מבזקים
תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע? יום גיבוש קל"ב: צוות השירות הפסיכולוגי החינוכי של גן יבנה יצא לסיור תרבות וקולינריה באשדוד דמעות של כאב ושמחה בקריית עקרון: אליאב עבדוש, שאיבד את שני הוריו בנובה, עלה היום לתורה בבר המצווה שלו אשדוד חוגגת קולינריה: הערב האחרון של יריד האוכל בפסטיבל מרידיאנו נפתח לקהל הרחב אילת: שני חשודים נעצרו בחשד להתפרצויות לחדרי מלון ולרכבים בעיר ספר חדש לפרופ' אסף מידני: "לשרוד את השסע" בוחן את משבר האמון והקרע החברתי בישראל המדריך לשימוש: לוחות סיבית מלמין בשורה לנוסעים: מחירי התחבורה הציבורית לא יתייקרו ב-2026 ביזארי: בן 28 פרץ לעסק באילת, גנב 900 שקל – וחזר שוב לזירה כדי "לוודא שלא שכח כלום" רחובות: חסימות לילה ברחוב הרצל בשל עבודות לקידום קו המטרונית הכחול אילת: רשת מרכולים נקנסה ב-157 אלף שקל – זו הסיבה לקיה: כתב אישום נגד תושב שהפר צו הריסה והמשיך להשתמש במבנים ללא היתר ויכוח במאפייה באופקים הסתיים בפציעה: בן 35 מואשם כי השליך שפכטל לעבר עובד וגרם לחתך בראשו קבלן בן 66 מב"ש נאשם בהשלכת פסולת בניין בשטחים פתוחים והפרת צו ניקיון "אתה מת, אני אתפוס אותך": נהג מאשקלון מואשם בגין איומים על פקחים ונהיגה מסכנת חיים בן 47 מב"ש איים "לערוף את ראשו" של בן זוג גרושתו קיבוץ גבולות: בעלת כלב בת 69 מואשמת לאחר נשיכה שגרמה לחבלה לתושב הקיבוץ אם צעירה מאשקלון נתפסה עם מאות כדורי סמים ברכב כשבתה התינוקת עמה באר שבע: בן 72 נאשם בגניבת טלפון נייד מגרנד קניון בעיר "אהרוג אותך כשאתה ישן": ויכוח בין אחים בב"ש הסתיים בקטטה אלימה ופציעות קשות

מיזם חדש בגבעת שמואל: מדי המים יוחלפו ללא עלות

ראש העיר, יוסי ברודני: "המערכת לא רק תשפר את השירות לתושבים, אלא גם תאפשר חסכון במשאבים, תפחית בזבוז מים ותתרום לשיפור איכות הסביבה."

עיריית גבעת שמואל מקדמת בימים אלו את חזון "העיר החכמה" באמצעות שילוב טכנולוגיות מתקדמות ופתרונות חדשניים.

כחלק מתהליך זה, העירייה משיקה בשיתוף עם חברת "ארד" מערכת חדשנית לקריאה מרחוק של מדי מים, שמביאה עימה מהפכה בתחום ניהול המים העירוני ושיפור השירות לתושבים.

במסגרת הפרויקט, יוחלפו מדי המים הישנים במדים חדשים בעלי יכולות קריאה מרחוק. תהליך ההתקנה יחל בחודש ספטמבר ויימשך עד אוקטובר, כאשר ההתקנה תתבצע ללא עלות עבור התושבים. אין צורך בנוכחות התושב במהלך ההתקנה, והחלפת המדים לא תפריע לשגרת החיים היומיומית.

המערכת החדשה מאפשרת קריאה דיגיטלית מדויקת של נתוני המים בנכסי התושבים, תוך זיהוי חריגות או צריכה גבוהה בזמן אמת. ברגע שתתגלה חריגה בצריכת המים, התושבים יקבלו הודעת SMS מיידית שתעדכן אותם, ובכך יוכלו לפעול בזמן אמת למניעת בזבוז מים. בנוסף, באמצעות אפליקציה ייעודית, התושבים יוכלו לעקוב אחר נתוני הצריכה שלהם בכל זמן נתון, באופן שקוף וזמין לאורך כל שעות היממה.

המערכת מתאפיינת ביכולות טכנולוגיות מתקדמות שמאפשרות חסכון ניכר במים ובכסף, תוך הפחתת הסיכון לנזילות או צריכה לא מבוקרת. מעבר לכך, התושבים ייהנו מחשבונות מים מדויקים יותר, המבוססים על נתונים שנאספים בצורה אוטומטית ודיגיטלית, ללא צורך בהגעת קוראי מדים לשטח.

כל מוני המים כשרים ואינם כרוכים בחילול שבת, כאשר לתושבים המעוניינים בכך ניתנת אפשרות להתקין מוני מים בכשרות מיוחדת של הרב הלפרין.

ראש עיריית גבעת שמואל, יוסי ברודני, מציין כי "הטמעת מערכת מוני המים החכמים היא צעד נוסף ומשמעותי בקידום חזון העיר החכמה בגבעת שמואל. המערכת לא רק תשפר את השירות לתושבים, אלא גם תאפשר חסכון במשאבים, תפחית בזבוז מים ותתרום לשיפור איכות הסביבה. אנו נמשיך לפעול לפיתוח ושדרוג השירותים הטכנולוגיים, מתוך מחויבות לאיכות חיים גבוהה ולניהול עירוני מתקדם".

 

◼️ לחדשות בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ  לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גבעת שמואל

דילוג לתוכן