מבזקים
23 שנים לפיגוע בקו 2 בירושלים בה נרצחו 23 בני אדם | מתנדבי זק"א שבים אל זירת האסון מה קרה ברחוב המפרש באשדוד? תאונה בכביש 4 ליד מחלף אשדוד: שתי נשים נפצעו בינוני, פעוטה בת שנתיים נפגעה קל זרוע הים סוגרת שטח במפרץ אילת לשלושה חודשים – הכניסה תיאסר ללא אישור משרד הכלכלה מזהיר: הורים מתבקשים לנהוג בזהירות בשימוש בצעצוע "סקוושי" חודש אחרי השחתת האנדרטה ברמת הנגב: שני חשודים נעצרו בפשיטת מסתערבים בית הדין אישר: נהגי סופרבוס ישביתו מחר את הקווים בירושלים לשעה במחאה על האלימות רחובות: החניה ברחוב סיני תיחסם בשעות הערב; התושבים מתבקשים לפנות את הרכבים סוכל פיגוע: חשוד בתכנון פעילות טרור נעצר במחנה הפליטים שועפאט עדכון | עומר: ליבו של הילד בן ה־5 שטבע בבריכה שב לפעום, מצבו קשה ״הפרס הזה הוא של כולכם״: אשדוד זכתה בפרס שר הביטחון על תמיכתה במשרתי המילואים שריפה בפארק ירמות בבית שמש: כוחות הכיבוי פועלים במקום, מבקרים מפונים מהאזור ילד בן 5 טבע בבריכה ציבורית בעומר – מצבו קשה לאחר פעולות החייאה התחדשות עירונית, הסעות ללא מכרז וכסף למקלטים: הישיבה שתעמוד במרכז סדר היום באשקלון הרכבת הקלה, 4.2 מיליון שקל לתווי שי וסעיף ניגוד העניינים: הערב במועצת ראשון לציון הישג נוסף לדוברת עיריית ראשון לציון, מוריה מלכה המצוד הסתיים: החשוד ברצח, תושב רמלה, עורך הדין בראשון לציון הסגיר את עצמו למשטרה היוזמה של עו"ד סימה נמיר: 24 נשים מאילת עלו לקדמת הבמה – עכשיו הן מתכוונות לשנות את העיר מחסניות ומאות כדורים נתפסו בחברון "הוא הוציא אותי מנובה תחת אש": סיפור הגבורה של לוחם האש ערן עמר ז"ל מעזריקם, שנהרג בתאונת דרכים

עיריית מודיעין תפסה קבלן שהשליך פסולת במרחב הציבורי

בסריקות נמצאו ממצאים הקושרים תושב העיר וכתובת בעיר לפסולת שהושלכה בשטח, מה שהוביל את הצוות לכתובת בשכונת מוריה, שם זוהתה התאמה בין פסולת הבניין שבאתר לבין שיפוץ במבנה הנמצא בעיצומו.

עיריית מודיעין מכבים רעות נקטה בצעדי אכיפה כנגד השלכת פסולת בנייה במרחב הציבורי, בעקבות דיווח שהתקבל ב-13.10.2024 על ערימות פסולת בניין באזור שדרות מנחם בגין. פעילות זו הובלה על ידי מחלקת הפיקוח העירוני, כחלק מהמאמץ לשמירה על סביבה נקייה ובטוחה לתושבים.

במהלך פעילות האכיפה זיהה הפקח אלון פיין את הפסולת והזעיק את עמיתו, אלי שיקר, לסיוע בתיעוד ובאיתור ראיות במתחם. בסריקות נמצאו ממצאים הקושרים תושב העיר וכתובת בעיר לפסולת שהושלכה בשטח, מה שהוביל את הצוות לכתובת בשכונת מוריה, שם זוהתה התאמה בין פסולת הבניין שבאתר לבין שיפוץ במבנה הנמצא בעיצומו.

בתוך מספר שעות, נערכה פגישה עם הקבלן המבצע, במהלכה הוצגה בפניו הפסולת והובהר כי עליו לפנותה מהמרחב הציבורי באופן מידי. לאחר שהקבלן הודה במיוחס לו וקיבל אחריות לאירוע, נמסר לו כי אי-עמידה בדרישה זו תגרור קנס בגין השלכת פסולת בנייה במרחב הציבורי. למרות בקשת הקבלן לדחייה, הודיעה העירייה על הצורך בפינוי מידי של הפסולת, על מנת למנוע מפגע סביבתי.

למחרת נפגשו נציגי אגף הפיקוח בשנית עם הקבלן והבהירו כי פינוי הפסולת באחריותו המלאה, ובמעמד זה הוטל עליו קנס. בהמשך היום הגיעו לאתר משאית וטרקטור, שהחלו בפינוי הפסולת עד להשלמת ניקיון השטח הציבורי.

עיריית מודיעין מכבים רעות רואה חשיבות עליונה בשמירה על הניקיון והסדר במרחב הציבורי ותמשיך לפעול באכיפה נחושה נגד השלכת פסולת בנייה הפוגעת באיכות החיים של התושבים.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: עיריית מודיעין מכבים רעות

דילוג לתוכן