מבזקים
תל אביב חוזרת להתכנס: “שרים בכיכר” נפתח לציבור הרחב אחרי הזיהוי: הנער שנעדר בחוף צאנז מובא הערב למנוחות בירושלים שיבא: כך ייראה העתיד התחבורתי של “עיר הבריאות” נערכים לעצמאות: שינויים נרחבים בהסדרי התנועה בקריית גת ירושלים מצדיעה למיילי: גשר המיתרים נצבע בדגלי ישראל וארגנטינה חשש ממשי לשלומה של נערה בת 12 ממזכרת בתיה מהצפון עד הדרום: פוד טראק מיוחד מגיע לצוותי מד״א כ״ץ חוזר לשא – נור – ומכריז על שינוי אסטרטגי סוף טראגי לחיפושים: אותרה גופתו של הנער שנעדר בים בת-ים מתכוננת ליום העצמאות: אלו המוקדים היחידים בעיר למנגל שינויים בלוח הזמנים: כך תיראה תנועת הרכבות ביום הזיכרון וביום העצמאות ברחבי הארץ רמת-גן חוגגת עצמאות: עשרות מוקדי פעילות לכל המשפחה ברחבי העיר ראש העין שוברת שגרה: חגיגות העצמאות יתקיימו פעמיים – מהשכונות ועד מופעי ענק בעיר רמלה תציין את יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות האיבה בשורת טקסים מרגשים נס ציונה: נבחרו יקירי העיר לשנת 2026 – שלושה תושבים על עשייה קהילתית רבת שנים שדרות: שורת אירועי זיכרון ועצמאות – חסימות כבישים ושינויים בהסדרי התנועה גאווה לקריית מלאכי: להקת “תזוזה” תופיע בטקס הדלקת המשואות הממלכתי הפרקליטות עתרה נגד שחרור מוקדם: עיכוב שחרור הסייעת מ“משפחתון טולי” ברמלה אור יהודה: השנה לא יתקיימו אירועי הבמות ביום העצמאות – ראש העיר מסבירה את ההחלטה משאית עלתה באש סמוך לנווה אילן – עומסי תנועה כבדים בדרך לירושלים

המחזמר פינוקיו בערב חגיגי במיוחד

המקום לציין כי כמיטב המסורת המרהיבה ב-19 השנים אחרונות, לקראת חג האורים, גם הפעם עמלו כ-250 חניכות וחניכי בימת הנוער על מחזמר מרהיב שכולו פרי עבודתם: משחק, הפקה, עיצוב תפאורה ועוד. הפעם המחזמר שנבחר הוא פינוקיו, בהשראת סיפור הילדים האהוב על בובת העץ המבקשת להפוך לילד אמיתי.

שחקני ושחקניות בימת הנוער ברחובות העלו מופע חגיגי במיוחד של המחזמר פינוקיו בבית העם רחובות – היכל התרבות העירוני, במעמד ראש העיר, מתן דיל, אשר הדליק בפתח הערב נר חמישי של חנוכה, וחברות וחברי מועצת העיר

בימת הנוער רחובות, הפועלת תחת החברה העירונית ועיריית רחובות, העלתה אמש (ראשון, 29.12) מופע חגיגי במיוחד של המחזמר פינוקיו בבית העם רחובות – היכל התרבות העירוני. האירוע נפתח בהדלקת נר חמישי של חנוכה על ידי ראש העיר, מתן דיל, מנהל בימת הנוער היוצא אילן גרזי ומנהלת בימת הנוער הנכנסת בת חן קליין, ובנוכחות חברות וחברי מועצת העיר.

זה המקום לציין כי כמיטב המסורת המרהיבה ב-19 השנים אחרונות, לקראת חג האורים, גם הפעם עמלו כ-250 חניכות וחניכי בימת הנוער על מחזמר מרהיב שכולו פרי עבודתם: משחק, הפקה, עיצוב תפאורה ועוד. הפעם המחזמר שנבחר הוא פינוקיו, בהשראת סיפור הילדים האהוב על בובת העץ המבקשת להפוך לילד אמיתי.

ליצירת ההפקה הססגונית והמרהיבה של בימת הנוער שותפים רבים: ניהול הפקה בת חן קליין, ענבל גנצר שיבי כתבה את המחזמר והתמלילים, ז'ק זרביב ביים, מוישל'ה יוסף על הניהול המוסיקלי, רעות טוויג על כוריאוגרפיה, שחף ביר עיצוב תפאורה, סבטלנה וישטליוק על עיצוב התלבושות, איתמר הורי אחראי על עיצוב תאורה, בר ברק על איפור ופאות, עוזרי ההפקה הם זיו שפונדר וקרין מאיר, מנהל בימת הנוער אילן גרזי.

במעמד החגיגי, בפני מאות משתתפות ומשתתפים, נפרדו חניכי בימת הנוער מאילן גרזי, האיש שניהל והוביל אותה לאורך 25 שנים במסירות, מקצועיות ועשייה תרבותית וקיבלו בברכה את בת חן קליין, שנכנסת לנעליו בתפקיד מ"מ מנהלת בימת הנוער רחובות. אנו מאחלים לה המון הצלחה בתפקידה החדש. אילן גרזי ימשיך בעשייה למען התרבות בעיר רחובות וישמש כממלא מקום מנכ"ל היכל התרבות.

ראש העיר רחובות, מתן דיל: "מחזמר חנוכה הוא מפעל עירוני תרבותי וחינוכי מהמעלה הראשונה, המהווה הזדמנות לפגוש ילדות וילדים משתפים פעולה בעבודת צוות מעוררת השתאות, במסירות יוצאת דופן ובעשייה למען האחר, והפך זה מכבר למוקד בילוי עבור משפחות מהעיר ומחוצה לה. הגעתי למופע יחד עם משפחתי וחשתי גאווה גדולה לצפות בחניכות ובחניכים המוכשרים, מבצעים תפקידים מורכבים, שרים ורוקדים ממש כמו גדולים. יישר כוח לעוסקים במלאכה וחג חנוכה שמח."

מ"מ וסגן ראש העיר ומחזיק תיק התרבות, שוקי קרומר: "בימת הנוער מטפחת את כישרונותיהם של בנות ובני הנוער תושבי העיר ואנו גאים שבוגריה מופיעים כיום על בימות התיאטראות הארציים בכישרון רב. ישר כוח לעוסקים במלאכה ואני מזמין את תושבי העיר למחזמר המושקע והמקסים".

מ"מ מנכ"לית החברה העירונית רחובות, מיטל רוקח: "פינוקיו הוא סיפור שמדבר אל לב כל אחד ואחת מאיתנו. המחזמר הזה הוא הזדמנות נפלאה לכל המשפחה לחוות רגעים של שמחה ולהעריך את הכישרונות הרבים שיש לנו בעיר רחובות. בימת הנוער מוכיחה כי האמנות היא כלי חינוכי רב עוצמה, המסייע לפתח את היצירתיות, הדמיון והביטחון העצמי של בני נוער".

◼️ הצטרפו לחדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן 

צילום: אולפני רחובות

דילוג לתוכן