולה, נשר קרית-גת והסניף המרכזי בראשון לציון. אמיר להב גילה במהלך הטקס כי בקרוב מאוד ייפתח הסניף ה-16 בנתניה.

מנכ״ל הרשת יוסקה זוזוט אמר: ״הסיסמא המובילה שלנו היא שגם בסניף הזה כמו בכל סניפי הרשת ייכנסו רק המוצרים הזולים ביותר עם המבחר העשיר ביותר בארץ. כי מה שלא זול לא נמצא פה…״

הבעלים של הרשת אלי להב שקבע את המזוזה אמר: ״כמו בכל הערים שבהן פתחנו סניפים עד כה גם באור יהודה באנו לעשות טוב לצרכנים. סוף סוף גם הם יוכלו ליהנות ממחירים חסרי תקדים ומשפע עצום של מוצרים".

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ

דילוג לתוכן