מבזקים
ראש עיריית אילת אלי לנקרי נפרד מהרב משה הדאיה: "איבדנו את אביה הרוחני של העיר" רחובות: בן 22 רוכב גלגינוע חשמלי נפצע בתאונת דרכים גם השמיים בכו: רבה של אילת, הגאון רבי משה מרדכי הדאיה זצוק״ל, הלך לעולמו חשד לסכסוך בין משפחות: גבר נרצח בירי ברהט סחף הגיע לים: חוף באילת נסגר לרחצה בעקבות הגשמים צה"ל תקף בדרום סוריה את יוסף עלי אלחסון: "קידם מתווי טרור נגד ישראל" סרטון שרץ ברשת: איום בנשק בעקבות ויכוח על חניה בכפר סבא – שני חשודים נעצרו בן 8 נפצע קשה בתאונת דרכים באזור ערד ראשון לציון: קולות נפץ ובומים צפויים הבוקר במערב העיר – מדובר בתרגיל משרד הבריאות מזהיר: אל תשתו את המים האלה – בטיחותם אינה ידועה שריפה בסאונה בבת ים: בן 86 נפגע משאיפת עשן וכוויות שלושה רובי M4 מהשייטת הגיעו לנתניה: החייל נאשם שמכר אותם בעסקה בטיילת 14 שנים אחרי הנחת אבן הפינה: בית הלוחם אשדוד נחנך רשמית – וייתן מענה לכ – 10,000 פצועים 9 אלופי ישראל באגודה אחת: הג׳ודו של חולון סיים במקום הראשון בדירוג הארצי גבר כבן 60 נפצע קשה בדימונה לאחר פיצוץ שככל הנראה נגרם מבלון גז אחרי 19 ימים של חיפושים: עמי יוגב ממודיעין אותר ללא רוח חיים בהר האולימפוס רחובות: שלושה שבועות של צמצום נתיב ברחוב המדע – וביום ראשון ייתכנו חסימות נוספות יחידת אופנוענים חמושה החלה לפעול בבאר יעקב זק"א הביאה לקבורה את הצעיר בן ה-26 שטבע למוות בנורבגיה שוטר ברחובות ביקש מהשכן לשמור על השקט ולפי האישום ספג איומים: ״אני אעשה לך סיוט״

סקצ'רס בשיתוף פעולה עם הראפר הבינלאומי סנופ דוג

המותג סקצ'רס ידוע בשיתופי הפעולה עם אמנים בינלאומיים מתחומים מגוונים כמו זמרים, אמני גרפיטי, מעצבי אופנה ועוד העולים בקנה אחד עם ערכי המותג. בישראל, שיתוף הפעולה יקודם גם על ידי אמני ההיפ הופ מובילים.  

מותג הספורט והלייף סטייל הבינלאומי SKECHERS והראפר הבינלאומי  SNOOP DOGG משיקים קולקציית קפסולה במהדורה מוגבלת בעיצובו של סנופ דוג   

מותג הספורט והלייף סטייל בינלאומי סקצ'רס בשיתוף פעולה ייחודי עם הראפר האייקוני, השחקן והפילנתרופ הבינלאומי סנופ דוג  (SNOOP DOGG)  במסגרתו הושקה  קולקציה במהדורה מוגבלת ובלעדית לנשים וגברים בעיצובו וחתימתו של סנופ דוג ועם טכנולוגית ה SLIP INS המתקדמת של סקצ'רס לנוחות מרבית.

קולקציית סנופ דוג, שנחתה בימים אלו בישראל, צעירה, ייחודית במראה סטריט עם אמירה אופנתית נועזת. היא נבנתה והורכבה מעיצובים שונים של הזמר סנופ דוג ומייצגות את הסגנון והסטייל שייחודיות רק לו. על מנת ליצור את הקולקציה  הראפר בילה שעות ארוכות באולם התצוגה של סקצ'רס, בחר גזרות המתאימות ביותר לטעמו, ו"סניפף" אותן עם חומרים ייחודיים, צבעוניות והדפסים שמשקפים את סגנונו.

"הצוות המצוין של-Skechers שילב את הרעיונות שלי ואת הסטייל שלי ויצרנו את הקולקציה הזו לכל תחומי החיים", אמר סנופ. "זה הסגנון שלי וסוואג בכל זוג ועם Skechers יהיה לך נוח בכל מקום שתלך. תנעל אותם עם חליפה לחתונה או על המגרש עם מכנסיים קצרים, אתה תיראה מדהים בכל מקרה כי הנעליים האלה מיועדות לכולם".

קולקציית סנופ דוג לנשים וגברים כוללת את ה-NFT שרכש עם ציור הקוף המוכר של DR BOMBAY. ציור ה-NFT נרכש על ידו תמורת 366,324$ ונחשב אחד מציורי ה-NFT היוקרתיים והמיוחדים ביותר.

בקולקציית סקצ'רס החדשה קוף ה-NFT מקבל עוצמה וחיות ומככב על הנעליים על רקע שחור או לבן ומעניק לנעל מראה סטריט מיוחד ותוסס המזוהה עם סנופ דוג עצמו.

נעלי אונו בעלות סוליה בטכנולוגיה Skech-Air –  – עם כרית אוויר גלויה המספקת גובה ותמיכה ויציבות לכף הרגל שמעניקה תחושת ריחוף בכל צעד  ורפידת  Air-Cooled Memory Foam® – טכנולוגיה ייחודית הזוכרת את תצורת כף הרגל , מתאימה את עצמה אליה וכן שומרת על אוורור הרגל לאורך כל היום.

בנוסף כוללת הקולקציה דגמי סליפ אין לגברים ונשים אותן עיצב סנופ דוג ובחר בהדפסים מיוחדים בינהם:  בנדנה אולאובר, סגנון מעושן המדמה ערפל ועוד וחותמת שמו על גבי הנעל.

נעלי סליפ אין ללא צורך בשריכה, מצוידות בטכנולוגיה פורצת דרך: TOUCHLESS FIT™ המאפשרת הכנסה  והסרה של כף הרגל לנעל בצורה פשוטה וחלקה בלי עזרת ידיים ובלי צורך להתכופף.

בישראל, שיתוף הפעולה יקודם גם על ידי אמני ההיפ הופ מובילים.  

המותג סקצ'רס ידוע בשיתופי הפעולה עם אמנים בינלאומיים מתחומים מגוונים כמו זמרים, אמני גרפיטי, מעצבי אופנה ועוד העולים בקנה אחד עם ערכי המותג. קולקציות מגוונות הושקו בשיתוף עם אמן הגרפיטי ג'יימס גולדקראון, מעצבת העל הבינלאומית דיאן פון פירסטנבג ועוד.

נשים- מידות: 36-40, גברים- מידות: 41-46

ניתן להשיג ברשת חנויות סקצ'רס ובאתר 

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – לייף סטייל-טיפוח, אופנה, עיצוב לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – צרכנות ומבצעים: מה חדש על המדף? מה יורד מהמדף? לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ חו"ל

דילוג לתוכן