
בית משפט השלום בפ"ת הוציא צו איסור פרסום, על כל פרט מפרטי החקירה וכל פרט העלול לזהות את החשודים, שעניינו חקירת הרצח לפנות בוקר ברחובות – עד ל-8/2/19 – כך נמסר לפני דקות אחדות ממשטרת ישראל.
כפי שפורסם לראשונה ב-חדשות אפס שמונה – בסמוך לשעה 2 וחצי בלילה, התקבל דיווח על שני פצועים שפונו מרחוב בן גוריון ברחובות לבית החולים קפלן כשהם פצועים באורח קשה, על פי החשד כתוצאה מירי. שעה לאחר האירוע, בסביבות שלוש וחצי לפנות בוקר, נמסר מבית החולים קפלן על מותו של אחד הפצועים, כבן 20. מצבו של הפצוע השני, כבן 25, ממשיך להיות קשה.
מחקירה ראשונית עולה חשד לפיו האירוע על רקע פלילי, נסיבות האירוע נבדקות.
(צילום מהזירה: דוברות המשטרה)
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








