גדרה נבחרה לארח את כנס ההסברה של תחרות "בית כנסת נאה בישראל" מטעם המועצה לישראל יפה – ראשי המועצות הדתיות מרשויות שונות התכנסו ובאו אל הספריה הציבורית בגדרה שם התקיים אירוע רב רושם נערך במעמד שר הדתות, ח"כ איציק וקנין ובמעמד ראש המועצה המקומית, יואל גמליאל.
המדובר בכנס הסברה ראשוני לתחרות "בית כנסת נאה בישראל" תשע"ט – פיילוט שהמועצה הדתית בגדרה מהווה את חוד החנית מקרב המועצות הדתיות בכל רחבי הארץ כאשר אחת מן המטרות של תחרות זו היא העלאת חשיבות החיבור שבין בית הכנסת על מסריו השונים, לחברה ולקהילה.
ראש המועצה יואל גמליאל נשא דברי פתיחה והצלחה למשתתפים בתחרות. "תודה למועצה הדתית גדרה אשר יזמה, יחד עם המועצה לישראל יפה, את התחרות", אמר גמליאל. "אנחנו גאים לארח ולקיים את ההיערכות הראשונית בגדרה".
בתוך כך, המועצה לישראל יפה, באמצעות מנהלת הסניף המרחבי באשדוד, חנה שובל, ובשיתוף המועצה הדתית בגדרה בראשות שלמה תנעמי, מעמידה לרשות המשתתפים / הגבאים את הכלים והעזרה בהיערכות לתחרות.
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









