מבזקים
לקראת הסלמה? צה"ל מתגבר כוחות באופן נרחב בגזרת הצפון דרמה בירושלים: חובשי "איחוד הצלה" הצילו את חייו של בן 3 הושלם מבצע "לביאות המפרץ": מאות ישראלים חולצו מאיחוד האמירויות טרגדיה בבאר שבע: אישה בת 36 אותרה ללא רוח חיים בביתה מבצע "שאגת הארי": עשרות מיגוניות חדשות הוצבו ברחבי לוד התראה מטאורולוגית בישראל "חיים שנגדעו ברגע אחד": נס ציונה נפרדת מגאיה אורן ז"ל, תלמידת התיכון שנהרגה ברחובות לא יתקיימו לימודים ברמת גן בשבוע הבא ראש עיריית גבעת שמואל,יוסי ברודני, לתושבים: "אל תתנו לשגרה להטעות אתכם – המלחמה עדיין כאן" שר החינוך להורי התלמידים: "ביטחון ילדינו מעל הכל – מרבית מוסדות החינוך יישארו סגורים" מערכת החינוך ביבנה לא תיפתח ביום ראשון: הלמידה מרחוק תימשך השר אלי כהן בביקור בחמ"ל באשקלון: "צריכים עורף חזק" תחת מתקפת טילים מאיראן: יירוטים בשמי הדרום והשפלה, פצועה בדרך לממ"ד וגם: פגיעה ישירה בכברי ראש עיריית אשדוד: "לא נאפשר פתיחה של מערכת החינוך עד לשקט ביטחוני מלא" תזכורת מצילת חיים: מוקדי החירום והסיוע שחובה לשמור בשלוף ולהעביר לכל המשפחה בשורה למטופלות הפוריות: משרד הבריאות מאריך את ההנחיות ליחידות ה-IVF הלביאות של רמלה: צוותי החינוך שמחזיקים את העורף בחזית בשורה לנהגים בגוש דן: שיקוע רבין החדש ברמת גן נפתח הבוקר לתנועה דרמה בחניון בכפר סבא: פעוט ננעל ברכב במהלך קניות לשבת מיכאל וידל ביקר את המשפחות שפונו למודיעין: "האחריות שלנו היא להיות לצדכם במעשים"

אירוע חריג באזור התעשייה תלפיות בירושלים

התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על פועל שנפל מגובה של כ-5 מטרים במהלך עבודתו באתר בנייה באזור תעשייה תלפיות בירושלים >>

אירוע חריג באזור התעשייה תלפיות בירושלים

לפי מד"א: התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על פועל שנפל מגובה של כ-5 מטרים במהלך עבודתו באתר בנייה באזור תעשייה תלפיות בירושלים.

חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שערי צדק צעיר כבן 20, במצב קשה עם חבלות בגפיים ובגב. עמית

חובש רפואת חירום במד"א ישראל מאיר כהן סיפר:

"כשהגענו לאתר בנייה ראינו את הצעיר שוכב על הרצפה כשהוא בהכרה מלאה, לאחר שנפל מגובה. הוא סבל מחבלות בגפיים ובגב. הענקנו לו טיפול רפואי שכלל קיבועים, חבישות ומתן טיפול תרופתי לכאב, ופינינו אותו לבי"ח כשמצבו מוגדר קשה."

דודי רוזנוולד ומרדכי עובד חובשים באיחוד הצלה מסרו:

"לדברי חבריו הוא נפל במהלך עבודתו בין קומות החניה באתר בניה. לאחר הסיוע הראשוני שהענקנו לו בזירת האירוע הוא פונה להמשך קבלת טיפול רפואי בבית החולים כשבשלב זה מצבו מוגדר קשה".

◼️ הצטרפו לחדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: איחוד הצלה

דילוג לתוכן