מבזקים
בת ים חוגגת 100: ברי סחרוף, נועה קירל, ריטה, פאר טסי ו"הפרויקט של רביבו" יופיעו על חוף הים – כל מה שצריך לדעת כפר סבא, נס ציונה, חולון, רמת גן, לוד ורהט בתוכנית הבטיחות החדשה: 120 מיליון שקל לרשויות מבצע אכיפה ביהודה ושומרון: המשטרה והביטוח הלאומי שללו 211 זכאויות בחשד לקבלת הטבות במרמה שישה יישובים בנגב חוברו לרשת תקשורת מתקדמת במוסדות החינוך והציבור איש מילואים נאשם שתקף שני עובדי תחנת דלק בכפר עזה בעקבות מוזיקה בערבית קצינת שב״ס נעצרה בחשד לשיבוש חקירת רצח בניהו רזי מירושלים רישיונו פקע ב – 2001: תושב אשקלון נאשם שנהג בפסילה ובגופו נמצאו שרידי קוקאין הכרה בין לאומית למיזם התרבות התל אביבי "דבק" פרשת היעדרותו של אלדר דיין: שני תושבי דימונה נעצרו בחשד לשיבוש הליכי חקירה הישגים להפועל גן יבנה באליפות ישראל בהתעמלות אומנותית המתיחות בבנק הבינלאומי נמשכת: נציגי ועד עובדי מתף לא הורשו להיכנס לישיבת הדירקטוריון מחווה מרגשת באימון הסאפ באשדוד: בן 10 ליווה חותר עיוור בסיום הפעילות בהשקעה של יותר מ – 460 מיליון שקל: החלו עבודות הפיתוח באזור התעשייה המשותף לרהט, להבים ובני שמעון עבודות לילה במודיעין: רחוב עמק דותן צפון ייחסם לתנועה בשורה לשש ערים בדרום: המדינה מקדמת יותר שירותים משותפים לאופקים, נתיבות, שדרות, דימונה, ירוחם ומצפה רמון לא רק עיר של תיירות: המדינה סימנה יעד חדש לאילת שינוי בתחבורה הציבורית בגבעת שמואל: קו חדש לרכבת הקלה ועדכון במסלולי האוטובוסים לא רק בירת הנגב: המדינה סימנה את באר שבע כמנוע הצמיחה של הדרום אשקלון במוקד: תוכנית ממשלתית חדשה לשיקום ופיתוח העיר עד 2029 באר שבע וראשון לציון בין חמש הרשויות עם החוב הגבוה בישראל

תלמידי תלמוד תורה בגדרה הפכו לחיילים ליום אחד

"אנו בתלמוד תורה עומדים כחומה בצורה מאחורי חיילינו האהובים ומתפללים להשבתם של החטופים"  
לקבלת "הרמטכ"ל" תלמוד תורה יימתח להקשב!
תלמידי תלמוד תורה בגדרה הפכו ל"חיילים" ליום אחד והשתתפו בהפנינג המוקדש לצה"ל: טקס הנפת הגדל, משימות ספורטיביות, מכתבים לחיילים והכרת היחידות.
המורים הפכו ל"אלופים" ו"הרמטכ"ל", הרב יובל מיטלמן אמר: "אנו בתלמוד תורה עומדים כחומה בצורה מאחורי חיילינו האהובים ומתפללים להשבתם של החטופים"
בתלמוד תורה "מעלות רם" בגדרה לומדים בכיתות א' עד ו'. רבים מהאבות של התלמידים משרתים בימים אלה בשירות קרבי ובשירות משמעותי במילואים בחזית הצפון והדרום.
מאז פרוץ המלחמה מוקיר בית הספר את התלמידים ואת האימהות היקרות של התלמידים, העניק להן שי ומסייע לצרכיהם.
לכבוד ראש חודש אדר ב' ולאות הוקרה והצדעה לצבא ההגנה לישראל, יזמו שתי בנות השירות בתלמוד התורה, אוריה ושיראל, הפנינג מיוחד שיעסוק בצבא וכל בית הספר, כולל המורים והמנהל, התגייסו בשמחה למשימה.
לשם כך, הכינו התלמידים טנק מחומרים ממוחזרים, ציירו את סמל הצבא על דגל ענק בכניסה למוסד החינוכי והכינו שילוט עם שמות כל יחידות צה"ל השונות.
תלמוד התורה הפך ל"בסיס צבאי": בבוקר קיימו טקס צבאי הכולל את הנפת הדגל לצלילי ההמנון "התקווה", הצדעה ועמידת דום, קבלת המורים "האלופים" ו"הרמטכ"ל", מנהל תלמוד תורה הרב מיטלמן.
בנוסף, השתתפו התלמידים במשימות ספורטיביות מאתגרות (משיכת חבל, קפיצה לרוחק, קפיצה מעל משוכות ועוד). בתוך בית הספר הפכו הכיתות ל"בסיס צבאי" כולל שק"ם, חדר אוכל, חדר מגורים לצד חדר עם מסיכות אב"כ ואפילו תצוגה של כאפייה שמשמשת את יחידת המסתערבים.
חדר מנהל תלמוד תורה עוטר בתמונותיהם של רמטכ"לי צה"ל, ביניהם משה דיין, דן שומרון ועד לרב אלוף הרצי הלוי לצד תמונה של הרב מיטלמן כרמטכ"ל.
ההורים והתלמידים התרגשו מאוד והתפעלו מהיום המיוחד שנועד בעצם להוקיר את פועלם של חיילי צה"ל. בסיום היום כתבו התלמידים מכתבי חיזוק לחיילי צה"ל ואלה יישלחו השבוע אל חזית הלחימה.
הרב יובל מיטלמן, ששירת בעבר ביחידה מיוחדת של חיל המודיעין, אמר היום:
"דווקא בימים אלה, שבהם יש מי שמנסה להחליש את הרוח והאחדות הישראלית, אנו בתלמוד תורה עומדים כחומה בצורה מאחורי חיילינו האהובים ומתפללים להשבתם של החטופים."
◼️ לקבוצת חדשות גדרה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דותן בן דוד

דילוג לתוכן