מבזקים
בפעם השלישית בפחות מיממה: שוב נפילות בגבעתיים, רמת גן, ראש העין ופתח תקווה מטח כבד נוסף למרכז: שוב פגיעות בתל אביב, רמת גן, פתח תקווה ובני ברק צו סגירה לעסק בהרצליה שבו נרצח גבר ונפצע קטין לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע

כנס חדשני עם תעשיינים ובעלי עסקים ביבנה

מובילים תכנון אסטרטגי בראייה ארוכת טווח: עיריית יבנה קיימה כנס עם תעשיינים ובעלי עסקים >>

במכללה הטכנולוגית אורט-אורמת ביבנה נערך כנס שיתוף ציבור עירוני לתעשיינים ובעלי עסקים, שעסק בעדכון תוכנית המתאר העירונית "יבנה 2040" והשפעתה על אזור התעשייה הצפוני.

הכנס, ביוזמת עיריית יבנה וצוות תוכנית המתאר, התקיים במעמד ראש העיר, רועי גבאי ובעלי התפקידים בעירייה, התמקד בשיתוף פעולה עם תעשיינים ובעלי עסקים הפועלים באזור התעשייה, מתוך מטרה לבחון את צורכי המפעלים והעסקים המקומיים ולשלבם בתוכנית הפיתוח.

במהלך הכנס הוצגו תוכניות הפיתוח של העיר, כולל אזורי התעשייה והמסחר העתידיים, שדרוג התחבורה והתשתיות, ופרויקטים אסטרטגיים שיבטיחו את המשך צמיחתה של יבנה כעיר מובילה ומתקדמת.

ראש העיר, רועי גבאי, התייחס לחשיבות השותפות עם המגזר העסקי: "אזור התעשייה הוא אחד ממנועי הצמיחה המרכזיים לעיר ולתושביה. אנו רואים בעסקים ובתעשיינים שותפים אסטרטגיים, ולכן תוכנית המתאר נבנית תוך שימת דגש על צורכיהם, מתוך מטרה להבטיח את המשך שגשוגו של האזור ושילובו המלא בצמיחה העירונית. המגזר העסקי והתעשייתי מהווה עוגן חשוב לאיתנות הכלכלית של יבנה, ליצירת מקומות תעסוקה איכותיים ולחיזוק רווחת התושבים. שיתוף הפעולה עמכם הוא הכרחי להבטחת עתיד כלכלי יציב וחזק לעיר".

הכנס נערך כחלק מתהליך תכנוני ארוך טווח, הכולל סדרת מפגשים פתוחים עם תושבים ובעלי עניין. מטרת המפגשים היא לגבש חזון עירוני משותף תוך שיח פתוח ושקיפות. מידע תכנוני ותוצרים יועלו לאתר העירייה עם התקדמות התוכנית, במטרה להבטיח נגישות ושיתוף פעולה מתמיד.

משתתפי הכנס הביעו הערכה רבה ליוזמה ולשקיפות בתהליך התכנון, וציינו כי הכנס איפשר להם להביע את דעותיהם, לשתף ברעיונות ולשפר את התכנון בהתאם לצרכים של העסקים והתעשייה בעיר. רבים מהמשתתפים הדגישו את החשיבות של תכנון ארוך טווח שמחזק את אזור התעשייה כמוקד כלכלי מוביל.

צילום: דוברות עיריית יבנה

דילוג לתוכן