
עם כל הכבוד לבנייה ולפוליטיקה בעיר רחובות ישנה בעייה קשה מאוד שקברניטיה חייבים לעשות את המירב בכדי למגר: מכת תאונות הדרכים. מידי בוקר נשלחות קריאות אל מוקדי הרפואה וההצלה בעיר – מד"א ואיחוד הצלה, אודות אירועים שהתרחשו בכביש – עד כה הסתיימו מרבית האירועים בשנת 2019 בפצועים, אולם כנראה שמישהו כאן יתעורר רק לאחר שיהיו הרוגים.
והנה, הבוקר, מדווח מד"א שוב כי בשעה 06:50 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על רוכב אופניים שנפגע מרכב בדרך יבנה ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח קפלן גבר כבן 60 במצב בינוני מעורפל הכרה, עם חבלת ראש.
מתי זה ייגמר, אם בכלל? ימים יגידו. בינתיים מצב תאונות הדרכים בכי רע.
תצפית מתנדבי עמותת אור ירוק ברחובות: 8% מהנוסעים ניצפו נסעו ללא חגורת בטיחות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










