מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

יום ירושלים 2024: המלצות לבילוי משפחתי ביום חגה של ירושלים

הגן הבוטני בגבעת רם ומוזיאון ידידי ישראל מזמינים אתכם לבילוי משפחתי לרגל ציון יום ירושלים

יום ירושלים הוא הזדמנות מצוינת לעלות לעיר הבירה לטייל ברחובותיה וליהנות מאטרקציות במחירים מוזלים.

הגן הבוטני האוניברסיטאי גבעת רם

הגן הבוטני גבעת רם מזמין את הקהל הרחב ביום ירושלים לביקור משפחתי בגן במחיר כניסה של 20 ₪ לאדם במקום 40 ₪. ילדים ירושלמים עד גיל 18 חינם בהצגת ת.ז.

המבקרים בגן מוזמנים להצטרף לרכבת הפרחים ולצאת לסיור עצמאי בין פינות החמד בגן הפורח המשתרע על פני 120 דונם ובו אוסף הצמחים החיים הגדול ביותר בישראל ובמזה"ת. בגן גדלים למעלה מ7000 מינים וזנים של צמחים שונים מהעולם, המוצגים בשש חלקות גיאוגרפיות (אפריקה הדרומית, אירופה, אמריקה הצפונית, אוסטרליה, דרום-מערב ומרכז אסיה והים התיכון). חלקות הגן מדמות את נופי הצומח של כל אזור ומציגות מופעי שלכת ופריחה מרהיבים לאורך כל השנה. כמו כן ניתן לסייר בחממה הטרופית בגן.

זלמן שניאור 1 ירושלים, רביעי 5.6 בשעות 09:00-19:00, 20 ₪ במקום 40 לילד או מבוגר. ילדים ירושלמים עד גיל 18 חינם בהצגת ת.ז.

לפרטים נוספים: 02-6794012  או באתר 

מוזיאון ידידי ישראל

ביום ירושלים מציע המוזיאון כניסה לקהל הרחב בעלות מוזלת של 15 ₪ למבוגר או ילד.

הסיור במוזיאון מזמין את המבקר לצאת למסע חווייתי מרגש בין מיצגי המולטימדיה השונים ולהכיר את הגיבורים הלא יהודים שסייעו בהקמת המדינה. המוזיאון הוא מרכז היסטורי חווייתי המאפשר למבקרים בו, להכיר דמויות הרואיות משולבים בסיפורי גבורה  של הלא יהודים אשר חרטו על דגלם לפעול ולסייע בהקמת המדינה דרך 7 מיצגי מולטימדיה אור-קוליים מתקדמים המשלבים סאונד, אפקטים ייחודיים וטכנולוגיה חדשנית,

כניסה חינם למשפחות מפונים מהצפון והדרום. סיורים בתיאום טלפוני בהזמנה מראש בלבד

יוסף ריבלין 20 ירושלים, יום ירושלים רביעי 5.6 בשעות  10:00-16:30, 15 ₪ מבוגר/ילד במקום 44 מבוגר ו-33 ילד

לפרטים נוספים ותיאום ביקור מראש בלבד טל' 02-5329401 ובאתר

 

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תחבורה, תיירות ותעופה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – תרבות, בילוי ופנאי לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

◼️ לקבוצת שירותים לציבור – ביטוח לאומי / חברת חשמל / דלק וגז / תאגידי המים / בנקים לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דויד סעד - מוזיאון ידידי ישראל | נירה רזמוביץ - הגן הבוטני

דילוג לתוכן