מבזקים
ההסתדרות מזהירה: השינויים שמציע האוצר עלולים לפגוע בחיסכון של מיליוני ישראלים רחוב הגליל ברחובות ייחסם לשבועיים בשל עבודות להחלפת קו מים טרגדיה במודיעין עילית: ילד בן 7 נהרג מפגיעת אוטובוס בלי לנסוע לצפון: ראשון לציון הופכת את הפארק לאתר קמפינג משפחתי ללילה אחד לראשונה בגבעתיים: אירוע קיץ מיוחד יוקדש למשפחות ולילדים עם צרכים מיוחדים מכיתה ד' בגדרה לפודיום הארצי: יהונתן פולונסקי אלוף ישראל בג'ודו מהפיגור לניצחון היסטורי: נערות הפועל אשקלון עלו לראשונה לליגת העל לא רק לומדים מקצוע – הופכים לסטודנטים: המיזם שמשנה חיים באור יהודה בת ים על מפת המכביה: חמישה ספורטאים מהעיר ייצגו את ישראל במשחקי המכביה 2026 אשקלון משדרגת את חיי הלילה: מתחם הפודטראקים בטיילת הואר בגרילנדות חדשות מקריית גת לשייטת 13: רס"ן י' נבחר למצטיין הרמטכ"ל הממ"דים ניצחו את החניה: ועדת הערר אישרה לקדם פרויקט התחדשות בתל אביב הרכש הראשון לעונת 2026/27: עמית ראובן חתם בא.ס עירוני אשקלון בדרך חזרה הביתה: שתי שכונות חדשות מוקמות בבארי לקראת שובם של התושבים ליד קריית גת: המשטרה פשטה על בית בנהורה ותפסה נשקים מדמים, מכשירי GPS ו – 43 אלף שקל במזומן רגע לפני החופש הגדול: רמלה מחזקת את הביטחון בקריית האומנים עם נקודת שיטור חדשה חולון: וולפסון בולט בדו"ח משרד הבריאות עם הישגים בפגייה ובמחלקות הפנימיות כפר סבא: מאיר מציג תמונה מעורבת בדו"ח משרד הבריאות ירושלים: דו"ח משרד הבריאות חושף פערים בין בתי החולים בעיר רמת גן: דו"ח משרד הבריאות מציב את שיבא בין בתי החולים עם שיעורי זיהום גבוהים יותר בחלק מהמדדים

תלמידי כיתות א' והעולים לחט"ב באור יהודה יקבלו שי מיוחד

עיריית אור יהודה ממשיכה במסורת: שי מיוחד לתלמידי כיתות א', למתחילי החטיבות וביסודי תלמידי כיתות א' יקבלו קופסאות אוכל ממותגות עם מסר בריאותי, בעוד תלמידי חטיבות הביניים יקבלו כבל טעינה משולב ואיכותי לטלפון הסלולרי. כל תלמידי היסודי יקבלו מארקר עם מסר של הרלב"ד. ראש העיר, ליאת שוחט: "נרגשים לקראת תחילת שנת הלימודים"

כבכול שנה עיריית אור יהודה מעניקה שי לתלמידים העולים לכיתות א' ולתלמידי חטיבות הביניים המתחילים מסגרת חדשה.

תלמידי כיתות א' יקבלו קופסאות אוכל שימושיות וממותגות עם המסר: "שומרים על אורח חיים בריא". תלמידי חטיבות הביניים יקבלו כבל טעינה משולב ואיכותי לטלפון הסלולרי, גם הוא במיתוג לוגו העירייה.

שי זה מתווסף למתנה נוספת, מדגש (מארקר) בעל 3 צבעים המחולק לכלל תלמידי בתי הספר היסודיים בעיר מטעם העירייה בשיתוף הרלב"ד (הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים) עם מסר בטיחותי לפתיחת שנה בטוחה ומוצלחת: "חוצים את הכביש רק במעבר חציה, בקו ישר ובהליכה מהירה". היוזמה לחלוקת המארקר היא של מנהלת פרויקטים באגף החינוך, סוניה סעדה.

השנה יחלו את כיתה א' כ-700 תלמידים ב-13 בתי ספר יסודיים ממלכתיים וממלכתיים דתיים בעיר: שיזף, סביונים, אהוד מנור, אלונים, יצחק נבון, סעדיה גאון, אור מנחם, אורות, מכתב מאליהו (בנים), מכתב מאליהו (בנות), מדעים ויהדות, תלמוד תורה בני יוסף ובית הספר החדש אריק איינשטיין בשכונת בית בפארק. אליהם יצטרפו למעלה מ-500 תלמידים ב-7 מוסדות חינוך וחטיבות הביניים, המתחילים מסגרת חדשה: חט"ב יובלים, יעדים, בית אקשטיין, ברנקו וייס, בית יעקב, אור חנה וחט"ב רמון.

ראש העיר, ליאת שוחט מציינת:

"כמו בכל שנה, חשוב לנו להעניק תשורה לתלמידים שמתחילים מסגרות חדשות בבתי הספר. אנחנו גאים להעניק לתלמידים שלנו מתנות שימושיות שמלוות במסרים חשובים. השי השנה מדגיש את חשיבות השמירה על אורח חיים בריא והקפדה על בטיחות בדרכים. נאחל לכל תלמידי העיר שנת לימודים פורייה ומוצלחת".

 

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אור יהודה

לחצו כאן
דילוג לתוכן