מאות מבני המשפחות של מתנדבי כיתות הכוננות במשטרה בלוד, הגיעו ביום חמישי האחרון ליהנות באירוע הצדעה מיוחד שערכה עבורם עיריית לוד במתנ"ס לזארוס בעיר.

הערב החל בפעילות וסדנאות לילדים, לצד שולחנות משחק ויצירה ולאחר-מכן התקיימה סנדה לזוגות – המתנדבים ונשותיהם ומופע לילדים.
בהמשך נערכה ארוחת ערב חגיגית והאורחים עצרו לומר תודה למתנדבים היקרים אשר משקיעים לילות וימים רבים לשמירה על ביטחון לוד ותושביה וזאת על חשבון זמנם הפנוי עם משפחתם. המשתתפים הודו למנהלת מתנ"ס לזארוס – הדס ליקסנברג שמסייעת רבות לכיתות הכוננות ואף יזמה את הערב וכן ארגון OU על השותפות באירוע.
המתנדבים הרבים ניצלו את המעמד לאירוע פרידה מרגש ממפקד תחנת משטרת לוד היוצא – נצ"מ ששי שלמה, שליווה את הקמת הכיתה הראשונה עוד לפני כשנתיים וחצי וליווה גם את הקמת והכשרת שאר הכיתות בעיר.
◼️ לקבוצת חדשות לוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן
◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן









