מבזקים
אחרי יותר מעשור: השטח שעבר לקריית מלאכי עשוי לחזור לבאר טוביה עשור ל״סבתוש״: אורי קריספין מחפש את הסבתא היפה בישראל 2026 מאחורי כל ילד יש מי שמאמין בו: בכירי מפעל הפיס פגשו את ילדי ״פותחים עתיד״ בדימונה אירוע החומרים המסוכנים באינטל בקריית גת: עובדים פונו והטיפול בדליפה נמשך מעבודות שורשים עם AI למגמת מידע ונתונים: כך משלבים בינה מלאכותית באור יהודה אבל בתיכון ויצו רחובות: בוגר בית הספר שלומי סטאין הלך לעולמו תושב ג'נין נעצר במוסך בחולון: חשד לשהייה ולהעסקה בניגוד לחוק נתניהו בקניון עזריאלי רמלה עם מיכאל וידל: מאות תושבים הגיעו למקום חשד לדליפת חומר מסוכן במפעל אינטל; כבאות והצלה: אין סכנה לתושבים שתי תאונות באשדוד: רוכב אופניים בן 63 וגבר בן 64 נפצעו קל אשקלון: פועל כבן 40 נפצע קל, עוברי אורח סיפרו שנפל מרמפת משאית לקראת הבחירות: הרמטכ״ל הורה על עוצר יציאות בצה״ל מיום חמישי קריית גת: האחים בנמו ושלושה נוספים נאשמים בסחיטת בעלי עסקים ושליחים בית״ר ירושלים מול מכבי תל אביב בטדי: החסימות, החניונים ושעות פתיחת השערים תושב ירושלים יצא מהדיון במשפטו ונתפס נוהג בפסילה מרחפנים ורובוטיקה ועד חינוך פיננסי: אור יהודה מרחיבה את ההזדמנויות לתלמידים חשד להצתת מחסן באילת: הצהרת תובע נגד תושב העיר בן 55 ״תדאג לשלושת הילדים שלנו״: שמעון אביקסר מבקש עזרה לאחר מות רעייתו אלי נכט ספד לאבשלום רביבו מאשדוד: ״מעשה של גבורה״ ראשון לציון: עובד מוסך בן 73 נפצע קשה מפגיעת רכב

דירקטוריון רשת חוויות אישר את מינויו של אמיתי כהן לתפקיד יו"ר הדירקטוריון

חברי דירקטוריון רשת חוויות אישרו היום (ראשון) את מינויו של חבר מועצת העיר, אמיתי כהן, לתפקיד יו"ר דירקטוריון רשת חוויות והוא יחליף את סגן ראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ', אשר כיהן בתפקיד בחמש השנים האחרונות ומונה לאחר הבחירות האחרונות כסגנו של ראש העיר, רחמים מלול.

לבקשת ראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ' – המחזיק בתיק חזות העיר ופרויקטים קהילתיים – ימשיך להיות חבר בדירקטוריון חוויות, על מנת שיוכל ללוות את הרשת ולתרום מניסיונו העשיר למען הצלחתה. מרקוביץ' החל את דרכו ברשת חוויות לפני כעשור כחבר דירקטוריון, ובהמשך מונה ליו"ר הדירקטוריון, כשהוא מקדיש מזמנו ומרצו למען התפתחות וניהול הרשת, בהתנדבות מלאה.

״אני מבקש להודות לסגני יניב מרקוביץ', אשר השקיע לילות כימים בהתנדבות בעשר השנים האחרונות, על מנת לקדם את רשת חוויות ואת השירות לתושבים באמצעותה", אמר ראש העיר רחמים מלול. "אני מאחל לחבר המועצה, אמיתי כהן, הצלחה גדולה בתפקידו כיו״ר הרשת. אין לי ספק שיכולותיו וניסיונו, ישרתו אותו היטב בהתמודדות עם האתגרים העומדים בפני הרשת, ואנו נעשה כמיטב יכולתנו על מנת לסייע לו״.

סגן ראש העיר, עו"ד יניב מרקוביץ': "אחרי עשור של פעילות ברשת חוויות ועם מינויי לסגן ראש העיר ולתפקידי שיפור חזות העיר וחיזוק הקהילה, אני מסיים את תפקידי כיו"ר הרשת, אולם אמשיך ללוות אותה ולהיות מעורב בתחומים קהילתיים. בעת כהונתי ברשת חוויות הכפלנו את התקציב של הרשת, פתחנו מעונות, מרכזים קהילתיים, והתרחבנו לפעילויות חדשות. כל זאת תוך חיזוק הקשר עם ההורים. שיפור השירות לתושבים הוא הנושא שעומד היום על הפרק, לצד התייעלות והמשך פיתוח והעמקת הפעילויות. אין לי ספק ששיתופי הפעולה בין כלל נבחרי הציבור יתרמו רבות לעיר. אני מבקש להודות לראש העיר על התמיכה והסיוע, לחברי הדירקטוריון, למ"מ מנכ"ל הרשת ולעובדי הרשת המסורים על שנים יפות של עשייה משותפת וענפה. אני מאחל לאמיתי כהן דרך צלחה בתפקידו החדש, ואסייע לו להכנס במהרה לעניינים".

אמיתי כהן, המכהן בהתנדבות כיו"ר וועדת הכספים בדירקטוריון חוויות בשש השנים האחרונות. הודה לראש העיר, סגנו ולחברי הדירקטוריון, על האמון שנתנו בו, ואמר: "אפעל להמשך שיפור והעצמת תחומי הפעילויות של רשת חוויות. בתקופה הקרובה אלמד את האתגרים העומדים בפנינו ואת העבודה הקיימת ברשת, על מנת שנוכל ביחד להמשיך ולשרת את התושבים בדרך הטובה ביותר".

צביקה מדהלה, מ"מ מנכ"ל הרשת, מסר: "אני מודה ליו"ר היוצא, יניב מרקוביץ', על 10 שנים של שיתוף פעולה מלא, הישגים ותמיכה, ומאחל ליו"ר החדש, אמיתי כהן, כניסה מהירה לתפקיד, שנעבוד בשיתוף פעולה מוצלח ושנמשיך בעשייה למען העיר והקהילה".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן