מבזקים
ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה מסיבת טבע באמצע הלילה הסתיימה עוד לפני שהתחילה: המשטרה פיזרה אירוע בלתי חוקי סמוך לקריית גת עשור של שליטה: אור יהודה שוב הניפה את גביע מאמאנט בקעת אונו למה דגלי הגאווה מופיעים רק רגע לפני האירוע? הוויכוח החדש ברחובות אחרי שנה במנוסה: כתב אישום הוגש נגד תושב רהט בגין רצח קטין וחטיפת אחיו

נבחרת השלום והאחווה – זו הסיבה למאזן הנקי מהפסדים: גיא שמיר

אחרי שנה במדים הכחולים-לבנים אין ספק שגיא שמיר הוא אחת מההפתעות הגדולות בנבחרת וכבר הפך מזמן לאחד מאבני היסוד בה >>

גיא שמיר, הוא אחד מאבני היסוד של סגל נבחרת השלום והאחווה.

כאשר הגיע גיא שמיר לנבחרת השלום והאחווה בהמלצת חברו, הראל יחזקאל, היה ניתן להבין שמדובר בשחקן עם רקע מקצועני סביר שיתרום לקבוצה.

אחרי שנה במדים הכחולים-לבנים אין ספק שגיא שמיר הוא אחת מההפתעות הגדולות בנבחרת וכבר הפך מזמן לאחד מאבני היסוד בה.

הוא מתפקד על הקו כמגן ולעתים גם כקשר תוקף. יש לו מהירות, משחק אחראי ושקט נפשי שמשפיע באופן חיובי על שאר הקבוצה. שמיר הוא הסיבה למאזן הנקי מהפסדים של הנבחרת: עמוק בתוספת הזמן בגמר הטורניר ע״ש רז מזרחי, הישווה בבעיטה אדירה מתוך הרחבה ל-1:1 מול קבוצת גואטסטאר, בדרך לזכייה בטורניר.

במשחק האחרון של הנבחרת בנעורים, היה שמיר היחיד ששיחק בכל המשחק – אות להערכה גדולה שרוחש לו מאמנו.

הוא גדל בנוד השרון, הצטיין בקבוצת הנוער של הפועל כפר סבא ומשם עלה בגיל 18 לקבוצת הבוגרים של הפועל פ״ת.

לשמיר שתי אחיות והוא ילד ׳הסנדוויץ׳ במשפחתו. חלק מהסיבה ששם את הקריירה המקצוענית שלו בצד נעוץ ברצונו לתרום למדינה בשירות הצבאי.

גיא התגייס לחיל המודיעין, שובץ במחלקת בטחון מידע והותיר את חותמו. מלחמת חרבות ברזל החישה את רצונו לתרום עוד, מה שסלל את דרכו מעמדת ניהול נוחה באחד מהבנקים הישר למשטרת ישראל.

במשטרה התחיל בתפקיד מודיעני במחוז מרכז ולאחר מכן עבר למדור חקירות בכפר קאסם. בתפקידיו סיפק תמונת מודיעין שעתית על מה שקורה באיזור ובמקביל הוא משתתף בחיפושים אחרי נשקים, רימונים, תחמושת וכדומה.

נראה כי עוד נשמע על מסלול קידומו של גיא שמיר במשטרה ועד אז הוא ימשיך לתרום גם על הדשא לקראת האתגרים הבאים של נבחרת השלום והאחווה.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יח"צ נבחרת השלום והאחווה | יאיר שגיא

דילוג לתוכן