מבזקים
הנחיות חדשות של פיקוד העורף: הגבלת התקהלות ביישובי קו העימות וסביבת מירון הותר לפרסום: סמל עידן פוקס נפל בקרב בדרום לבנון סוף למסיבה: החרמת ציוד ועיכוב דיג'יי בוילה עסקית באילת תאונת עבודה באור יהודה: מתקין מזגנים נפל מגובה יחד עם המדחס היערכות לשיטפונות בדרום: צפי לחסימות כבישים מהנגב ועד הערבה מודיעין: תכנית חדשה לקידום מנהיגות שוויונית במרחב הציבורי ובמוקדי קבלת החלטות רכב עלה באש בשדרות רוקח בתל אביב – הנהג יצא ללא פגע בת 10 נפגעה מרכב בגני תקווה מועצת מקרקעי ישראל אישרה את תוכנית "ממילואים למפתח" אזהרת מזג אוויר: חשש לשיטפונות בנחלים בדרום ובמזרח הארץ ביום שני הוארך מעצרם של 7 קטינים החשודים במעורבות באירוע אלימות בתל אביב אלימות בפארק בבת ים: כתב אישום נגד שלושה קטינים שתקפו וביקשו לשדוד טלפונים מנערים אות הפעיל המצטיין המחוזי הוענק לשי הלוי מרחובות מחזקים את ילדי הפנימיות: ערכות הפגה חולקו לילדי פנימיית נווה חנה שבקרית גת עבודות לייצוב המדרכה והכביש בחוף סירונית בנתניה בחירת רב העיר תל אביב יוצאת לדרך צה״ל תקף בדרום לבנון: מבנים צבאיים ומשגר חיזבאללה הושמדו התפתחות בחקירת רצח ימנו זלקה בפ"ת – חשוד נוסף נעצר, 8 עצורים בפרשה התקשר למוקד 100 ואיים לצאת לדקור אנשים “אני אשחט אותך ואת המשפחה שלך”: כתב אישום מהוואטסאפ

כתב אישום כנגד סמ"ר (מיל') אביעד פריג'ה בגין המתתו של יובל קסטלמן ז"ל

על פי כתב האישום, ביום 30 בנובמבר 2023, במהלך פיגוע ירי רצחני בצומת גבעת שאול שבכניסה לירושלים, הגיע יובל קסטלמן ז"ל לזירת הפיגוע ופעל לניטרול המחבלים. במקום נכח סמ"ר (במיל') אביעד פריג'ה, אשר פעל אף הוא לנטרולם של המחבלים.

הפרקליטות הצבאית הגישה היום (ה') כתב אישום כנגד סמ"ר (מיל') אביעד פריג'ה בגין המתתו של יובל קסטלמן ז"ל, בעבירה שעניינה המתה בנסיבות של אחריות מופחתת. כתב האישום הוגש בתום חקירה מקיפה של המשטרה הצבאית החוקרת, ולאחר קיום שימוע.

על פי כתב האישום, ביום 30 בנובמבר 2023, במהלך פיגוע ירי רצחני בצומת גבעת שאול שבכניסה לירושלים, הגיע יובל קסטלמן ז"ל לזירת הפיגוע ופעל לניטרול המחבלים. במקום נכח סמ"ר (במיל') אביעד פריג'ה, אשר פעל אף הוא לנטרולם של המחבלים.

מיד לאחר שנוטרלו המחבלים, ירה פריג'ה ביובל קסטלמן ז"ל, על אף שחייל נוסף אשר עמד בסמוך אליו קרא לחדול מירי. פריג'ה הוסיף והמשיך בירי לעבר מרכז גופו של יובל ז"ל, על אף שיובל ז"ל הרים את ידיו, פשט את מעילו, לא החזיק בנשק ולא היווה כל סכנה. ירי זה גרם למותו של יובל ז"ל.

צה"ל משתתף בצערה של משפחת קסטלמן. הפרקליטות הצבאית תוסיף ללוות את המשפחה ולהעניק לה את מלוא הזכויות העומדות לה כדין.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן