מבזקים
אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו אור יהודה: הנהגת ההורים והעירייה פותחות שנה של שותפות בחינוך מאות מפגינים מול בית הנשיא: "אין ברירה, ממשלת אחדות"

החל משעות הבוקר: כוחות המשטרה וצה״ל פרוסים ברחבי אופקים, שדרות, כביש 232 וחניון רעים

כוחות גדולים פרוסים באזורי הכינוס ובמוקדים המרכזיים – כביש 232, חניון רעים, צומת תל גמה, אורים,יכיני, אופקים ושדרות.

במסגרת היערכות המחוז הדרומי וצה״ל לאירועי הזיכרון בגיזרת הנגב המערבי, שדרות ועוטף עזה שמתקיימים היום, החל משעות הבוקר כוחות המשטרה וצה״ל פרוסים בצירים ובאזורים הרלוונטיים, בהם הושם דגש בשמירה על הסדר הציבורי ובפיקוח על הזרמת התנועה בכבישים, באזורי הכינוס ובמוקדים המרכזיים – כביש 232, חניון רעים, צומת תל גמה, אורים,יכיני, אופקים ושדרות.

מפקד המחוז הדרומי- ניצב אמיר כהן עמד מקרוב על היערכות הכוחות בגזרה, קיבל מהמפקדים בשטח סקירה אודות ההיערכות המשטרתית המוגברת ופריסת הכוחות בשים לב למצב הביטחוני.

במהלך ההיערכות נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו ביקשו לחזק את השוטרים וכוחות הביטחון שפועלים לילות כימים בשמירה על ביטחון המדינה.

בסמוך לקיר ההנצחה, שהוקם לגבורת השוטרים במתחם מסיבת הנובה ברעים, הוקירו את זכרם של השוטרים הגיבורים שהצילו חיי אדם רבים ונפלו בקרבות בהגנה על המדינה.

אנו קוראים לציבור להמשיך ולהישמע להנחיות השוטרים, החיילים, כוחות הביטחון והסדרנים, לשמור על הוראות החוק והסדר במקום למען ביטחונם ושלומם של כלל משתתפי האירוע.

◼️ לחדשות אופקים לחצו כאן

◼️ לחדשות שדרות לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של שדרות

לחצו כאן
דילוג לתוכן