מבזקים
חילוץ מיוחד: עובד נפל מגובה באתר בנייה בשוהם שריפה בדירה ברחוב פטל ביבנה: לוחמי האש סורקים אחר לכודים רחובות: בן 16 טבע בבריכה – מצבו קשה אירוע דקירה באשקלון: שני תושבים נפצעו, חשוד מאשדוד נעצר זמן קצר לאחר מכן כביש 1: שני רוכבי אופנוע נפצעו קשה בתאונה סמוך למחלף בן גוריון בשורה למשרתי המילואים: עד 550 אלף שקל הנחה ו – 20 אלף הזדמנויות לדיור רוני ראובן מיבנה יקבל את "אות סטפה": האמנות שהפכה לכלי חינוכי לילדים ובני נוער קריית גת חוגגת 70: אלה שמונת יקירי העיר שנבחרו לשנת 2026 עסקת ענק בחברה מיבנה: לאומי פרטנרס תשקיע 33 מיליון שקל במעבדות איזוטסט רמלה: השוטרים ניפצו את חלון הרכב – ובתוכו מצאו אקדח טעון קטל בכביש 1: שני גברים נהרגו בתאונה, גבר נוסף נפצע קשה הבירה זורמת, הדג נחש על הבמה: פסטיבל הקיץ של גבעתיים חוזר תל אביב: מטען צינור הוסלק בתוך מקרר בחצר בית – בן 45 נעצר תאונה קשה בכביש 1: צוותי ההצלה הוזעקו למספר נפגעים פתח תקווה: חשודה התחזתה לגבר וניהלה קשרים רומנטיים ומיניים עם נשים ליקויים במלאי התרופות: צו סגירה חלקי הוצא לדיור מוגן בפתח תקווה שני פצועים באירוע אלימות באשקלון גלית חייט מונתה למנהלת חטיבת הביניים "יצחק נבון" בחולון רהט: אטליז נסגר בצו מנהלי לאחר אירוע ירי שבו נפצע מנהל העסק שינויים בתנועת הרכבות בחיפה והצפון: התחנות שייסגרו בסוף השבוע

מועצת העיר אור יהודה יצאה לדרך

בישיבה הושבעו 15 חברי מועצת העיר, שבעה מהם חדשים-ישנים לעומת שמונה שממשיכים לקדנציה נוספת. בזה אחר זה הצהירו אמונים כל החברים וצירפו לכך את חתימתם

15 חברי מועצת העיר הושבעו בישיבת המועצה החגיגית

ישיבת מועצת עיר חגיגית ראשונה באור יהודה בניהולה של ליאת שוחט התקיימה בהיכל התרבות. 

נערכה פרידה מחברי המועצה היוצאים. עופר בוזי ושלמה זלמן סיונוב מונו לסגני ראש העיר.

ליאת שוחט: "הדרך שלנו מוכיחה את עצמה. שולחן העבודה עמוס בתוכניות ובפרויקטים"

ישיבת מועצה חגיגית ראשונה בניהולה של ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, התקיימה בשבוע שעבר בהיכל התרבות בהשתתפות ראשי עיר, סגנים וחברי מועצה לשעבר ותושבים שהגיעו כדי לחגוג את תחילתה של קדנציה חדשה. בישיבה הושבעו 15 חברי מועצת העיר, שבעה מהם חדשים-ישנים לעומת שמונה שממשיכים לקדנציה נוספת. בזה אחר זה הצהירו אמונים כל החברים וצירפו לכך את חתימתם.

אחרי קטע שירה של הרכב קולי מהמשכן למוסיקה ולמחול בהדרכת המורה ניצן גולן ובניהולה של ד"ר חנה אג'יאשוילי, החלה הישיבה עצמה, אותה ניהלה ראש העיר, ליאת שוחט. במעמד המרגש התקיימה פרידה מחברי המועצה שסיימו את תפקידם: ימית קרקוקלי, ליאת מועלם, ד"ר ניסים ארביב, ציון גזלה, ליאור אגאי, אברהם בורוכוב ויחיאל מושייב. כמו כן, התקיים משחק אינטראקטיבי עם הקהל שבו נחשפו תמונותיהם של חברי מועצת העיר מתקופת הילדות כאשר הקהל ניסה לזהות במי מחברי המועצה מדובר.

בנאומה הרשמי הראשון אמרה ליאת שוחט, ראש העיר: "עם סיום הבחירות, אני בראש ובראשונה רוצה להודות לתושבי העיר היקרים שנתנו בי אמון בפעם השלישית עם אחוזי תמיכה בלתי רגילים מבחינתי, כ-70 אחוז שמעידים כאלף עדים על כך שאור יהודה צועדת בכיוון הנכון. זה לא מובן מאליו לדעת שהדרך שלנו מוכיחה את עצמה ואני מלאת אנרגיות לשרת אתכם בחמש השנים הבאות.

"לפני הבחירות סיפרתי באחד הראיונות בתקשורת שאם מישהו חושב שבחמש השנים האחרונות עשינו הרבה מאוד דברים, הרי שכדאי לחכות לחמש השנים הבאות כדי לראות מה עוד נעשה", המשיכה שוחט. "שולחן העבודה עמוס בתוכניות ובפרויקטים. את חלקם התחלנו, אבל מרביתם נמצאים בתהליך לקראת ביצוע. האמון הזה שנתתם בי נותן לי ולחבריי את האנרגיות להמשיך בדיוק מאיפה שעצרנו, ואני נחושה להמשיך ולממש את הפוטנציאל האדיר שיש לעיר שלנו אור יהודה".

בהמשך הערב נשאו דברים גם ראשי הסיעות וחברי מועצת העיר והתקיים רגע מרגש כאשר הקהל שר את "אלוהים נתן לך במתנה", שיר אותו כתב דוד חלפון, תושב אור יהודה ויקיר העיר שהלך לעולמו יום קודם לכן.

בישיבת מועצת עיר מן המניין שהתקיימה לאחר מכן מונו עופר בוזי (לקדנציה מלאה) ושלמה זלמן סיונוב (למחצית הקדנציה הראשונה) לסגני ראש העיר בשכר. בוזי ישמש כיו"ר ועדת המשנה לתכנון ובנייה ואחראי על אגף ההנדסה ורישוי עסקים, כשסיונוב יהיה ממונה על אגף שח"ק וממונה על תרבות תורנית-מורשת ישראל.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: סטודיו ישראל

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן