מבזקים
החל מ־4,000 שקל: עיריית אילת מציעה קטנועים למכירה חולון נערכת לגשם: המוקד העירוני זמין מסביב לשעון חשש להצפות ולשיטפונות בסוף השבוע: כבאות והצלה מתגברת כוחות פועל נפגע ממלגזה באשקלון ופונה במצב בינוני אחרי 22 שנה: באילת נחנך תיכון חדש על שם אריאל שרון בן 8 נפצע לאחר שנפל מגמל באילת טכנולוגיית SMILE להסרת משקפיים בלייזר הגיעה לבאר שבע לא רק צעדה: כל הפעילויות שמחכות לאזרחים הוותיקים בבאר שבע בנובמבר תהלוכה, מסורת ומוזיקה: כך תחגוג בת ים את חג הסיגד 34 נפגעים באירוע חומרים מסוכנים בבית ספר בירושלים: 30 מהם ילדים "אישה צנועה ורבת חסד": עדנה בכורי מיבנה הקדישה את חייה למשפחתה ולאהבת האדם אחים זנו דגים קוראים להחזרת פילה סלמון אטלנטי טרי אור יהודה: רחוב הכלנית הצפוני הפך לדו־סטרי מכניסים קצב לחיים: המחזור החדש של ״קצב החיים״ נפתח בטרמולו נתניה נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים

פרשת הרצח בקריית מלאכי – בן משפחתו של המנוח נעצר כחשוד מרכזי

כפי שפורסם בחדשות 08 – מוקדם יותר היום אותרה גופת גבר בפרדס בצפון העיר עם סימני אלימות קשים, והגופה הועברה להמשך זיהוי.

כפי שפורסם בחדשות 08 – מוקדם יותר היום אותרה גופת גבר בפרדס בצפון העיר עם סימני אלימות קשים, והגופה הועברה להמשך זיהוי.

המשטרה:אותרה גופת גבר ועליה סימני אלימות קשים בעיר קרית מלאכי, בחקירה של תחנת קרית מלאכי והיחידה המרכזית של מרחב לכיש נעצר חשוד במעשה.

פעולות שוטרי המחוז הדרומי שבוצעו מיד עם קבלת הדיווח לאיתור הנעדר ופעולות לבחינת כיווני החקירה הנוספים הובילו לסגירת המעגל המהירה ומעצר החשוד במעשה, בזכות מקצועיות השוטרים והמפקדים לחקר האמת.

ביום שבת 16/11 לפנות בוקר התקבל דיווח במשטרת קרית מלאכי אודות נעדר שנראה לאחרונה יוצא מבית משפחתו ומאז אבד עימו הקשר. משטרת קרית מלאכי ביצעה את כלל הפעולות הנדרשות במהירות ומקצועיות רבה ולאחר הערכת מצב בראשות מפקד התחנה עלתה רמת החשד כי מדובר ברצח, בוצעו פעולות חיפוש בבית המשפחה, מקום הימצאו האחרון של הנעדר ואותרו ממצאים שאימתו את החשד. בן משפחתו של הנעדר נעצר כחשוד מרכזי להמשך טיפול חקירות.

בהמשך לאמור, בוצעה הערכת מצב ע״י מפקד מרחב לכיש, נצ״מ רועי ולדמן, שם הוצגו ראיות משמעותיות, שמאששות את החשד כי אכן מדובר ברצח וניתנו הנחיות לביצוע מיידי.

מ״מ מפקד המחוז, תנ״צ אפי שימן, הטיל את החקירה על היחידה המרכזית של מרחב לכיש. לאחר ביצוע פעולות חקירה מתקדמות החיפוש התמקד בשטח פתוח בצפון העיר. כוחות משטרה רבים בסיוע מתנדבים, בני הקהילה וכוחות הצלה חיפשו אחר הנעדר.

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן