מבזקים
לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון

נעצר בירושלים לאחר שתקף באורח קשה אדם מבוגר ברחוב

לאחר התקיפה, החשוד הותיר את הקורבן המבוגר מוטל על הכביש מבלי להזעיק עבורו עזרה, נכנס חזרה לרכבו ועזב את המקום

תקף אדם מבוגר ברחוב וגרם לפציעתו הקשה בראשו. פעילות חקירתית מהירה של השוטרים בירושלים, הובילו למעצרו של הנאשם. הבוקר הגישה התביעה המשטרתית את כתב האישום נגדו ובקשה להורות על מעצרו עד לתום ההליכים.

בתאריך 14.3 התלונן בתחנת המשטרה בנו של הקורבן ודיווח כי אביו (69, ירושלים), הותקף ברחוב, ימים ספורים קודם לתלונה, וכי הוא מאושפז בבי"ח עם חבלת ראש קשה, כשהוא מורדם ומונשם.

מיד עם קבלת הדיווח, ביצעו שוטרי מחוז ירושלים פעולות חקירה מגוונות במטרה להתחקות ולאתר את החשוד במעשה.

כבר בראשית החקירה התברר כי לאחר התקיפה, החשוד הותיר את הקורבן המבוגר מוטל על הכביש מבלי להזעיק עבורו עזרה, נכנס חזרה לרכבו ועזב את המקום.

במסגרת איסוף ממצאים וראיות על ידי גורמי החקירה מתחנת לב הבירה, נחשפה זהותו של הנאשם במעשה, והוצא נגדו בהתאם צו מעצר בבית משפט השלום בירושלים.

בתאריך 18.3 אותר החשוד בתקיפה (36, ירושלים). הוא נעצר במקום עבודתו בירושלים על ידי שוטרי תחנת לב הבירה, והועבר לחקירה בתחנת המשטרה.

מהחקירה עלה כי, בתאריך 11.3 בשעות אחה"צ, זמן קצר לפני מקרה האלימות, רגז הקורבן על הנאשם מסיבה שאינה ידועה. הנאשם המשיך ברכבו אחריו עד שהבחין בקורבן הולך ברחוב הסמוך. אז עצר את נהיגתו, יצא מהרכב וניגש במהירות לעבר הקורבן המבוגר ודחף אותו בחוזקה לאחור באמצעות ידיו.

כתוצאה מכך, הוטח הקורבן ונפל על הכביש ונחבל קשות בראשו כאמור, ואילו הנאשם שב לרכבו ועזב את המקום.

עוברי אורח שהבחינו באדם המבוגר שמוטל על הכביש ובעזיבתו של הנאשם, הזעיקו למקום את גורמי הרפואה. בהמשך הוא פונה להמשך טיפול רפואי בבית החולים שם הוגדר מצבו קשה והוא הורדם ומונשם.

מעצרו של הנאשם הוארך מעת לעת בבימ"ש לטובת מיצוי פעולות החקירה שנדרשו בעניינו. בימים האחרונים התגבשה תשתית ראייתית כלפיו והבוקר, הגישה יחידת התביעות במחוז ירושלים את כתב האישום נגדו בגין עבירה של חבלה חמורה בחסר ישע, ובקשה להורות על מעצרו עד לתום ההליכים המשפטיים.

סנ"צ שלומי טובול, מפקד תחנת לב הבירה במחוז ירושלים, ציין:

״לפני מספר ימים נעצר על ידי שוטרי תחנת לב הבירה נאשם בתקיפה חמורה של אדם קשיש ברחוב שכתוצאה מכך, הקורבן נפגע קשה בראשו ועודו מאושפז מורדם ומונשם בבית החולים. לאחר המעשה, עזב הנאשם את המקום מבלי שהזעיק או הגיש סיוע כלל לקורבן המבוגר. לאחר מעצרו, הועבר הנאשם לחקירה בתחנת המשטרה שהסתיימה והבוקר הגישה יחידת התביעות בירושלים כתב אישום נגדו בגין תקיפה חמורה. משטרת ישראל ומחוז ירושלים בפרט, ימשיכו לפעול בנחישות למיגור עבירות האלימות בכלל, וכאלו המופנות כלפי קשישים וחסרי ישע בפרט, תוך מיצוי החקירה והדין עם מעורבים בכך".

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן