מבזקים
ירי באופקים, מרדף באשדוד: קטין ובגיר נעצרו בתום מרדף משטרתי 60 שנה לאגודה לקידום החינוך: הרצוג בירך, היו״ר בוגר בויאר קיבל אות הוקרה חשודים בירי באופקים אותרו באשדוד: קטין ובגיר נעצרו בתום מרדף 31 שנים לרצח רבין: עצרת זיכרון בבית הכנסת "אוהל יצחק" ברחובות פריצה לרכב בחניון הסינמה סיטי ברמת השרון: בן 19 נעצר עם רכוש החשוד כגנוב 121 דוחות במבצע אכיפה באשדוד: עבירות תנועה, אלכוהול וליקויי רכב תיאטרון ב־20 שקלים: "הכל עובר עליך" מגיעה לבמה ברמלה עשרים ביצועים על במה אחת: חבורת "רמות" אירחה מפגש מקהלות ביבנה 10,000 משתתפים בספורטיאדה באילת: מד"א פרוס במוקדי התחרויות אשדוד: בן 72 נפצע בינוני ובת 26 נפצעה קל בתאונה סמוך לפארק עד הלום הישג משמעותי לאבי מסס בעליון: ארבע שנות המאסר קוצרו ל־18 חודשים ויום "בין הכוונות": תערוכה חדשה באסותא אשדוד מציגה את הרגעים האנושיים במלחמה "קייטרינג עלינו": המחווה של מיכאל אוחנה ושיר מדהלה מ"האק" רחובות ריגשה מדינה שלמה פיצוץ המטען בנתיבות: חשוד נעצר במהלך נסיעה בכביש 25 ארבעה נפגעים בתאונה בכביש 31 סמוך ללהבים, שניים במצב בינוני הלילה: רעשי פיצוצים צפויים להישמע בשדרות ובצפון העוטף דקירת הנערים ברחובות: שני חשודים נעצרו בתוך פחות משעה שני קטינים נדקרו ברחובות ונפצעו בינוני; המשטרה מחפשת חשודים המשטרה קבעה: מטען חבלה התפוצץ ברכב בנתיבות, הרקע פלילי סיכום השריפה באינטל בקריית גת: שלושה נפגעים קשה, הנסיבות נחקרות

תושב רחובות נעצר. החשד: התחזה לרופא והזריק בוטוקס ללקוחותיו

תושב רחובות, נעצר בחשד שהתחזה לרופא והזריק בוטוקס ללקוחותיו. הוא נתפס בעקבות עדויותיהן של עשרות נשים שפנו בתלונות למשרד הבריאות בשל נזקים שנגרמו להן כתוצאה מהטיפול שעברו אצל החשוד. היום (שלישי) תבקש המשטרה מבית משפט השלום בתל אביב להאריך את מעצרו של החשוד בן ה-38.
על פי המשטרה, בלשי יחידת ההונאה פשטו על משרד וקליניקה ברמת החייל בתל אביב, משם פעל החשוד, החרימו ציוד רב ומחשבים ועצרו את החשוד לחקירה, שבסיומה נכלא. מטעם המשטרה נמסר כי במסגרת החקירה עלה שישנן כ-20 נשים אשר פנו בתלונות למשרד הבריאות על כך שנגרמו להן נזקים כתוצאה מטיפול שעברו אצל החשוד, הרופא המתחזה, מתוכן בשלב זה 13 נשים הגישו תלונה למשטרת ישראל. בבדיקה שנעשתה עולה חשש כבד לגבי תוכן החומרים המוזרקים ולגבי האופן שבו הם מיובאים לארץ.

ד"ר מאיר כהן, יו"ר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסתטית בהסתדרות הרפואית, מסר בתגובה: "אני מברך את משטרת ישראל שעצרה סוף סוף את המתחזה בעקבות דוח הבדיקה שלנו והתלונות. תודה מיוחדת לעו"ד טליה אגמון, משנה ליועץ המשפטי של משרד הבריאות, המלווה את הטיפול במקרה לאורך שנים ופעילותה הנמרצת הביאה בסופו של דבר למעצר. זה אינו מקרה יחיד ובודד אלא רק קצה הקרחון ומספר המקרים של המתחזים שבהם האיגוד עוסק עולה משנה לשנה.

"למרבה הצער האכיפה אינה טובה מספיק. צריך להגן על הציבור מפני המתחזים האלו. האיגוד העביר עשרות פניות בשנה האחרונה על מתחזים דומים לנאשם שנגדו הוגש כתב האישום. על משרד הבריאות ומשטרת ישראל לנקוט בגישה נמרצת וחד משמעית כדי לשמור על אזרחיות ואזרחי ישראל מפני זייפנים ומתחזים. הנעצר הוא לא היחידי, תחום האסתטיקה הרפואית מבוקש על ידי הציבור והדרישה לטיפולים או ניתוחים אסתטיים גוברת משנה לשנה. במקום שבו הדרישה גוברת והאכיפה אפסית מהווה קרקע פורייה למתחזים המסכנים בפירוש את בריאות הציבור. אנו קוראים לציבור הנשים והגברים, לשים לב ולבדוק היטב מי הגורם שמעוניין לטפל בכם כדי לא להיפגע ולהפוך לקורבנות של בצע כסף".

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן