מבזקים
בעלי עסקים ברחובות, שימו לב: העירייה יוצאת למהלך חדש בפינוי הפסולת בן 60 אותר ללא רוח חיים בביתו בנתניה טרגדיה: רוכב אופנוע כבן 19 נהרג סמוך לאילת בת 79 נפצעה מפגיעת אופניים חשמליים ברחובות אזהרה לצרכנים: ריקול לפיצוחים הפופולרים פתח תקווה משנה את המרכז ההיסטורי: כך הוא צפוי להיראות בנה של זמרת מוכרת בישראל יישאר במעצר – ארבעה העידו שקנו ממנו סמים תאונת עבודה בגבעתיים: פועל נפל כ – 15 מטר ברחוב המאבק ונפצע קשה פרץ למוסך בקריית מלאכי – וכעבור יומיים נעצר בחשד לפריצה נוספת בבאר טוביה ויכוח בכביש בבת ים הסתיים בדקירה בגב – תושב העיר בן 26 נעצר בדרך לירושלים: שבעה שב״חים הוסתרו בתא המטען – הנהג חשוד שגבה 700 שקל מכל אחד מכת היתושים במערב ראשון לציון: העירייה איתרה מוקד דגירה משמעותי בשטח השפד״ן שלוש שנים לנפילתו של סמ״ר גיא שמחי: המשפחה תקיים אזכרה ב-4 באוקטובר מחר במצפה רמון: מצפה הכוכבים שבדרך כלל סגור לקהל פותח את שעריו למשפחות 100 מטר של נינג׳ה בלב רמלה: המתחם שנפתח היום בחינם למשפחות יש לכם קטשופ אסם בבית? בדקו את הבקבוק: אצווה מסוימת נאספת מהמדפים ארבעה בניינים ו – 56 דירות נהרסים בנתניה: פרויקט ההסתדרות יוצא לביצוע הערב ברחובות בחינם: דץ ודצה והאחים אסנר על הבמה בפארק המייסדים תלונה על רעש באשדוד הסתיימה בתקיפת שוטרים ובהשלכת אבנים – שניים נעצרו משרד הבריאות באזהרה לציבור: אם המוצר הזה אצלכם בבית – אל תאכלו אותו

מאוחדים ורוכבים לזכרם: 150 רוכבים מכפרי הנוער מרחבי הארץ רכבו לזכר נופלים מכפר הנוער נווה מדבר בניצנה

האירוע ע"ש דביר מור ז"ל כלל מירוץ תחרותי, רכיבות אופניים אתגריות, פעילויות גיבוש ולינה משותפת.

בצל יום הזיכרון 150 רוכבים מכפרי נוער מרחבי הארץ- בדואים ויהודים, רכבו זה לצד זה במירוץ "רוכבים עם כוכבים ע"ש דביר מור" לזכרם של בוגרי ועובדי כפר הנוער נווה – מדבר בניצנה. "בימים הקשים האלו, זו ישראל במיטבה".

במסגרת תכנית "רוכבים עם כוכבים" של הרוח הישראלית, שמלווה כל שנה אלפי בני ובנות נוער ובחודשים האחרונים נרתמה ללוות אוכלוסיות מפונות, יצאו  150 תלמידי ותלמידות כפרי נוער שונים ברחבי הארץ- בדואים ויהודים – יחד ליומיים מרגשים בכפר הנוער נווה – מדבר בניצנה בליווי מתנדבים, בוגרים ואנשי צוות.

רגע לפני יום הזיכרון, האירוע ע"ש דביר מור ז"ל- שהיה ש"ש בכפר ונפל בשנת 2012, הוקדש כולו לזכרם של תלמידי ועובדי כפר הנוער נווה מדבר בניצנה שנפלו במערכות ישראל ובמלחמת חרבות ברזל: דביר מור ז"ל, דניס קרוחמלוב וקלסר ז"ל, מור סוויד גבאי ז"ל, אמיר צור ז"ל ושחר צמח ז"ל.

האירוע שהתקיים בסוף השבוע האחרון כלל מירוץ תחרותי, רכיבות אופניים אתגריות, פעילויות גיבוש ולינה משותפת. התחרות המקצועית באירוע התקיימה במסגרת הליגה לכפרי נוער שהוקמה בשיתוף המינהל לחינוך התיישבותי, פנימייתי ועליית הנוער במשרד החינוך, איגוד האופניים בישראל ו"הרוח הישראלית".

דפנה לנג, יו"ר איגוד האופניים בישראל: "זו התחרות השניה בליגה וזה מדהים כמה זה נותן לילדים משהו לשאוף אליו, מאתגר אותם ומגביר את המוטיבציה שלהם להשקיע עוד ועוד ברכיבה. מתוכננות עוד 2 תחרויות עד לסיום הליגה ואנחנו כבר בונים את העונה הבאה. אני רוצה להודות לכל השותפים שלנו שעושים עבודה מדהימה ומקצועית, אנחנו נהנים מכל רגע של עבודה משותפת. יחד הרמנו ליגה לתפארת ויש במה להתגאות."

ערן גלבוע, מפקח וממונה על תחום הספורט במינהל לחינוך התיישבותי ופנימייתי: "למרות השנה המורכבת הצלחנו לקיים גם השנה את מרוץ עם כוכבים ולציין את זכרם של הנופלים במלחמת חרבות ברזל. תלמידים ותלמידות מכלל הקשת של החברה הישראלית הגיעו לניצנה ליומיים של חווית ספורט ורכיבה, חינוך לערכים והכרות עם אוכלוסיות שונות ומגוונות. המינהל ימשיך לקדם עשרות מיזמי ספורט עבור אלפי תלמידים ותלמידות בכפרי הנוער, כשכמובן ענף הרכיבה הוא אחד המרכזיים שבהם."

אבי בקין, יו"ר המתנדבים של הרוח הישראלית: "מי שהגיע לניצנה ראה את ישראל במיטבה במיוחד בימים הקשים שאנחנו חווים. התכנסנו – בוגרים, תלמידים, צוותי מתנדבים וערב רב של עם ישראל -יהודים, ערבים, דתיים, מוסלמים – רוכבים ומתחרים באווירת ה"ביחד" ולא שוכחים לרגע את בוגרי כפר הנוער שנפלו במלחמה הארורה ומתפללים לחזרתם של החטופים וכלל המפונים לבתיהם."

 

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – ספורט, כולל ילדים ונוער לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ חדש! לקבוצת חדשות הביטוח הלאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / שירותים לציבור לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מועצות אזוריות בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יעל חפץ

דילוג לתוכן